reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Jestem i ja.

Paulina ciasto ok. Ale tak jak u Ciebie- mało masy i czuć tą sól:( zastanawiam się czy są może krakersy nie solone:confused: Może następnym razem na herbatnikach zrobię a do masy dam mniej cukru żeby za słodkie nie było.

Gag no to masz latane:)

Karolka serniczek tak:) a co z odchudzaniem:p

Bra co jest, nie smutkaj??

Faktycznie pustawo tu dzisiaj. My wizytę u dziadków zaliczyliśmy. Młody zasnął po drodze i dalej śpi.
Z ciekawostek to Igi dzisiaj do mnie"mama" powiedział. Udawałam że śpię a on mi podnosił powieki i wołał mama:):):)

reklama
ja chyba następnym razem zrobię na herbatnikach. żeby zrobiły się miękkie mówią że należy na chwilę zamoczyć herbatniki w mleku. no i więcej masy. ale tak to mi smakowało. rodzinie też :)

gratulację za mama :))

Witajcie:-)
Wczoraj myślałam że zejde:no: chciało mi sie rzygać miałam cegłe w żoładku i było mi zimno:no:
Dzisiaj jeszcze się słabo czułam:eek:
Lence wychodzi górna jedynka i jest potwornie marudna:dry:
Co do ciast to ostatnio wyszedł mi sernik na opak
ciasta 019.jpg
a dzisiaj zrobiłam makową drożdżówkę z jabłkiem,cynamonem,kruszonymi orzechami i lukrem pyyycha:-p
ciasta 020.jpg

Jolek wow, to musiało być super uczucie, gratki wielkie:-)
Bra słonko co się dzieje?? Pisz nam tutaj szybko, w końcu my jak rodzina:tak: Tulę mocno*
Majowa bardzo mi przykro, że to jednak SM, choć pocieszający jest fakt, że stadium początkowe. Dacie sobie radę, mąż ma cudowną żoną i cudownego synka, będzie dobrze, musi być.
Poziomka mniam

My też dzisiaj babcie odwiedzaliśmy, jutro ciąg dalszy:-). Moja młodzież jeszcze nie śpi, ćwiczy w łóżeczku. Mam nadzieję, że zaraz padnie. Ja też jakaś senna. Zrobiłam małżowi rybkę po grecku. Miałam jeszcze napoleonkę robić, ale nie chciało mi się po mąkę iść, zrobię jutro na szybko :tak:.
U nas jest full śniegu:-).

Basiekkk podrzuc mi troche tego sniegu plis....

Jolek superasnie....
A jezeli chodzi o odchudzanie to idzie mi nawet spoko, a sernik robie bo znalazlam nowy przepis i chcialam zobaczyc jk wyjdzie z niemieckim twarogiem a ja czasem lubie cos upiec i nawet nie musze tego jesc (no ale sernika to sobie nie odmowie bo juz chyba dwa lata nie jadlam)... jeszcze nie gotowy dopiero polalam polewa i teraz jeszcze stygnie chyba bedzie musial poczekac do jutra...

Boli mnie tak glowa ze chyba zaraz mi wybuchnie i nie wiem czemu...

Poziomki widze ze Ty lubisz piec...

reklama
oj dziewczyny....aż mi ślinka cieknie :-( a ja mam tylko jaffa z milki
piec nie ma sensu, bo kto to zje :confused:

poziomki...a od czego tak Cię wczoraj wzięło??? co zjadłaś?

Do góry