reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Bra jak na spowiedzi proszę mówić co się dzieje
Jolek GRATULACJE!!!!
Karolka uwielbiam piec:-)
gag wygląda to jak zatrucie ale nic takiego nie zjadłam,ale M 2 dni wcześniej czuł się identycznie al Gabi poprzedniej nocy rzygała może to jakiś wirus:confused:

reklama
poziomki, oby to nie było to

a zaraz wam opowiem jaka zdolniacha ze mnie....kupiłam stację pogody z zewnętrznym czujnikiem. Żeby móc włożyć baterie do czujnika trzeba odkręcić maleńką śrubkę krzyżakową. Zaczęłam szukać odpowiedniego wkrętaka w narzędziach męża - nie było :wściekła/y:, więc juz w duchu zaczęłam kląć, ze nawet porządnych narzdzi nie ma w domu!!! Nagle przypomniało mi się, ze przecież rok temu na gwiazdkę kupiłam mężowi wkrętarkę. znalazłam ją i zabrałam się do odkręcania - wariatka!!! - nie sprawdziłam czy jest ustawione na wkręcanie czy wykręcanie :szok: no i spieprzyłam śrubeczkę :zawstydzona/y: i nijak nie dostanę się do środka :-(
mama zabrała go dzis do siebie, może brat coś wymyśli....

Ostatnia edycja:
Gag moze cos da sie zrobic nie martw sie... a co do stacji pogodowych to moj M ma bzkia na ich punkcie... :sorry2:

Ech ide spac bo mi zaraz ta glowa wybuchnie chyba, sernik musi poczekac do jutra.
Milej i spokojnej nocki dziewczynki...

Ej tam pewnie się Poziomka ciastem objadła i od tego się źle czuje!!!!!

Gag no czasami zdarzają się nam takie zaćmienia.
Ja wczoraj robiąc ciasto chciałam na wierzchu napisać życzenia od Igora.Kupiłam specjalne pisaki no i do dzieła. Męczyłam się i klęłam w duchu co za g*no.Ciężko się pisało i ta masa z tych pisaków nie chciała się trzymać ciasta. Po czasie przeczytałam na opakowaniu,że trzeba je trochę rozgrzać:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Poziomka a mówiłam,że to od przejedzenia :-p:-D

Alex jak to nie chce Ci się pisać, z nami???!!!!! <foch>

Gag jak brat nic nie wskóra to Poziomka Ci naprawi :-)

reklama
Do góry