reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Młoda prodziż to dobra rzecz a jakie mięsa dobre z niego wychodzą:) Kurde muszę sobie wykombinować to cacko:)

reklama
Dobry wieczór laski :-)
sorki poczytałam ale się nie odniosę....
nie mam weny i siły :sorry2: bo odciski na rękach od malowania ;-):tak:
buziaki kochane :-)

jolek - mój M właśnie pomysł podłapał bo on na ciacha łasy i już szuka po necie tego magicznego sprzętu...

agacio - nie ładnie tak - na gorącą laskę wyskoczyłaś i teraz masz babo placek... mnie też cyc boli ale to chyba wina nowego stanika...

oj agacio...to narobiłaś

madzik...brawo! przemówiłaś teściowej do rozsądku :-)

edit:
:szok: ale sypie!!!! ze wszystkich stron :szok:

Oj zamarzyły mi się takie skrzydełka z prodziża. Chyba muszę się do kumpeli wbić bo wiem,że ona ma to cacko.

Ja mam Halogen Owen i nie jestem z niego zadowolona:( Chociaż lepsze to niż nic. Ale ciasta nawet nie zamierzam w tym piec.Robiliśmy kiedyś z M ciasteczka z francuskiego ciasta.Nic nie urosły i nawet się nie zrumieniły!!

Gag
u mnie te sypie,ale jest temp. na + więc pewnie jutro będzie mega chlapa!

jolek...mega chlapa mówisz.......coś co najbardziej uwielbiam zimą :wściekła/y:
u nas -1 i zasypało mi garaż :-(

zmykam do wyrka, bo czuję jak mózg przestaje mi pracować :-D

Gag a wybierasz się gdzieś jutro, odśnieżać będziesz musiała???

U mnie młody przed chwilą zasnął więc brykam pod prysznic i też do wyrka.

kolorowych snów :)

Edit.

Ypra buziak dla Krzysia z okazji ukończenia 9 miesięcy:*

Alex buziaki dla Oliwierka z okazji ukończenia 8 miesięcy :*

Ostatnia edycja:
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tyle sie napisalam 10 stron prawie do nadrobienia wrrr;/ dajam kopiuj jak chcialam wkleic to dupa nie moge;/

Pamietam tyle:

Bra nie smutaj sie kochana;)

Jolek gratuluje mamo:)

no i tyle wrr

A z tych lepszych wiesci;) wczoraj urodzila moja siostra i bylam z nia przy porodzie;) to juz 2 porod przy ktorym z nia byla;) jestem z niej taka dumna biedna sie nameczyla;(

aa jeszcze jedno Jaipur mialam dac znac jak odciski;) wiec prosze: DSC01441.jpg

reklama
witamy:-)

Karolkq ale super że byłaś z siostrą:tak: ja z moją też bardzo chciałabym pójść ale kiedy to będzie to nie wiem;-)
Stópcia iłapeczka suprer wogóle cała ramka:tak:

Udanej niedzieli:***
Aleeeeeeee zima:szok:

Do góry