reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

cześć kochane

u mnie i z nastrojem fatalnie i z samopoczuciem, więc przepraszam ale nie nadrobie dzisiaj nic. potwornie boli mnie głowa. mama zabrała Lenusię na spacerek, M pojechał na chwilę na uczelnię, więc jestem sama i zbieram myśli. ciężki czas sie zapowiada dla nas, ale szkoda o tym pisać.

buziaczki dla was moje śliczne i życzę wam udanego dzionka :*

reklama
agacio - Plotkare obecnie wciągam...
Wcześniej były Pamiętniki Wamoirów, Gotowe na wszystko, Fringe, a teraz plotkara a czasami Bananowy dr

Nic zmykam bo zaraz do babciów i dziadków moich jedziemy a jutro Tymkowych...

I w końcu odbiorę zamówione książki - weltbild realizuje mi zamówienie już miesiąc - takie mają tyły..

Bry

Majowa przykro mi bardzo ale tak jak napisały dziewczyny, dacie radę, macie siebie no i stadium wczesne :tak:

Bra słońce co się znowu dzieje??

Alex faktycznie trafił się uczciwy człowiek, znaleźne się należy ;-)

Młoda wstanie i idziemy objeść babcię z pampuchów :-)

hej! co się dzis dzieje? aaaaa....no tak - wszyscy u babciówek ;-)
bra......nie pisz "szkoda o tym pisać" tylko mów szybko co się dzieje, żal się jeśli coś Cię boli

nareszcie pozbyłam się choinki z domu ;-) to teraz czekam na Wielkanoc :-)

mam dziś urwanie głowy - młody staje przy czym popadnie a ja tylko latam za nim i go asekuruje przy upadkach

widać ze dzisiaj świeto naszych babć :-)
nie ma nikogo na Forum..
ehhh a ja.... z babcią bede rozmawiała jutro na skype...
moja Vi wyrecytowała wierszyk "babciu babciu coś ci dam jedno serce mam" i więcej nie zapamietała :-p
ale i tak mojej mamie sie bardzo podobało :-)
Emcia tylko była przy tym i wcinała bułę :-) hehe
prezenty w tym roku przyjda niestety pocztą... kalendrze ze zdjęciami:tak:
mam nadzieję ze się spodobają ...

no to by było na tyle..

aaa bra głowa do góry :*

No pustki straszne:szok: Babunie świętują oj tak:tak: A jutro do dziadzia jedziemy:-)

Coś mnie prawy cyc nawala mam nadzieję, ża to nie zapalenie:no: Pijawa moja już śpi:-)

reklama
my oglądamy film polowanie na czarownice. nawet niezły.

jolek jak rafaello wyszło?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry