reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Poziomki dwie butle bym przeżyła ale 4 to lekka przesada, hmmmm w sumie u ciebie 2 na głowę na to samo wychodzi.
Majowa bardzo mi przykro, trzymam kciuki aby choroba jak najwolniej się poruszała.
Alex ojejku to naprawdę super pozwala mi to przywrócić wiarę w ludzi.
Buziaki dla solenizantów:)
U nas Nadia nie dostaje mleka w nocy tylko wodę, faktycznie wody dużo mniej pije i sama zasypia wieczorem, dzisiaj 10 minut i bez płaczu. Nadia dzisiaj bawiła się z kotem tzn. ona machała kablem usb po podłodze, a kot łapał, tak się śmiała że dosłownie zanosiła się ze śmiechu.

Ostatnia edycja:
reklama
Co ja miałam..

Paulina i jak to ciasto bo ja pierwszy raz robiłam???

Maja mówiłaś o Poli że drzemkę sobie urządziła i buszuje...to teraz mój Igor buszuje:szok:

Karolka
no to gratulujemy postępu Oskarka:)

Bra kwiaty i kupne ciacho to też dobry prezent:)

Matusia co za wstrętna ta teściowa.Ja bym jej już do domu nie wpuściła:p

Alex przypomniałaś mi z tym telefonem. Wczoraj M dzwoni do mnie z pracy z jakiegoś nieznanego numeru i oznajmia że zgubił telefon. Pianę załapałam jak nic. Fakt faktem stary już ten telefon ale w tamtym roku M dobił w poprzedniej pracy 3 tel. ,a teraz zgubił mój i nie ma żadnego w zapasie. I to w momencie kiedy zbytnio nie mamy kasiory. Po jakiś 20stu minutach dzwoni do mnie znowu,że się znalazł. Wypadł mu i zamotał się w koszulce,ą że ma kilka warstw ciuchów na sobie to nie czuł i nie słyszał jak od kolesia do siebie dzwonił:no::angry:
Super,że uczciwy człowiek znalazł Wasz telefon. Naprawdę już mało takich ludzi. Mi kiedyś w pracy ktoś zostawił telefon na ladzie. Wyszło,że to jakaś dziewczyna. Przejrzałam kontakty i zadzwoniłam do rodziców.Do matki się nie dodzwoniłam za to ojciec odebrał i przyszedł po niego - nawet dziękuję nie usłyszałam!!

Styna fajny jest taki śmiech u mnie Młody też zazwyczaj z psa tak się śmieje:)

hej!
brawo dla wszystkich wstających dzieciaczków!!!

buziaki dla Fifcia i Matiego

majowa...dobrze, ze to początkowe stadium choroby - to jeszcze wiele da sie zrobić. Główka do góry - będzie dobrze!!!

alex....WOW! nie wierze, ze jeszcze są tacy uczciwi ludzie - choć z drugiej strony ja tez jestem uczciwa i pewnie zrobiłabym to samo....;-)

bra....będę pamiętać :-)

matusia...dobrze zrobiłas - my jesteśmy fajniejsze :-)
hope...bluza BOMBA!tyż chce taką

jaipur...Ty mnie nie strasz zimą....brrrrr

karolq....zarówno moje urodziny jak i walentynki będe spędzać z .....teściem....hehehhe - akurat wtedy wpada do nas z wizytą ;-)

a ja mam nowego lapka....tralalala i sie nie podzielę....tralalala :-D

lepi co się przejmujesz:-) ja też mam chude nogi.. i chodze w legginsach , a co tam :-p hehe czyms sie trzeba chwalić ;-)
styna buziak dla małej z roscięte usteczka :*
a Ty się tyle nie denerwuj.. :*
majowa , matusia gratuluje zabków :-)
paula zdrówka dla was
agnieszka to fajnie ze remoncik szykujecie :-)
bra dużo zdrówka dla Lenonka :*:*:*
jaipur 1 luty walentynki :-) heheh oby to było tylko przypomnienie żeby zacząć działać a nie świętować :-p
poziomki i u was też chorobowo.. oj nie dobrze.. zdrówka życze
majowa przykro mi że to jednak SM... oj narawdę przykro , dobrze jednak ze choroba nie jest w zaawansowanym stopniu
a ja dzisiaj sie leniłam.. trochę wchodziłam na bb ale nie miałam weny do pisania :-p
bylismy na dworze, ale wiejej jak cholerka....
wiec trzeba było się zmyć :-p no i czekamy na ładna pogodę.. a juz mieliśmy nkilka dni słońce i robniło się coraz cieplej :-)
aaa znów ścięłam sobie grzywke :-p była o skosie , ale że wyszła do bani to teraz ją naprawiłam i obcięłam na prosto :-p
i efektem tego musze czekać az odrośnie bo przez ten skos jest za krótka :-p no ale musiała byc równa hehhe

Vikamcia nie przejmuj sie grzywka.ja jak bylam mala to praktykowalam obcinanie sobi esamej wlosci dzieki czemu moja glowa wygladala jakbym wpadla pod kosiarke;)hahah a kiedys grzywka tak mnie wkurzyla ze obcialam ja przy samej skorze;D to dopiero byly jaja jak odrastala;)hahhahaha

martusia dzięki :-)
ja się wcale nie przejmuję :-p bo włosy to włosy szybko odrosną :-)
zresztą nie wygląda to źle.. tylko mi się po prostu nie podoba,....
ja musze miec długa grzywkę żeby w pół zakrywała brwi :-p wetdy sie dobrze czuję :-)
a taka.. phiiii za kilka dni będzie miała swoja długość:tak:
mi szybko włosy rosną :-) no i lubię z nimi eksperymentować od zawsze... i jeszcze nie wyglądałam jak z pod kosiarki :-p hihih

Ja miałam rózne grzywki , a byłam i też bez grzywek....
krótkie , długie włosy.. różnie...
zam się troszke na obcinaniu wiec raczej nie spartolę roboty ;-) chyba ze jedynie moze mi się nie podobac od tak..:tak:
chciałam wogole iśc na fryzjerke ale w moim miescie była tylko zawodówka:no: ale miałam za dobre stopnie żeby iść do zety :-p
szkoda że nie było w wyższej szkole takiego kierunku bo chętnie bym poszła :-)

witam :)

alex super, naprawdę bardzo miło z ich strony że z tym telefonem się tak zachowali. nie na darmo mówią, dobre uczynki do nich wrócą.

co do grzywek, też mam na boku, ale zawsze idę do fryzjera. to grosze za podcięcie itp.

jest weekend :) mały urzęduje w łóżeczku i tatuje :)

jolek daj znać jak ci wyszło ciasto. ja chyba nastepne zrobię na herbatnikach jednak, bo jednak trochę czuć było od krakersów że są słone. no i dużo więcej masy muszę nastepnym razem zrobić.

reklama
Witam się szybciutko:-)

Dzisiaj mam zarobek mały robię fryzurę i makijaż na stódniówkę:tak: Franek z ciocią zostaje czyli sis moją bo tatunio w pracy buuuuu

Grzywki też miałam przeróżne, ale najlepiej czuję się bez. Teraz chciałam sobie zrobić przedziałek na środku ale lata miałam na bok i się zawsze głupio odginają:dry:

Miłej soboty:-)

Do góry