reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Buziaczki dla okrąglaczków
Zdrówka dla chorowitków
I gratulacje dla nowych ząbków
Majowa &&&&&&&&&&&&&&&
Persefona&&&&&
Alex trzeba było wymienić
Paula to masz niewesoło
Hope fajna cieplutaka:-)
Gabi całą noc wymiotowała ale na szczęście od rana jest wszystko ok i nic jej nie jest
Niestety ja jestem nieprzytomna i mam sterte zarzyganego prania
Miałam się pzespac jak małe usneły ale jak tylko wygodnie się ułożyłam to się obudziły M oczywiście się zdrzemnął
Moje małe piją nieraz nawet 2 butle w nocyteż musze je oduczyć
Walentynki w domu z dzieciami spędzimy
tak wygląda nasze podwórko jak pada snieg
Zdrówka dla chorowitków
I gratulacje dla nowych ząbków
Majowa &&&&&&&&&&&&&&&
Persefona&&&&&
Alex trzeba było wymienić
Paula to masz niewesoło
Hope fajna cieplutaka:-)
Gabi całą noc wymiotowała ale na szczęście od rana jest wszystko ok i nic jej nie jest
Niestety ja jestem nieprzytomna i mam sterte zarzyganego prania
Miałam się pzespac jak małe usneły ale jak tylko wygodnie się ułożyłam to się obudziły M oczywiście się zdrzemnął
Moje małe piją nieraz nawet 2 butle w nocyteż musze je oduczyć
Walentynki w domu z dzieciami spędzimy
tak wygląda nasze podwórko jak pada snieg
Ostatnia edycja:
bra00721
Fanka BB :)
poziomki ale fajnie, bardzo podobają mi się takie klimaty, maci egdzie balwana ulepić
ja dzis się zmobilizowałam i pojechałam do UP zarejestrować się i dupsko... byłam o 14, a okazało się , że rejestrują od 7:30 do 10 ;/ tak więc w poniedziałek ruszam znowu. beeeee... no chyba, że nie wstanę
ja dzis się zmobilizowałam i pojechałam do UP zarejestrować się i dupsko... byłam o 14, a okazało się , że rejestrują od 7:30 do 10 ;/ tak więc w poniedziałek ruszam znowu. beeeee... no chyba, że nie wstanę
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Bra mejsce jest ale dziewczyny w polowie straciły zapał
Majowa Mamusia
Dziękuję Wam za kciuki...Niestety rezonans potwierdził SM. Zmiany w mózgu są bardzo małe. Nawet interferonu lekarz nie chciał dać. Kazał czekać do kolejnego rzutu choroby. Jakieś leki będzie dostawał, jakie jeszcze nie wiem.
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Majowa czyli to już pewne? Strasznie mi przykro Dobrze że choroba nie jest mocno zaawansowana. Może potwierdźcie leczenie jeszcze u innego lekarza żeby czegoś nie przeoczyć.
Trzymaj się Kochana:****
Trzymaj się Kochana:****
Witam sie
Majowa - nie jest tak zle.. to poczatek choroby.. maz dostanie na pewno odpowiednie leki i bedzie dobrze Razem sobie poradzicie, a On ma dla kogo sie nie poddawac! i walczyc,,,, :*
Poziomki - zajefajne podworko ;P U nas snieg troche juz stopnial, szalu nie ma ..
Persefona - powodzenia &&&&&
Gratuluje zebuszkow nowych majowczatkom ))
Walentynki, Walentynki hmmmm, nie przepadalam nigdy.. Ale w tym roku wyjatkowe - 1 rocznica Slubu ...
Moj maly akrobata szaleje, bawi sie ,,,, bo niedawno panna Pola wstala
Takze kapiel dopiero po 21, nie ma sensu wczesniej..
Majowa - nie jest tak zle.. to poczatek choroby.. maz dostanie na pewno odpowiednie leki i bedzie dobrze Razem sobie poradzicie, a On ma dla kogo sie nie poddawac! i walczyc,,,, :*
Poziomki - zajefajne podworko ;P U nas snieg troche juz stopnial, szalu nie ma ..
Persefona - powodzenia &&&&&
Gratuluje zebuszkow nowych majowczatkom ))
Walentynki, Walentynki hmmmm, nie przepadalam nigdy.. Ale w tym roku wyjatkowe - 1 rocznica Slubu ...
Moj maly akrobata szaleje, bawi sie ,,,, bo niedawno panna Pola wstala
Takze kapiel dopiero po 21, nie ma sensu wczesniej..
Majowa strasznie mi przykro. Całe szczęście nie ma dużych zmian. Tylko skoro to SM dlaczego leczenie w szpitalu nie pomagało??
Bra moja kumpela ostatnio się wybrała do UP z małym dzieckiem, pani w informacji skierowała ją do konkretnego okienka. Ta się naczekała,a jak przyszła jej kolej wyszło,że to nie tu tylko piętro wyżej (mało kompetentna okazała się pani z informacji). Kumpela wczłapała się z wózkiem na gorę,a tam miły pan oznajmił że rejestrują do 11tej, a była godzina 11:01. Kumpela odpuściła ale ja bym tam akcję zrobiła i nie wyszłabym, bo przez walniętą panią z informacji straciła pół godziny nie na tym piętrze co trzeba!
Swoją drogą ja zawsze myślałam,że oni rejestrują w godzinach otwarcia urzędu!!!
Poziomka zazdroszczę powierzchni przed domem, nie zazdroszczę śniegu, naszego nie ma od wczoraj
Maja piątek więc Polusia ma labę na spanie
A ja zaraz biorę się za robienie ciasta na jutro dla dziadków ( za późno się obudziłam i nic lepszego nie wymyśliłam )
Bra moja kumpela ostatnio się wybrała do UP z małym dzieckiem, pani w informacji skierowała ją do konkretnego okienka. Ta się naczekała,a jak przyszła jej kolej wyszło,że to nie tu tylko piętro wyżej (mało kompetentna okazała się pani z informacji). Kumpela wczłapała się z wózkiem na gorę,a tam miły pan oznajmił że rejestrują do 11tej, a była godzina 11:01. Kumpela odpuściła ale ja bym tam akcję zrobiła i nie wyszłabym, bo przez walniętą panią z informacji straciła pół godziny nie na tym piętrze co trzeba!
Swoją drogą ja zawsze myślałam,że oni rejestrują w godzinach otwarcia urzędu!!!
Poziomka zazdroszczę powierzchni przed domem, nie zazdroszczę śniegu, naszego nie ma od wczoraj
Maja piątek więc Polusia ma labę na spanie
A ja zaraz biorę się za robienie ciasta na jutro dla dziadków ( za późno się obudziłam i nic lepszego nie wymyśliłam )
reklama
bra00721
jolek ja tez tak myslałam, w końcu logika tak podpowiada
ojjj ale zrobiłabym jazdę na miejscu tej koleżanki. ;po pierwsze, że pozwolili jej czekac z dzieckiem, że nie potraktowali jej ulgowo i po drugie taki numer... o nie... az sie wpieniłam
ojjj ale zrobiłabym jazdę na miejscu tej koleżanki. ;po pierwsze, że pozwolili jej czekac z dzieckiem, że nie potraktowali jej ulgowo i po drugie taki numer... o nie... az sie wpieniłam