reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Maja Polka Nadia jak ciągła cyca to w nocy co 40 minut, aż w końcu zaczęłam ją dokarmiać butelką bo na oczy już ledwo widziałam. No a od dzisiaj z tą wodą spróbuję i mam nadzieję że się uda. A co do jedzenia w dzień to ponoć jak dziecko przestanie jeść w nocy to lepiej mu idzie jedzenie w dzień.
Matusia no jak nowa gra no to musisz Matiego zrozumieć. Mój P dorosły a jak kupił nową grę to spytał czy mogę małą o 6 położyć spać bo on by sobie pograł a ona mu przeszkadza:szok:

reklama
Witam się i przepraszam za nieobecność ale dziewczynki przechodzą jelitówkę :-:)-(
No i co tu dużo mówić,jest strasznie dużo prania i sprzątania:-(, Bartuś jeszcze nie złapał i mam nadzieję że tak zostanie
Buziaczki dla wszystkich okrąglaczków :-)
Wpadnę jak ogarnę ten "szpital"

W dzien tez ciagnie regularnie w miare, po prostu nie jest butelkowa, w najmniejszym stopniu nawet.. Teraz wode w dzien jej podaje - z filizanki mojej, no a w nocy taki manewr nie przejdzie..
Malo zjada innych rzeczy takze - jak obiadki, kaszki itp...
Teraz to zęby tez ja mecza na bank.. Ooo wlasnie ryk slysze - tatus poszedl 2 raz, a przebudza sie juz 3 raz od kiedy poszla spac o 21.30...:baffled:

edit: oj Paula wspolczucia... a ja narzekam...
Zdrowka dla malych kobietek Twych!

bra, basiek, aina - ja i Stachu możemy się z Wami wybrac na te zakupy. Mam teściów niedaleko Toronto i wiosną pewnie znów ich odwiedzę na dłużej, więc....:-)

aina...buziaki dla Jasia

jolek - racja, ten czas tak szybko leci, że najwyższa pora za tortem się rozejrzec - ja jeszcze nie mam pomysłu :confused:

co do legginsów - to ja nie noszę bo niestety mam kompleks na punkcie swoich nóg - co tu duzo pisac- sa po prostu krzyyyyweeee :-(

hope....to dziecko musi miec mega wqrwa :-D

alex...co za przygoda z tym autem:-(ja się zawsze boję, żeby mi się coś takiego nie przytrafiło bo pewnie spanikowałabym i nie wiedziała co robić
daj znać na którym parkingu stoi to wpadnę po nie ....hihiihihi:-D

majowa...to trzymam kciukasy!!!! i gratki kolejnego zębolka
mycha...wracaj szybko do zdrowia!
matusia...życzymy, żebys jak najszybciej wszystko ogarnęła i częściej do nas zaglądała

paula - trzymajcie się tam jakoś w tym "szpitalu" i szybko wracajcie do zdrowia

Hej laseczki!

Wczoraj wieczorem czytałam ciekawą wstrząsającą książkę i koniecznie musiałam ją doczytać bo mnie tak zaciekawiła więc czytałam do 24, dodatkowo zasnąć nie mogłam bo strasznie przeżywałam to co przeczytałam, Efekt jest taki, że dzisiaj oczy na zapałki. Poza tym ja tradycyjne ucieszona, że dzisiaj piątek i spędzę całe dwa dni z moim Skarbeczkiem :happy:. Już się nie mogę doczekać dzisiejszego popłudnia. Nawet mam planach dzisiaj jak mała zaśnie trochę posprzątać, żebym w sobotę jak najwięcej czasu mogła poświęcić Martysi:happy:.

Majowa trzymam mocno kciuki. Odezwij się później co i ja. Gratki ząbka Kubusiowi:-)
Styna ucałuj malutką w bubu :-) Do wesela się zagoi.
Mycha zdrówka
Paula zdrówka dla dziewczynek, współczuje niezły szpital zrobił się Wam w domu.
Matusia może w weekend znajdziesz trochę czasu dla ulubionych koleżanek z bb:-)

Dobra zmykam do roboty, pewnie jeszcze wpadnę później:)
Miłego dnia babetki:)

Witam sie i nowa mamusie.

Igor marudzi marudzi marudzi a ja sie musze uczyc ale cos mi nie idzie ;(
P cos mi wczoraj wspominal o remoncie w domu zeby Igor mial swoj pokoik a za jakiś czas kolejna dzidzia by spala z nami a potem razem z Igorem w pokoju, wiec tak pomalutku szykuje sie remoncik.

Mycha
ojj zdrowka ;)

Martusia
wspolczuje Ci

Majowa
trzymam kciuki z calych sił

cześć kochane :)

chorowitkom zdrówka
gratuluje nowych zębuszków
buziaczki dla okrągłomiesięcznych :)

gag , superowo! mam nadzieje, że dasz znać ! :)
majowa trzymam kciuki!
maju, mam nadzieję, że dzisiejszy dzionek będzie łatwiejszy i troszke odpoczniesz. wiem jak to jest, kiedy nie ma sie siły na nic.
karolq w walentynki??? hmm ... czekaj... czekaj... cos innego niz zwykle... czekaj... kąpanie małej,usypianie małej, kąpanie siebie i usypianie siebie? ;D
agnieszka, superowo, lubie remonty- no może oprócz późniejszego sprzątania ;)
paula bardzo współczuje,że to cholerstwo sie do was przyplątalo ;(

a my od rana w przychodni. mała znowu dostała w nocy zapalenia spojowek ;/ i znowu dostała antybiotyk do oczka. ciągle coś ;( na szczęście mialam jeszcze trochę z poprzedniej buteleczki i mogłam jej zakroplic w nocy. dzieki temu rano było juz trochę lepiej.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry