reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
hej:-)
Umnie nic nowego spać mi się tylko chce jakoś tak szaro buro i pewnie dlatego. Franek śpi, ja dopijam kawę i chyba nic dziś robić nie będę lenia mam...

Majowa
już pewnie wszystko wiecie... kciuki zaciśnięte były:tak:, daj znać co i jak...Gratulujemy ząbka!
Mycha zdrówka!!
Matusia fajnie że jesteś,:-) bidulo namęczyłaś się, mam nadzieję że dzieciaki nic nie podłapały? :no:
Paula zdrówka dla Twojego "szpitala":tak:
Basiek co to za książka ciekawość mnie zżera może też przeczytam?:nerd:
Agnieszka mobilizacja i nauka pójdzie łatwo. Fajnie, że remoncik się szykuje:-)
Karolq mato walentynki faktycznie!! oj muszę męża podpuścić żeby mnie gdzieś zabrał ;-)
Kurcze Bra skąd to dziadostwo znowu:baffled: Zdrówka Lenonkowi!

Ostatnia edycja:
cześć laski,

zdrówka dla wszystkich bo widzę, jak nie jelitówka to jakieś przeziębienia na bb

i zabieram się za robotę, bo trzeba trochę popracować.

tylko jeszcze wypiję kawkę:-D

majowa trzymam kciuki za wynik rezonansu
co do Walentynek, to powiedziałam w grudniu małżowi- ma być jakaś niespodzianka i już! i wczoraj wypatrzyłam w jego kalendarzu tajemniczy wpis 1 lutego(Walentynki:blink:)trochę się boję

Ostatnia edycja:
Hejka :-)

Jejcia jak u mnie sypie ! :szok: pierwszy taki śnieg tej zimy! jak będę szła po Szymka i będzie tak dalej to jak bałwanki będziemy :-)

Karolqa- ojj tak ja też lubię każde święto ale co do walentynek jeszcze nie ma planów
Majowa- trzymnam mocno kciuki za pomyślne wyniki
Bra- to się malutka namęczy ostatnimi czasy :-( dużo zdrówka :*
Bubbles- ogromniaste buziaki i pozytywne fluidki dla Filipcia kochanego :* :* :*
a dziś piątek weekendu początek yupi! :-D:-)

Wpadam się przywitać,bo póxniej zabraknie mi czasu;-)
Muszę ogarnąć trochę chatkę, spakować rzeczy na jutrzejszy wyjazd, zrobic zakupy i jeszcze namówiłam mojego M na zrobienie sernika (on robi pysznyyyy sernik ale jak mu się zachce:-p).Oczywiście po namowach wielkich zrobi mi sernik,ale mam mu pomóc:sorry2:.
Młodemu powoli przebija kolejny ząb u góry,ale jest w miarę spokojny,tylko w nocy popłakuje i się wierci. Raczkować nie chce ni w nos:no:, ale za to nauczył się pluć ostro:laugh2:
Życzę wam miłego dnia i trzymajcie kciuki za mnie w niedzielę-mam egzamin z komunikacji spoęłcznej:-pale chyba sobie poradzę,bo przecież komunikuję się dobrze,szczególnie z wami na bb:-p;-)

Bry :-)

No tak moja nowa bluza do jarania się :-D
2013857104.jpg
A tak poza tym, zdrówka dla wszystkich znowu chorujących, sto lat dla kolejnych okrągłomiesięczniaków naszych kochanych i gratuluję kolejnych ząbków!

Trzymam kciuki za rezonans a w zasadzie za rozmowę z lekarzem i Persefona za egzamin :-)

Jeju jaka ta bluza cudowna :-D Już w niej chodziłam, nie ważne ze zima, śnieg, deszcz, co mi tam :-p

Idę założyć nowy temat, to moje ostatnie hobby :-p

Hey dziewczyny. Młody zasnął więc mam chwilę. Nie było mnie wczoraj wieczorem bo padłam razem z młodym:( Byliśmy na tych zakupach nieszczęsnych ale nie załapałam się ani na pieluchy,ani na chusteczki w promocji, dorwałam mleko ale też ostatnie!!!! I po co było jechać taki kawał?! Tylko ciśnienie załapałam.
Planowaliśmy spacerek ale widzę,że słońce gdzieś uciekło i się pogoda psuje:(
Aaaaaaaaaaaaaaa i przebił nam się kolejny ząbek,prawa górna dwójka:)
Zmykam was trochę poczytać
...

Alex to w tym nowym aucie gumę złapałaś???

Styna powodzenia w nauce samodzielnego zasypiania:) Ja też tylko ciasta na zimno bo piekarnika nie mam:(
He he i co położyłaś małą wcześniej spać:):):D

Młoda gratuluję kolejnego ząbka:)

Majowa trzymam kciuki za wizytę u lekarza &&&&&&&&&&&
Gratuluję kolejnego ząbka:)

Mycha zdrówka :)

Matusia gratuluję kolejnego zębuszka Majusi :)

Paula
zdrówka dla dziewczynek:)

Agusia ucz się ucz, czekamy na dobre ocenki:)

Karolq Walentynki już???

Bra zdrówka dla Lenki. Kurcze skąd jej się bierze to zapalenie?:(

Jaipur ale walentynki są 14tego lutego, coś się temu Twojemu małżowi poplątało :-p

Persefona trzymam kciuki za niedzielny egzamin &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Hope
no no niezła ta bluza < jaram się z Tobą>

No i chyba koniec nadrabiania bo młody się w międzyczasie obudził.

Marzenko wycałuj Mateuszka , 8 buziaków na 8 miesięcy :*:*:*:*:*:*:*:*

Bubbles a dla Filipka 9 buziaków :*:*:*:*:*:*:*:*:*

Jolek, ja zaplanowałam jutro do Tesco skoczyć i jakieś promocyjne słoiczku pokupować, mam nadzieję, że coś dorwę. Szkoda, że Ci się ciśnienie podniosło, wypij sobie kawkę dobrą i ciacho zjedz:)
Alex, ja pracuję w 3, dział postępowań podatkowych, referat podatków majątkowych. Ale od lutego znowu jakieś zmiany, więc nie wiadomo jak będzie.
Marzena, żółwik dla Matiego.
Majowa, trzymam kciuki za wyniki M. Daj koniecznie znać jak będziecie coś wiedzieć.
Karolq, dla mnie walentynki nie istnieją:) Jak widzę ten plastik-fantastik to mnie mdli. I wcale 14 lutego nie kocham mojego małża bardziej niż zwykle:) Nie obchodzimy:)

Zbieram się do domu:) I weekend z moim Franklinem kochanym:) Buziole dla Was, może potem zajrzę.

reklama
ponoć idzie zimaaaaaaaaa , szykować szufle, ma być jakąś duża ilość śniegu na weekend:szok:

jolek ja to wiem i on też, pewnie chodzi o to że ma coś załatwiać 1go na 14tego,żeby sie nie obudzić 14 i dopiero myśleć.a ja tam lubie każdą okazję do miłych gestów.oczwiscie nie dałabym sie namówić np na kino,czy kolacje bo bedzie mnóstwo ludzi..

grabka dla matiego i filipka:-)

Do góry