reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam wieczorkiem ale nie na długo bo za chwilkę Nasz ulubieniec Dr. House :tak::-)

Aina- buziaki dla Jasia :*
Hope- ha no właśnie Agacio ma rację my też piękne i kumate więc proszę mi tu Nas nie zaniedbywać ;-):-p aha i pochwal się co to za cud bluza bom ciekawa :-)
Joluś- ojj tak juz bliżej niż dalej :tak: radować się czy smucić czy ten czas tak leci.. ? radować bo teraz się zacznie na całego moc atrakcji i uśmiechu :-D:-) a torcik musi być pycha i ładniutki więc się rozglądaj :tak: chyba że rzezczywiście Poziomka Ci trzaśnie :tak::-)
Styna- do wesela się zagoi :* całuski dla niuni :*

a od jutrzejszego wieczora intensywny czas na budowie więc znowu może mnie nie być

reklama
Aina buziaczki dla Jasia!
legginsy ja również uwielbiam i w domku stale w nich pociskam:O
dzisiaj byłam u gina na cytologii no i pojechałam autem, jadąc słyszę, że coś jest nie tak, kurcze przestraszyłam się, że coś z silnikiem, a co sie okazało to gumę złapałam, no i w konsekwencji zostawiłam auto na parkingu koło szpitala i wróciłam na pieszo do domku bo w sumie to daleko nie mam, M. jak wróci to może pojedzie i wymieni oponę ale nie wiem kiedy będzie. mam nadzieję, że auta mi tam nie ukradną....
pozatym Oli coś marudny dzisiaj druga jedynaczka mu się wyżyna i chyba Go boli....

Właśnie uczę Nadię samodzielnego zasypiania a mąż stwierdził że wyrodna matka ze mnie i poszedł na dół. Kurcze jeszcze mi będzie dziękować że ją tego nauczę. No ale kurcze serce mnie boli wczoraj 40 minut jej zajęło zanim usnęła ale wkońcu usnęła i spała 5 godzin:szok::szok::szok::szok::szok: Pielęgniarka kazała mi też zamiast mleka w nocy dawać jej herbatkę aby ją oduczyć jedzenia bo mówi co 2-3 godzin to noworodki jedzą:zawstydzona/y:
Aina buziak dla smyka
Hope tak opowiadałaś o tej bluzce że ja też sobie kupiłam dzisiaj aby się dowartościować, no i super promocja była 80% w River Island
Jolek ja w zeszłym tygodniu zaczęłam gadać że trzeba szukać kogoś kto mi tort upiecze na roczek, bo ja to tylko ciasta z torebki piekę a i tak co któreś wyjdzie.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: No a najlepiej piekę sernik na zimno:-D:-D:-D

edit. 10 min i mała śpi:szok::szok::szok::szok:

Styna - my Tymkowi dawalismy najpierw rozrzedzone mleko, potem wodę. Teraz już nie je w nocy. Ostatni raz po kąpieli i dopiero o 6 rano.

Dziś względnie spokojna noc była. Wszystko za sprawą tego, że wredna dwójka się wreszcie wykluła.
Tymek też sobie przygryza jęzor albo wargi jak podskakuje na tyłku, jeszcze się chyba nie nauczył że ma zęby.

Śniegu u nas brak, a sanki czekają...

Czekam aż mi się serial zbuforuje i coś obejrzę jako pranie mózgu...

Dobrej nocki :)

Witajcie
Są wyniki rezonansu jutro na 10 jedziemy z lekarzem rozmawiać...Boże jeszcze nigdy tak się nie bałam chyba...:(Trzymajcie kciuki Kochane
Edit: Zapomniałam się pochwalić że Kubusiowi wyrżnęła się górna jedyneczka, więc teraz jesteśmy trójzębni ;)

Ostatnia edycja:
Majowa trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę.

Madzik ja też pracuje w skarbówce,można wiedzieć w którym US bo ja w II i w jakim dziale jesteś po tej całej reorganizacji.

Przepraszam dziewczyny, ale ja nigdy nie nadrobię. Teraz tylko chciałam cześć powiedzieć i idę spać.
Aaa, siódmy ząbek wyskoczył przedwczoraj.
Ja we wtorek miałam takiego wirusa, że żołądek miałam w gardle jak wymiotowałam cały dzień, leżałam koło kibla - Maja u niani. Czułam się gorzej jak po cc. Nie życzę nikomu.
Buziaki i pa pa pa

edit:
No jeszcze chciałam podziękować za życzenia dla Majki na osiem m. i powiedzieć, że myślałam o Lence Bra, że też ma ale nie było kiedy i gdzie napisać . Może jak kupię laptopka, to byłoby mi łatwiej się z Wami łączyć, bo do jednego kompa, to straszna kolejka tu jest, tym bardziej, że Mati ma nową grę.

Buziaki również dla innych okrągłomiesięczniaków, którzy swe urodzinki obchodzili,a ja nie miałam okazji pogratulować.
I witam nowe Majówki.

Ostatnia edycja:
reklama
Jejku Matusia - wspolczuje .... tylko żeby na Majeczke sie nie rzucilo! To bidulko masz wolne teraz - jakies chorobowe by sie przydalo?! Mnie takie cos by chyba dobilo... A te 7 zeboli toz to szok, Pola ani jednego ni ma! :p

Majowa
- buziaczki dla Kubusia na 8 miechow i za zebulki! Powodzenia jutro - mam nadzieje, ze bedzie dobrze, trzymaj sie i pisz zaraz tu do nas! ;**

Mycha
zdrowka ! ;)

Styna - to Nadinka narobila sobie, ajc... Tez slyszalam z ta woda na noc, zeby podawac, Pola ostatnio czesto je, czesciej cyca niz kiedys w nocy - ale co mam zrobic jak ona tak malo je czego innego, i jeszcze taka waga slaba ostatniooo, eh...

Jestem taka zmeczona, ze plakac juz mi sie chce momentami... wyc po prostu :(
Po poludniu sie zdrzemnelam chwile, co rzadko mi sie zdarza, moze 3 razy od urodzenia Polki..zeby w dzien oko zamknac..

Do góry