reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
jestem i ja.
Maly buszuje pod nogami i próbuje mi kompa wylaczyc... :sorry:

Ja tez lubie ledzinsy i dresiki, nic nie uciska nie pije... moglabym tak caly czas chodzic, tylko ze do szkoly to trzeba czasem jak ludź wygladac... :tak:

Kto co ma slodkiego niech podrzuci bo mnie sie strasznie chce.... :laugh2:

A i uwazac mi tam na tych polskich drogach jak jezdzicie, bez szalenstw, malowania sie, czesania i patrzec prosze na pieszych :laugh2::laugh2::laugh2:
ide do sklepu bo widze ze zadna nie chce czekolady podelac...:-(

Agacio kumate :-D:-D ale wy już stare i brzydkie jesteście :-p:-D

Legginsy, jak zobaczyłam swoje zdjęcia z podstawówki w legginsach opinających cip... i za krótką koszulkę to wyklęłam je na zawsze :-D:-D Dramat w biały dzień :-D

No dobra, mam jedną parę ale do tuniki i mają kieszenie i szlufki, prawie jak spodnie :-p Dresy za to uwielbiam, kupiłam ostatnio na Alle boską bluzę i się nią jaram codziennie jak mi tylko w oko wpadnie :-D

Mam coś z głową, wiem :sorry:

Ale dzidzię znalazłam :-D
http://funnyhot.net/pics/crazy-babies/crazy-baby1.jpg

Dzień doberek ja tylko na minutę bo cały dzień mnie nie było i teraz trzeba zakupy porozpakowywać i obiad wstawić. Wpadłam tylko przekazać wiadomość od Bubbles i powiedzieć że moje dziecko przegryzło sobie wargę i nie chce nic jeść przez to:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wpadne później

Bra nie przewróciła się poprostu sobie przegryzła przez przypadek, nawet nie wiem kiedy. Zauważyłam przez przypadek jak jej smoka dawałam że ma coś od środka przyjrzałam się lepiej i widzę że rozcięte.

Pozimki mi też upiecz Frankowi znaczy się i jeszcze latem na męża 30stkę;-)
Hope dramat w biały dzień to ja ubrana w leginsy nie ważne w jakiej bluzce :-D a dzidziol niezły mina przerażająca:-D
Styna ząbki Nadince wyrosły i szleje;-)
Lepi lepiej patyczaki w legonsach niż gtakie szynki jak moje:eek:;-)

hhehe agacio absolutnie tak nie wygląda:-p ale moja grzywka.. toż to prawdziwa szopa na głowie :-p

dziewczyny jak macie jakieś problemy z bb to zgłoście mi ... dam znać w administracji forum:tak:

a co do szerokości to w prawym rodu jest pasek którym można poszerzać i zmniejszać forum "ukrywając " reklamy
zawsze to było i można sobie to zmieniać ;-)

reklama
Do góry