reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
hej hoł

Jasiek buziaki dla ciebie!!! :)

ledżiny też kocham i uwielbiam :)

basiek na zakupy zapraszamy, wesoło będzie ;) będziecie mi mówic, czy pojawiaja się jacys niebezpieczni piesi na poboczu ;)))

agacio u mnie też cos inaczej, ale nie wiem czy Lenon mi czegos nie przestawił. jakos szeroko po prawej stronie ;/ :)

moja młodziez dziś doczłapała jakos do stolika i super radość zbiegła się z przyfasoleniem główka w jego kant, na szczęście leciutko, obyło sie bez płaczu, ale widziałam takie zdziwienie w jej oczkach- jak to? skąd to? co to? ;(((

Dziękuje za zaproszenie na zakupy tylko musimy se jeszcze jakiegoś chłopczyka wziąć bo Lenonek z Martynką się o Jasia pobiją :-D. Chociaż może nie, nauczymy je, że trza się dzielić :-D
Rogaliki jeszcze mam więc częstujcie się:tak:

Ojj Dziewczyny nie nadrobię Was bo nadszedł czas egzaminów czyli nauka nauka i jeszcze raz nauka ale co z tego bedzie to nie wiem. Babcia poszla z Igorem na spacerek własnie. Z nowosci Igor nauczyl sie cmokac ;)

Bry :-)
Jakoś tak mnie codzienność pochłania, że nie mam czasu na BB :zawstydzona/y: Przepraszam.

I Jagodzianka absorbuje, taka się fajna zrobiła, kumata i rozumna, sama radość, no jak tu siedzieć na kompie kiedy taka Purchawa rozkoszna :-)

W wolnej chwili zerknę co u was a tymczasem, zdrówka wszystkim :-)

Aina ja tak samo lusterko między nogami:-D Udanej wizyty u kolegi życzymy:tak: Ainka może okres w końcu dostaniesz skoro P cię wkurza;-)
Bra babo poboczem się nie jeździ:no::-D:-D u mnie też szeroko z prawej strony, coś pozmieniali bo kropki przy niku też wielkie. Ciumkam Lenkowe czółko:***
Hope foch na Ciebie my nie jesteśmy absorbujące? a jakie kumate;-):-D:-D

Mój dzieć śpi i chrapie:sorry: zrobiłam pomidorówkę i zapiekankę ziemiaczaną ale coś głodna nie jestem, ten Basiowy rogalik mnie zapchał;-) kawę piję już drugą, mam nadzieję że nie przełoży się to na sen Frankowy :eek:

Cze Laseczki:-)
Dzięki z życzonka:-)
Kluski pełzają/raczkują na okrągło najchętniej pod łózka:-D

Dzisiaj posłałam moją sierotkę Marysie samą w miasto a sama miałam zamiar odpocząć i posprzątać ale niestety do tej pory nic nie zrobiłam bo wisze na telefonie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No nic nie jest w stanie sam załatwić!!!!Ja już nie mam siły wszystkiego ogarniać sama:no:
Co Was poczytam to musze spadać i nie mogę nic napisać:angry:

Wstawie wam troche kluchowych fotek:-D
Też lubie leginsy i dresy:-D

Czesc kobietki
Ogromniaste buziaczki dla Jasiaaa :*** Aina - milego spotkanka - jak milo!
I wczorajsze spoznione dla Poziomeczek malych rozrabiarek :p :**

Glowa boli... kawy kawy kawy mi sie chce - kubek to za malo.. :/
a moja dzialke juz wypilam .. buuu

Agacio - u mnie identyczne 'objawy' na bb <???> jakos szeroko.. :p
PS Ales sie wyspala coooooooooooo?! hhiihihihih - zazdraszczamy!!!

Jolus - pomyslnego zalatwiania spraw :O)
Polcia tez mowi "nie" ostatnio w ogole znowu sie rozgadala i 'tatuje' zas.

Leginsy rulezzzzz :p
Ze mnie to dopiero lump nad lumpami...

Bra - ze mnie nawet dobry kierowca, tak tak hhehhaah, ale tez mam taka 'kurza slepote' - takze przechodnie wieczorami niech sie strzega!!:-D
Brawa dla Lenki za postepy!

Moja Polcia to juz tak 'lazi', ze opanowac sie nie da! Ciagle chce stac, lapie sie maty za pałąki i sie buja i zjada przyciski u gory - dzis rabnela do tylu - matą sie nakryla całą, no masakiero! Dobrze, ze poduszki wokol w miare byly rozlozone.

Ostatnia edycja:
Cześć laski:) Czytam od godziny ale nie jestem w stanie nic napisać przez tego brzdąca. Wstał z drzemki z wielkim płaczem i co chwila mi tu jakieś akcje urządza:/

Aina wycałuj Jasieńka:*

Edit.
Tak mi się przypomniało jak zobaczyłam Poziomkowe zdjęcia z tortem. Ten czas tak szybko leci, więc ja już się zaczynam rozglądać za tortem dla Igiego na pierwsze urodziny. Na spacerach jak przechodzę obok jakieś cukierni to zachodzę pytam jak cenowo to wygląda i co oferują. Zastanawiam się jaki mu tu ciekawy torcik zrobić.

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie,
ja też od rana czytam Maj i nadrobiłam, ale mam taki zapieprz w pracy, że nie pamiętam, co miałam napisać:zawstydzona/y:

legginsy - tzw. "obciślaki" - ja niestety nie nosiłam, bo nie wyglądałam za ciekawie z patykowatymi nogami :sorry:
dobrego dnia!

Do góry