reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Wiam:-)

Popijam kawkę młody na dywanie buszuje:tak: Muszę mojego syneczka pochwalić bo dziś zowu cała nocka przespana podobnie jak wczoraj coś przed 20 zasnąłi obudził się 7.40:-) Mam nadzieję że już na wciąż, chyba że to cisza przed burzą czyt. zęby;-)
Poczytam co naklepałyście i zmykam:-)
Miłego dnia lasencje:-)

reklama
getry podobnie jak Wy uwielbiam po domu i odkryłam je właśnie w ciąży. Dresy też lubieM bardzo:tak:.
Ja po domku też chodzę jak lump. Teraz muszę się ogarniać codziennie, bo wiadomka do roboty mus iść. Ale jak wracam z pracy to pierwsze co robię tuż po wyściskaniu Martysi to wskakuję w dresy lub getry:-D.
U nas full śniegu + nadal pada.

Bra, Ainka zabierzcie mnie na zakupy, <prosi ładnie>, będę grzeczna, obiecuję:-D. Moja garderoba jest bardzo uboga ostatnio:zawstydzona/y:, nie mam kiedy się wybrać.

Madzik przypomniałaś mi o badaniach do pracy <dzięki> , też powinnam zrobić bo moje dawno nie ważne.
Żelka też mam kilka wesel w tym roku, więc muszę się zaopatrzyć w co najmniej dwie kiece. Jak tam cycuś?
Jasiek - buziaki dla Ciebie od Martynki i od cioci na 8 mieszków***

Komu rogalika z toffi??
Spadam do roboty
Miłego dzionka laseczki!

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny;-)
Nie mam czasu ostatnio tu zajrzeć:-(Mam przed sobą teraz 4 ważne egzaminy i robię notatki.A tu trzeba jeszcze czas znaleźć na opanowanie tego. A to trudne z moimi maluchami:-pMały się buntuje na spanie w dzień. Wasze maluchy też nie chcą spać w dzień???:eek:
Poza tym chyba idzie kolejna jedynka,bo znowu marudzi,gryzie co popadnie (ostatnio zaatakował nos kuzyna,a co:laugh2:) i popłakuje w nocy.
Starsza jedzie dziś do kuzyna przedszkola z babcią na "Dzień babci". Bardzo się cieszy:-)
Życzę wam miłego dnia, dużo zdrówka dla chorującyh, szybko wyklutych ząbków i najlepsze życzenia dla Jasia :*** oraz wczorajszych- Idy i Leny :***
No i zaległe buziale dla kolejnych okrągłomiesięczniaków :)

Ainka buziak dla Jaśka ode mnie i żółwik od Franka:****

Persefona u nas spanie jak marzenie ostatnio w dzień również jak zaczyna marudzić w porze drzemki aplikuję silikonowego przyjaciela kocyk i zasypia ładnie w łóżeczku:tak:
Basiek poproszę rogalika:-)

Matusi też coś mało ostatnio:-( ale jak ferie będzie miał Mati napeno będzie częściej:tak:

Hejka

Basiekk0- ja tez poproszę ! masz jeszcze ? :-)
Agacio- zazdraszczam nocek :tak: ja nie dużo wstaję bo w sumie 1-2 razy ale jednak :-p;-)
Persefona- nic się nie martw tylko pilnie ucz! a My tu poczekamy nigdzie nie pójdziemy :tak: buziaki kochana dla Was :*
Matusia- właśnie słonko co tam u Ciebie ? :*
Salsera- halo halo !? też Nam się ulotniłaś co się dzieje ?
Hope- hop hop a u Ciebie laska co tam ?
hmmm kto jeszcze .... ?
Joluś- ja też dziś bądź jutro muszę do tesco raz że na zakupy bo fajne promo są a dwa muszę odebrać kalendarz dla dziadków
idę kawusię sobie zrobić :-)

już iem o czm wczoraj zapmniałam :-D

futrzaczku o przesyłce to ja mogę zapomnieć :no: ju 3 tygodnie minęły ... a przeważnie paczka idzie w 4-5 dni :-(

i jeszcze miałam pisac co do wygladu jak się mąż zwraca...
ostatnio ścięłam sobie grzywkę.. po skosie a z jednej strony wycięłam bardzo mocno .. jak wstałam rano to oczywiście grzywka piała w każda stronę :-p a mąż na na to "wyglądasz teraz jak żona Einstein-a" :eek: :-D hehehe

wracam nie z kawusią a zieloną herbatką z cytryną :-)

Kamcia- to w takim razie współczuję! mam nadzieję że po kara tego co wziął nie swoje! :angry:
tak mi się tez przypomniało a pro po trochę tej sytuacji , że nie tak dawno szłam z chłopakami , było już ciemno gdzieś koło 17 i patrzę a babeczka wychodzi z auta i idzie do fotografa i nic dziwnego w tym by nie było ale jak wysiadała wypadł jej telefon z futerałem ona nawet nie zwróciła na to uwagi , ja doszłam do niego i od razu zapukałam do auta że telefon wypadł - facet dziękował a mi nawet przez myśl nie przeszło żeby podnieść schować i pójść dalej...

Edit: zmykam do synia pod cieplusi kocyk , papatki do wieczorka

Ostatnia edycja:
Kamcia tylko pytanie czy D do Ainseina podobny:-D chyba nie;-)
Futrzczku chwali Ci się uczciwość w dzisiejszych czasach jest na wagę złota:tak:

Jakoś inaczej BB wygląda czy mi się coś na oczy rzuciło?

Ostatnia edycja:
Jaipur Ty zdolniacho! ja to makijaż tylko w domu, tak jak Agacio, lusterki między nogi na kanapie i skrobie:) ledżinsy uwielbiam:))

w podstawówce getry i czeszki to była podstawa:-D
Joluś to Iguś teraz pewnie będzie cały czas na "nie" ja tez chyba dziś do tesco podlece.
Bassiek zapraszam na zakupki:)) a Ty dawaj rogalika:p

my dziś jedziemy do równiutko pół roku starszego kolegi:)
już sie nie mogę doczekać!
P tak mi gra ostatnio na nerwach....

reklama
Do góry