reklama
gag
Fanka BB :)
bra...normalnie jakbym czytała opis siebie za kółkiem
ania....ale seksowna kiecka. Rajstopy są mniej seksowne, ale tak jak radzą dziewczyny w tym wypadku bardziej odpowiednie i praktyczne. Ja tam uwielbiam pończochy - podobno mam to po mojej babci :-)
agacio...lapka nie dali, bo mnie nie było w domu, a z relacji mamy wynika, ze pan kurier bardzo milusi, więc może obie byśmy go zagadały i lapek byłby mój za free ;-)
jaipur....nie obrażaj mi dresów ;-) bo Twoje leginsy nazwę kalesonami
ania....ale seksowna kiecka. Rajstopy są mniej seksowne, ale tak jak radzą dziewczyny w tym wypadku bardziej odpowiednie i praktyczne. Ja tam uwielbiam pończochy - podobno mam to po mojej babci :-)
agacio...lapka nie dali, bo mnie nie było w domu, a z relacji mamy wynika, ze pan kurier bardzo milusi, więc może obie byśmy go zagadały i lapek byłby mój za free ;-)
jaipur....nie obrażaj mi dresów ;-) bo Twoje leginsy nazwę kalesonami
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
ojj tak getry ja też miałam super extra hit jak nic ;-)
buziaki uciekam kochane :*
buziaki uciekam kochane :*
bra00721
Fanka BB :)
haha to mój M jak mnie dzis zobaczył, to stwierdził... " yyy jakoś inaczej wyglądasz, nie myłaś wlosów? - myłam; yyy... no jakos inaczej wyglądasz, ...ale takie jakies inne te włosy są, ... nie no cos jest inaczej... ja chyba nieprzyzwyczajony jestem... nie , no pięknie wyglądasz, przecież ty zawsze pieknie wyglądasz, ale no... dzisiaj tak inaczej jakoś..."
a póki co lecę spać, papa kochane, udanej nocki )
a póki co lecę spać, papa kochane, udanej nocki )
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
hehe futzaczku mój jak jeste bez make up też potrafi powiedzieć że i tak jestem sliczna :-)
jaipur i tak jak ty nieraz maluje się w aucie... tam mam swój drugi zestaw kosmetyków..:-) na światłach , czy włąsnie w korku... zawsze jest czas,
a chodze i w legginsach , i w dresach tak samo zależy nawet w jeansach mi wygodnie :-) bo nosze takie cienkie a nie za dawnych czasów sztywne uwierające ;-) oboiązkowo musza być biodrówki :-)
co jeszcze miałam pisać.. a lajkry :-)
tych to miałam pełno.. w kroki , w kwiatki jedne były nawet takie tęczowe z jakimiś mozaikami albo w takie wielkie grochy
hehe to były czasy i do tego tenisówki się wtedy nosiło.. jaka szyder. jak nieraz zdjęcia oglądam to się śmieję z tego jak każdy był poubierany
coś to jeszcze miałam ale zapomniałam
jaipur i tak jak ty nieraz maluje się w aucie... tam mam swój drugi zestaw kosmetyków..:-) na światłach , czy włąsnie w korku... zawsze jest czas,
a chodze i w legginsach , i w dresach tak samo zależy nawet w jeansach mi wygodnie :-) bo nosze takie cienkie a nie za dawnych czasów sztywne uwierające ;-) oboiązkowo musza być biodrówki :-)
co jeszcze miałam pisać.. a lajkry :-)
tych to miałam pełno.. w kroki , w kwiatki jedne były nawet takie tęczowe z jakimiś mozaikami albo w takie wielkie grochy
hehe to były czasy i do tego tenisówki się wtedy nosiło.. jaka szyder. jak nieraz zdjęcia oglądam to się śmieję z tego jak każdy był poubierany
coś to jeszcze miałam ale zapomniałam
Bry wieczór
Gag no to jutro chwalisz się nowym sprzętem
Madzik a w jakim Ty urzędzie pracujesz??
Poziomka buziaki dla Twoich dziewczyn.Od rana o Was myślę
Żelka 5:30!!! Współczuję
Nie wiesz co poczniesz..biust będziesz miała na wierzchu
Futrzaczku super,że wizyty udane
Basiekk super że Marti już lepiej się czuje
Karolq współczuję tej 5:40 :/
Stynka czyżby grypa???Zdrówka życzę
Majowa buziaki dla Kubusia:*
Aniu śliczna sukienka. Tak, tak lepiej rajstopki załóż
Ypra mój Igor też miał moment że ryczał w samochodzie i nie wiedzieliśmy czemu,ale w końcu mu przeszło. Oj współczuję chłopakom tego biegania na 8me piętro.
Bra dobrze,że ja w Toronto nie mieszkam, strach na ulicę wychodzić
Agacio większość mam załatwioną Jutro mam labę nigdzie nie wychodzę
Aina tulam cię mocno oby złe samopoczucie poszło precz!!!
Jaipur i podpadziocha była z czerwonym tylkiem
Bra Futrzaczku kochanych macie tych mężów
Ja tam po domu chodzę w dresach bo tak mi wygodnie
Ufffffff nadrobiłam Maj a gdzie reszta wątków
Dziś znowu późno jestem bo sprawy załatwiałam i nie miałam czasu kompa odpalić.Jutro robię sobie wolne od biegania po mieście.Dopiero jak M z pracy wróci to do Tesco podjedziemy bo kilka ciekawych promocji będzie.
Igor dziś zaczął mówić "nie" i cały wieczór to powtarzał
Gag no to jutro chwalisz się nowym sprzętem
Madzik a w jakim Ty urzędzie pracujesz??
Poziomka buziaki dla Twoich dziewczyn.Od rana o Was myślę
Żelka 5:30!!! Współczuję
Nie wiesz co poczniesz..biust będziesz miała na wierzchu
Futrzaczku super,że wizyty udane
Basiekk super że Marti już lepiej się czuje
Karolq współczuję tej 5:40 :/
Stynka czyżby grypa???Zdrówka życzę
Majowa buziaki dla Kubusia:*
Aniu śliczna sukienka. Tak, tak lepiej rajstopki załóż
Ypra mój Igor też miał moment że ryczał w samochodzie i nie wiedzieliśmy czemu,ale w końcu mu przeszło. Oj współczuję chłopakom tego biegania na 8me piętro.
Bra dobrze,że ja w Toronto nie mieszkam, strach na ulicę wychodzić
Agacio większość mam załatwioną Jutro mam labę nigdzie nie wychodzę
Aina tulam cię mocno oby złe samopoczucie poszło precz!!!
Jaipur i podpadziocha była z czerwonym tylkiem
Bra Futrzaczku kochanych macie tych mężów
Ja tam po domu chodzę w dresach bo tak mi wygodnie
Ufffffff nadrobiłam Maj a gdzie reszta wątków
Dziś znowu późno jestem bo sprawy załatwiałam i nie miałam czasu kompa odpalić.Jutro robię sobie wolne od biegania po mieście.Dopiero jak M z pracy wróci to do Tesco podjedziemy bo kilka ciekawych promocji będzie.
Igor dziś zaczął mówić "nie" i cały wieczór to powtarzał
reklama
uuu... lajkry też miałam, bombowe były A dresy w domu ubóstwiam
Się witam porannie.
Jolek, w skarbowym.
Styna, jeśli chodzi o nocne jedzenie, Julek swego czasu budził się ok 23.30 na mleko, podczas gdy przed spaniem pije mleko ok 19.30-20.00. Srednio mi się to podobało, bo okazywało się, że w nocy potrzebuje jeść częściej niż w ciągu dnia. Jak próbowałam mu dać wody to krzyczał ze złości, więc zaczęłam rozcieńczać mleko, czyli dodawać mniej miarek. Też to nic nie dało. Tym sposobem postanowiłam przestać go karmić o tej porze. Jak się obudził to poszłam utulić i dać buziaka. Trochę stękał i marudził, ale nie było tragedii. Trwało to dokładnie 3 dni. Potem przestał się budzić. A następne jedzenie coraz bardziej zaczęło przesuwać się w kierunku rana. I teraz śpi spokojnie co najmniej do 5-6 rano, dostaje mleko i jeszcze idzie spać tak do 8.30-9.00 i wtedy wstaje na dobre.
Nie wiem czy mnie Kamcia nie pogoni, że nie w tym wątku
Biorę się za robotę, bo dziś już o 13.30 muszę wyjść, bo na badania muszę jechać. Buziaki dla wszystkich.
Się witam porannie.
Jolek, w skarbowym.
Styna, jeśli chodzi o nocne jedzenie, Julek swego czasu budził się ok 23.30 na mleko, podczas gdy przed spaniem pije mleko ok 19.30-20.00. Srednio mi się to podobało, bo okazywało się, że w nocy potrzebuje jeść częściej niż w ciągu dnia. Jak próbowałam mu dać wody to krzyczał ze złości, więc zaczęłam rozcieńczać mleko, czyli dodawać mniej miarek. Też to nic nie dało. Tym sposobem postanowiłam przestać go karmić o tej porze. Jak się obudził to poszłam utulić i dać buziaka. Trochę stękał i marudził, ale nie było tragedii. Trwało to dokładnie 3 dni. Potem przestał się budzić. A następne jedzenie coraz bardziej zaczęło przesuwać się w kierunku rana. I teraz śpi spokojnie co najmniej do 5-6 rano, dostaje mleko i jeszcze idzie spać tak do 8.30-9.00 i wtedy wstaje na dobre.
Nie wiem czy mnie Kamcia nie pogoni, że nie w tym wątku
Biorę się za robotę, bo dziś już o 13.30 muszę wyjść, bo na badania muszę jechać. Buziaki dla wszystkich.