reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
bra masz racje.. polska poczta to złodzieje :-p
tu w ie to nawet złote zegarki wykłą pocztą wysyłałam (z pracy) do reklamacji do firmy i nigdy nic nie zginęło :no:
albo zabawki do Anfglii .. zawsze dochodziły paczki w całości.. a z pl to już nie raz się zdarzyło albo do pl,... że paczka nie doszła :no:
paulina nie było nadania tylko właśńie zwykły priorytet :-(
ania86 sukienka rewelacja :-) choć ja lubię zawsze na sobie przymiezyć :-p
a do tego dałabym zwykłe rajstopy kolor ciemny beż albo opalony:tak:
zelka włańsie jak tam Twoje zapalenie??
agacio ja też prostuję bardzo często włosy :-) a jak nie prostuję to upinam kok lub inną fryzurke robię ;-)
poziomki buziaczki dla dziewczynek :*

przywitam się wieczornie i chyba zaraz spadam :-);-) mąż dziś w domku szybciej :-p

Aniu- bardzo ładna sukienka i dziewczyny dobrze radzą rajstopy najlepiej bezszwowe i super majciochy :-D;-)
Kamcia- współczuje i mam cichą nadzieję że jednak paczka dojdzie :tak:
Bra, Aina , Agacio- ja tam lubię czasami taki lumpowy dzień że nic nie muszę ze sobą zrobić a i tak kochany mąż powie ślicznie wyglądasz kocham Cię :* :-)
aha wizyty lekarzowe Nasze udane :tak:

Dobry wieczor

Pomocy zjadlam wszystkie czekoladowe mikolaje jakie byly w domu (czyt. jakies pol kg czystej czekolady) i chce mi sie jeszcze a juz nie ma... :crazy::no: no i odchudzanie poszly sobie daleko.... idzie okres... :wściekła/y::wściekła/y: a ja ide spac bo zaraz zezre komputer....

Dobranoc

p.s. przepraszam ze tylko tak ale jestem jakas naminowana... :baffled:

Futrzaczu kochany mężuś:tak: mój mi czasem powie "weź się ogarnij, dawniej taka nie byłaś":-D ale wracam do pracy i wyjścia nie będzie makijaż i fryz będę robić codziennie;-)

agacio ja bym się rozwiodła za takie coś:-D;-)
mi to się wydaje ,ze mam dzień lumpa codzień:-D bo jak do roboty to wychodzę w proszku, maluję i czeszę się po drodze.Niania mi się zawsze przygląda- że w marynarce i z pół-mokrymi włosami wychodzę.A wracam w pełnym makijażu i uczesana.No co, zrobię je pod drodze, tzn uczeszę, zrobię make-up w korku, ostatnio mam podgrzewany kubeczek to jeszcze mam ciepłą kawkę w aucie:-p A jak siedze w domu, to wiadomo, leginsy i luzik:-p dresu nie posiadam,chociaż mówią,że dres to nie ubranie, :-D a stan umysłu:sorry2:

Czekam aż mu oko zbieleje jak codzień makijaż fryz, rajstopki itd:-D
Matko ja bym w życiu się w aucie nie pomalowała nie mówiąc już o zrobienu fryzury:szok: Zawsze maluję się na kanapie z podkurczonymi nogami:confused: Muszę kosmetyki uzupełnić i nowe pędzle zamawiam, stare siostrze odsprzedałam;-) Jak tak myslę to już chętnie bym poszła do pracy ze względu właśnie na to ogarnięcie się;-)

Dres to najwspanialsze ubranie pod słońcem ledżinsy też;-)

ja ledżiny odkryłam dopiero będąc w ciąży... i tak mi zostało , jako strój domowy.Coś na kształt dresu ;-), leginsy i sweterek a latem tunika

mojemu to zawsze brew się podnosi, bo jak wychodzę z domu bez niego to nakładam szpile ha ha a z nim to płaskie(bunie-czyli balerinki).No ale przesadziłam jak któregoś dnia wskoczyłam w szpile,pojechałąm do koleżanki na kawkę i zakupy, wróciłam 2 godziny po czasie, rozebrałam się i przez chwilę nago biegałam szukając ubrania- i słyszę pytanie- a co Ty masz taką czerwoną pupkę?co Ty robiłaś? patrzę a rzeczywiście, czerwona jak cholera(przypomniało mi się,że wbijały mi się nowe majtki drapiąc mnie koronką i drapałam się zawzięcie kiedy tylko mogłam).To dopiero mu oko zbielało ha ha ha ha

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry