reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Czesc Dziewczyny,

nie nadrobie Was bo wczoraj bylismy na imprezie wrocilismy pozno a Igora nie obchodzi ze mamusia dzis nie do zycia jest, po ciazy to juz nie ta glowa ale potanczylismy sobie chociaz czego dawno nie robilismy.:-)

Ide spac moze Guguś pozwoli mi chociaz troche.

Dzień dobry niedzielnie
Buziaki dla wczirajszych solenizantów
Za nami trudna nocka, mój synio poszedł spac o 2:szok: w nocy masakra,jestem do tyłu jakieś poł dnia:-)
Buziloki uciekam bo gotuję obiadek

dzień dobry kochane :)

chciałam uspokoić, pewnie wiele z Was... spokojnie, to tylko śnieg, pewnie długo nie zagości :-D

byliśmy na krótkim spacerku z Lenonem i ... wmurowało ją :-D taka ilośc bieli wokoło to jednak niecodziennośc w zimę ;)))
sypie cały czas więc trzeba nacieszyc oko, uwielbiam taki świeży, biąły puch i sloneczko do tego :-D
Lenuś zaczyna próby raczkowania na dobre, naprawde każdego dnia widac postępy :) a ostatnie 3 dni juz wogóle obfitują w nowości. pękniemy niedługo z dumy ;)))
dzis niestety mieliśmy znowu chwilę "grozy" bo zwymiotowała obiadek i posło jej nawet noskiem. w dalszym ciągu chwyta sie za uszko, budzi w nocy i marudzi, więc aż boję sie jutrzejszej wizyty kontrolnej, czy antybiotyk pomaga w oczekiwanym stopniu.

z dobrych rzeczy to mama zrobiła wczoraj pączki i właśnie objadamy sie niedzielnie :)
dziś stwierdziłam, że urosła mi oponka na brzuchu, nasza ostatnia dieta przynosi skutki. nie miałam kiedy gotować i jedliśmy kupne obiadki.

no nic, lecę, ostatnio nie nadrabiam wszystkiego, bo mała mi nie pozwala, ale staram się jak mogę ;)

chorowitkom zdrówka :)
okrągłomiesięcznym całuski ;)
niewyspanym - wyspania ;)

witam , wybaczcie że wczoraj mine nie było .. nie iałam siły źle się czułam , a i musiałam jechać na zakupy bo w lodówce pustki... :-p
a dziś nie mam suły nadrabiać , chyba te leki mnie wykończa ,.. jak nie jest mi słabo to boli żołądek , albo serce wali jak oszlałe... a w najgorszym wypadku odpływam i mogę spać kilkagodzin :sorry : :-( normalnie masakra...
dobrze że te najgorsze leki mam brać jeszcze tylko przez tydzień

a pogoda śliczna.. świeci słońce , ptaszki śpiewają... żyć nie umierać ;-)

Witam się i ja:-D
Mama już pojechała:-(
Małe przespały od 20 do 7 rano(oczywiście z przerwami na jedzenie) pierwszy raz od jakiś 3 tygodni:-D:-D:-D
Jaipur mój bulgot też jest ZEN budzi się na jedzenie i siku :-Dale taki urok tej rasy
Vi zdrówka
Wyrzuciłam dzieciaki na dwór dotleniły się,zmarzły im nosy i teraz połowa śpi:-)

Ostatnia edycja:
Witam się zimowo!:-)

Piękna biała zima tak lubię:tak: Byliśmy na spacerze Franek równie zdziwiony jak Lenka:tak: Teraz pijemy z mężem pyszną herbatkę a dziecko nasze śpi:-) Udanej niedzieli laski!
Kamcia porozmawiaj z lekarzem bo dość duże skutki uboczne ma ten lek:no:

reklama
Kamcia zdrówka życze bo jakoś marnie z Tobą.Mam sklerozę, co Tobie jest?

my tez spacerowaliśmy, w ogrodzie:sorry: a śnieg nie zrobił większego wrażenia na juniorze, najpierw próbował z nim zagadać a jak ten nie odp to młody poszedł spać znudzony.

Do góry