reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

A u nas zimy ni ma... ja chce snieg !!!!!!!!

Bylismy dzis na targu rupieci i staroci i kupilam dla malego dwie zabawki z Fishera (zawsze to taniej niz w sklepie i szybciej niz przez neta- bo czekac nie trzeba) i tez kupilismy elektroniczna nianie moze sie przyda...

Cos mi sie chce zjesc ale nie wiem co ...

Prawie zapomnialam: Buziaczki dla Igorka i Filipka... :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
agacio wyobraź sobie ,że nasz pies jest ZEN:-D wiem,że jestem paskuda- ale kiedyś pies rozwalił się w przejściu, próbuję go przesunąć nogą,-za ciężki, schyliłam się i pociągnełam za ogon i odciągnęłam go za ogon na bok.Tylko trochę podniósł głowę i mi się przyglądał jednym okiem.Jak odsunęłam go to zasnął na nowo:-D

ale kociary są fajowe

Jaipur dobry ten Twoj pies.... ja kiedys sprzatalam tu u takiej babki co miala takiego wyzla mlodego, odkurzam salon a ten sobie lezy w najlepsze na nowej skorzanej kanapie, wiec chcialam go ''wciagnac'' odkurzaczem to popatrzyl na mnie jak na czba i poszedl dalej spac... :szok: (moja to zawsze chce rure od odkurzacza zezrec a ten nic...).

jest taka teoria ;-), że mamy grzyby zen w powietrzu stąd ten stan "wszystkiego":-D

kuźwa od 2 lat nawet auto mam ZEN:-D:-D:-D:wściekła/y: no ale mamuśce już nie przystoi..

Ostatnia edycja:
Mój pies jak widzi odkurzacz to się rozkłada,żeby i jego poodkurzać :-D

agacio filmiki super, muszę mojej mamie wysłać niech swoją kotkę tego uczy bo to straszna rozrabiara!

Poziomka same pyszności ten tort,ale,że jestem na diecie to się nie skuszę.

Karolka chcesz nasz śnieg?? Oddam za darmo:)

Żelka
zbałamuć męża i tyle:):)

Coś miałam jeszcze,ale nie pamiętam. Idę karmić młodego i sama przykimam może bo jakoś zamulam.

Buziaki dla Filipka naszego :****
Dziewczyny dopiero co zaczełam włazić w spodnie sprzed ciązy, a już mnie namawiacie:-D:-D:-D:-D chciałabym kurcze,a le z drugiej strony Ancymon dopiero da mi popalić za niedługo jak łazić zacznie to mi się odechce :tak: za 3 lata se machne na 30tke :laugh2:

reklama
Do góry