reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

witam i ja

magnesy na lodówkę to fajny pomysł. my dla jednych dziadków zamówiliśmy kalendarz. a dla drugich zobaczymy.

kamcia mam nadzieję że stan zdrowia się poprawi.

no i zaczyna się kolejny tydzien. śniegu u nas pełno. ale mały dziś do lekarza. w nocy kaszlał straszliwie, także trzeba go umówić i babcia z moim M podjadą.

co do jedzenia u nas też były słoiczki, ale w weekend tata ugotował zupki dla małego. zobaczymy jak dziś zaareaguje. w sumie problemów jedzeniowych nie mamy ale zobaczymy .

uciekam czas ogarnąć siebie, małego i do pracy.

majowa mamusia mam nadzieję że nowy tydzień przyniesie lepsze wieści i poprawę dzięki lekom. trzymam kciuki.

reklama
Witam się z roboty tak na szybko.
Jolek, spóźniony buziak dla Igorita.
Gag, uściski dla Stasia.
My też zaliczyliśmy weekendowe spacerowanie w śniegu, podobało się:) Muszę tylko nowe rękawiczki młodemu kupić, bo okazało się, że te, które ma są beznadziejne. Łapki miał tak zmarznięte jakby bez rękawiczek był. Coś okropnego.
Poza wszystkim, mimo że fajnie jak tak biało, to nie cierpię zimy. Oby do wiosny.

Dzien dobry.
u nas dzis pieknie, mroz sie pojawil i wszedziej jest pieknie bialo, bez sniegu ale za to z pieknym sloneczkiem.
Spadam na spacerek....
Milego dnia...:-)

Hejka :-)
dziękujemy za życzonka i całuski na 8 miesiąc :tak: ojj leci ten czas leci i też Hope sobie pomyślałam że już za nie długo roczek.

weekend zakupowo - remontowy dlatego mnie nie było :-) dzieciaków pokój nabiera już ogłady :tak::-) potem kuchnia , nasz pokój a na koniec łazienka , pokój gościnny i pokój gier ;-):-)

dla dziadków robię kalendarz z łobuzami :tak:

Buziaczek dla Stasia :*

U Nas śniegu jak na lekarstwo więc szaleństwa sankowego nie ma .

Bra- Gratulacje dla Lenusi za postępy w raczkowaniu :tak: mój łobuz nadal jako formę przemieszczania się wybrał turlanie się :confused:;-) i nie wiem czy podniesie w końcu swoją szanowną pupkę :-D i zdrówka dla niuni oby było lepiej :tak:
Joluś- całuski dla dużego Igorka :*
MajaPolka- całuski dla Polci
Karolka- uściski dla Oskarka
Gag - i dla Stasia :*

Ostatnia edycja:
witam się i ja :)

buziaczki dla okrągłomiesiecznego Staśka! :)

młodzież śpi i po przebudzeniu jedziemy na kontrol do laryngologa, mam nadzieję, że jest juz ok!
wyspana nie jestem nic a nic, w domku nic mi się robić nie chce, więc dzień zapowiada się długi :) któraś z was pytała o energię maluszków. no więc Lenus śpi jak spała, choć energii ma spoooro. nie usiedzi na miejscu ;) ciągle gdzies chce pójśc , coś zobaczyć, czegos dotknąć, posmakować, a najlepiej smakuje to, czego nie należy próbować ;) piloty, telefony, kabelki i aparaty to faworyty naszej córci :) aha... ogon kota też ;))) najlepiej stała by cały czas na nózkach, a od kiedy potrafi zrobić dwa kroczki to już w ogóle jest super fajosko :))) kupiłam jej rajstopki do raczkowania, więc mam nadzieję, że jej pomogą w samodzielnym przemieszczaniu się, choć nie jest chętna póki co ,wychodzić poza obręb maty czy koca, bo panele chłodne :) a Lenuś chłodu nie lubi :)

na prezenty dla babć pomysłu nie mam, ... w sumie to trzeba się zabrać za myslenie, bo czasu coraz mniej ;)) ale wasze propozycje sa super, więc pewnie z którejś skorzystam :)

kamcia zdrówka!

no nic, spadam sie trochę ogarnąć, choc nawet pudru nie nałożę, bo zmieniam skórę po kosmetyczce ;)))

do późniejsego moje śliczne, udanego dzionka! :)

Ostatnia edycja:
Mati właśnie dostał wścieklizny więc nie napiszę nic mądrego.

Weekend miałam pod znakiem gości - nic nowego. Bosz jak ja lubię jak u mnie są ludzie!!!

Uciekam kaszkę zmajstrować okruszkowi.

reklama
Majeczka buziaki ogromne dla Polusi:*
Gag malego Stanisława również buziakujemy:tak:
Futrzczku ja dla dziadków też kalendarz robię:)
Bra również miłego dnia życzę, Lenonek mały ciepełko lubi:-) trzymam kciuki za wizytę u laryngologa:)

Jasiek przebudził się i spi dalej. Przepraszam,że w weekend nie pisałam,ale P stwierdził,że "to jest czas dla nas a nie dla komputera" ale tv nie wziął pod uwagę.
Ostatnie noce cięzkie, jestem niewyspana.
Zrobiłam wczoraj deser z mascarpone i piernikiem i zjadłam jedną łyżkę takie cholerstwo słodkie.
Miłego dnia kobiałki:-)

Do góry