reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hejka babolki moje ;)
Byłam dziś u M. ma dużo lepszy nastrój. U niego z nastrojem różnie, ale nie a się czemu dziwić. Od poniedziałku będzie miał rehabilitację, a jutro jadę do niego na cały dzień bo mamy rocznicę ślubu. A małego zostawiam Babci, niech się nacieszy :tak:M. już zaczął trochę jeść, także jakoś powoli życie wraca do względnej normy...Kubuś rozrabia, nauczył się mówić "kaka" na gumową kaczuszkę, tak mu to fajnie wychodzi i umie robić "nie, nie, nie" kręci główką tak cudacznie:-DPrzy nim nie sposób się smucić. A no i śpiewa "Aaaa". Chyba tyle u mnie. Ściskam Was mocno, chciałąm trochę poczytać co u Was, ale organizm się domaga snu po kilku nieprzespanych nocach. Muszę się wziuąć w garść, bo wczoraj wieczorem i dzis rano puściłą mi się krew z nosa...Talże nadrobię Was myślę w najbliższym czasie, bo staram się wrócić jakoś do rzeczywistości. Dobrej, spokojnej i przespanej nocki życzę :*

reklama
Marti nie śpi :confused2:.
Usnęła przed 20 poszłam się wykapać, wychodzę z łazienki, a mała u taty na rękach zaśmiewają się do łez:confused2:.
Majowa- będzie dobrze, musi być, odpocznij kochana

basiekk to spoko,niech sobie nie przeszkadzają, mała pódzie później spać to dłużej pośpi.
agacio noo bo ja lubię kupeee:-D.Ale spoko, mąż też cierpi- jest teraz emerytem w sedanie:-D:-D

Oj zapomnij o porszaku jak Prezesa wozisz plus cały jego ekwipunek;-)
Zmykam z mężem pogadać coś bo mówi że zaniedbany się czuje, dobrej nocki:-)

Ostatnia edycja:
Witam wieczorową porą.
Buziaki dla Igorka kurcze 9 miesięcy kiedy to minęło, no i oczywiście buziaczki dla Filipka. Chłopaki Nadia przybija piątkę.:-D My dzisiaj posprzątaliśmy choinkę i rozstawiliśmy łóżeczko turystyczne które nam służy za kojec. Narazie małej się podoba zobaczymy jak długo.

Hej

Buziaki i gratki dla solenizantow Filipek, Nadia, Igorek :****
Oraz spoznione... rownie wielkie! Lepi, Persefona, Zelka!

U nas pierwszy raz w tym roku <jak i w tamtym..> ZIMAAA!
Od wczoraj snieg, bylysmy dzisiaj na pierwszym pradziwym zimowym spacerze i ogladalysmy balwany w parku :))
Za rok ulepimy se wlasnego :p Pffff ;)

Polcia sie wyspala po poludniu, wiec poszla spac po 22 i jak dotad luzik..
Same jestesmy bo moj wybyl na okragle urodziny naszego kumpla, wiec zrobilam jej dzisiaj fajna kapiel !
Dawno sie nie kapala w wannience swojej, wiec byla troszke przestraszona nawet bym powiedziala, ale po chwili radostka juz byla ;))
...Tescie proponowali <cud!>, ze zostana z mała wieczorem i niech ide i ja, ale mam to gdzies, nie potrzebuje sie meczyc z chorym dzieckiem potem - bo tesciowa postanowila poczestowac Pole np herbata z cytryna i ciastem, lub cos w tym stylu.. Zreszta Polcia cycka wiec co za sens..
..Moze, ewentualnie, gdybym wiedziala, ze wstanie z drzemki o tej 18.30, to wyszlabym o 19 na te 2 godzinki.. ;/ A zreszta w d ... to mam... i tak nie mam co ubrac :] ;]

Majowa
- no juz troszke lepiej, jak dobrze! Oby do przodu - razem szybciutko pokonacie chorobsko ;)) Zobaczysz :)

Basiekk - jak tam? dlugo Marti bawila?? Moj paczuszek wczoraj tez sie tak wybudzal, o 20 poszla spac, co ok 20, 30, 40 minut pobudka, az o polnocy calkiem wstala na zabawe i spanko ze mna w lozku potem...

Ostatnia edycja:
reklama
Poziomki no to dobrze czasu nie mozna marnowac;P To grzeczne masz dziewczyny:-D

Zelka to na co czekasz do roboty!!!:-)

Spozniony buziak dla Filipka:*

Majowa super ze maz ma samopoczucie lepsze;) to jest naajwazniejsze zeby sie nie zalamal;) no i zdolnego masz synka;-)

Witam sie;) pierwsza chyba:p no tak dziecie spac mi nie daje;)

Dzisiaj zaczynamy kurs na basenie fajnie juz sie nie moglam doczekac;)

Do góry