reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

cześc kochane

u nas słoneczko, mam nadzieję, że u wszystkich podobnie :)

aniu a może wkładaj do lodówki gryzak i dawaj mu taki schłodzony?

reklama
Hej kochane :)
Wiatrzysko okropny, łeb urywa. Ja tradycyjnie cieszę, że dzisiaj piątek i mam dwa całe dni dla córeczki :-), już się doczekać nie mogę.
Haribo - buziole dla Tymka*
Ania super, że się wyspałaś:)
Marzena - chwal się fryzem

Witam się.
Madzik
oj tm oj tam - do żłobka cioci Haribo przywieź - jak z Tymkiem daje radę, to z dwoma Wariatunciami też dam - tym bardziej że Lulek grzeczny :-D
Z tą pracą to jest tak, że ja się już rwe żeby wyjść z domu z drugiej strony szkoda mi. Zawsze masz łikend dla Lulka :tak:
Dziękujemy za buziaki, odwzajemniamy tylko uwaga bo gryzące są :-D

Ania viburcol, dobrze działa na ząbki polecam camilie też.
Paula takie maluchy są the best, dlatwgo uwielbiam słuchać "Dzieci wiedzą lepiej" testy wyrywają z butów Co to jest mlodziez? Dzieci wiedzą lepiej [http://www.clipmix.pl] - YouTube

Ja mam zapalenie piersi chyba, albo nie wiem co ... mam gorączke od wczoraj i lewa piers boli mnie tak że nie mogę się dotknąć - ide do lekarza zaraz :/

i to i to polecam :D Co to jesz zyciowy blad? Dzieci wiedzą lepiej [[url]http://www.clipmix.pl] - YouTube[/URL]

Ostatnia edycja:
Witam się przy kawce:-)
Paula tego jeszcze nie było Józef w ddtvn:-D, matko a z karmieniem to normalnie leję ze śmiechu:-D:-D:-D
Bra u nas też słoneczko mieszkanie się wietrzy wiosnę czuć w powietrzu, jak młody wstanie mykamy na długi spacer:tak:
Ania no to wyspani jesteście super:-) Franek karmiony 0 19 obudził się o 5 rano dopiero tylko ja jak zwykle do północy siedziałam ;-)
Żelka filmiki pooglądam później:tak:

Kurcze dalej nie mam dzisiaj obiadu:confused2: coś trzeba ugotować wczoraj kupiłam pierogi z pizzą pyszności:-)

Witam kobietki,
Ania co prawda to prawda:-) z zębami same problemy:)
Bra u nas niestety słonka nie ma, dlaczegojuż nie mieszkamy w Toronto??? byśmy słoneczko mieli.
Żelka buziaki dla Tymka:* współczuje bólu piersi, daj znać później co lekarz powiedział.

wczoraj po wyjściu znajomych nie miałam już siły, mały padł ze zmęczenia na moich kolanach.
Jutro pędzę do sklepu sobie cos kupić, mam nadzieje,że tym razem nie wyjdę z ciuchami dla Jaśka tylko dla siebie:-)
lece robic kawkę:)

Aina a coś planujesz konkretnego czy łapiesz co Ci w oko wpadnie;-). Jak dobrze pójdzie to ja też po południu na zakupy pojadę z koleżanką:tak:

A ja wogóle zapomniałam jak się chodzi w butach na obcasie:eek: jak wkroczę w pierwszy dzień do pracy to pewnie orła wywinę:-D

Haribo, jak bym miała taką robotę jak Ty to też bym się rwała:-p Dobry pomysł z tym żłobkiem, tyle że cholera daleko do Ciebie. Chyba musiałabym dzień wcześniej wyjeżdżać, żeby na rano zdążyć:-)
Aina, powodzenia na zakupach, chwal się potem co wyrwałaś:tak:
Basiek, ja tak jak Ty już tupię nóżkami aż będzie 15-sta:tak: I weekend z bąblem:) Jutro od rana w łóżku będziemy leniuchować:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Agacio mam ochotę na sweterek, sukienkę, buty! Ale zapewne kupię coś czego nie planowalam i co wpadnie w oko. Ja tak lubię obacasy, ale mam niestety 180 cm wzrostu, więc... jak zakładam wysokie wyglądam jak ogromny drąg...:confused2:

Bra udanych jutrzejszych zakupów:-)

Do góry