reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

A ja lubię obcasy bardzo, ale u kogoś:tak:, sama niestety nie umiem się w nich poruszać :wściekła/y:. Najczęściej zakładam buciki na płaskim, baletki dla mnie super. A ja wzrostu podobnego jak Futrzaczek, mam 164 cm.
Ainka Ty to laska jesteś na 102! Bo nie dość, ze chudzinka to jeszcze wysoka :tak:Pochwal się zakupami jutro.
Agacio uśmiałam się hahahhaa, niezłe wejście. Wracasz do pracy na cały etat? Z kim zostawiasz Franusia?

Jeszcze niecałe dwie godzinki i wyściskam córuchnę :-).
A i dzisiaj robię mój ulubiony obiad placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym. Już dzwoniłam do Prezesa coby ziemniaki obrał :-D

reklama
dziewczynki, możemy sobie podac ręce, ja mam 160 cm :-D obcasy tez lubię i też u kogoś, bo strasznie się w nich męczę, nogi mnie bolą, idę sztywno jakos więc zakladam nieczęsto.

oj idę, bo czuję smrodki z pieluszki :eek: :-D

Cześć Dziewuszki,

Do nas rano przyszla smutna wiadomość e wujek zmarl, ale to byl starszy schorowany człowiek ale i tak smutno.

Ja mam 175cm do tego 10 cm szpileczki i smigam ze ho ho, uwielbiam szpilki po prostu.

Pogoda u nas słaba, jak ktoś chce słonce to ja chcetnie sie podziele tylko straszny wiatr jest jeszcze a tego nikt nie chce.

Cześć babeczki
Niania była dziś na dwie godzinki,bardzo fajnie bawiła się z dzieciakami, nawet została żeby nakarmić synia i położyć spać,ale że cyków jak mama nie ma więc i tak musiała wkroczyć do akcji, ale liczą się chęci:-)
Moje dzicię upodobał sobie ostatnio sranko po nocach, godzina 2.40 a synio ciśnie na całego i wierzga nogami w najlepsze, poczym wybudza się i kulasię po całym łóżku do 5 czasami 6 rano, i takie mamy nocki ostatnio:-) przesrane:-D
U nas za oknami śnieżyca i wiatrzysko, a tak pięknie rano słonko wychodziło:-(, myslałam żepojdę na spacer.
Basiek czasszybko zleci a placki też bym zjadła,ale nie lubię trzeć ziemniaków, ale smacznego zyczę:-)
Agnieszko wspóczuję
Buziolki na Żelkowego Tymcia

Ostatnia edycja:
cześć laski,
widzę jakąś dyskusję o obcasach, ja latem śmigam w sandałkach i szpilach(nie ma jako goła i opalona noga w obcasach:-p, zimą nie przepadam za kozakami na wysokim.A mam 177 i wcale nie wyglądam jak drąg ha ha a. aina po fotkach to ja bym obstawiała ,że Ty z tych mini:sorry: zaś do auta mam buty "do auta" (mokasyny z gumowanym tyłem)które leżą w nim na stałe.Szkoda jeździć w obcasach bo się niszczą tyły, szczególnie jak ktoś lubi zamszowe jak ja.

paula rozbawiłaś mnie, biedny syn nie ma już prywatności nawet o jego nocnej kupie już wie całe bb:-D
agacio wracasz na cały etat? z kim synio?

a u nas właśnie junior wciąga pstrąga, ugniata kuleczki i pochłania, szkoda,że warzywka jakoś średnio go kuszą jak są w towarzystwie mięska.poza tym dzisiaj w domku jestem:) i cały weekend we dwoje przed nami, bo stary na turnieju.

Ostatnia edycja:
Basiek Jaipur wracam na pół etatu Franek będzie trochę z nianią, trochę z babcią, mama moja jescze pracuje ale jest pielęgniarką i często 2 czasem3 dni jest w domu, czasem też przyjdzie do małego moja siostra. troszkę szkoda mi robaka, że będzie z tyloma osobami... no ale każdy grosz się liczy. Plus taki, że do nas będą przychodzić i nie będę musiała Franka po chałupach wozić. :tak:
Agnieszka przykro z powodu wujka(*)
Paula czyli co sprawdziła się niania?:-)
Jolcia ile Ty wisisz na telefonie?

W końcu nie poszliśmy na spacer, rano było tak pięknie, teraz szaro i mokro niedawno była śnieżyca i już wszystko stopniało:confused2:. Franek nie mógł się nadziwić patrząc na śnieżycę i tylko śii śii mówił.:-D
Myśmy też jedli rybkę dorsza chyba? I pomidorówkę z lanymi kluseczkami pyszności :tak:

Żelka przesłuchałam sobie opowieści dzieciaków matko jak się uśmiałam:-D:-D:-D Najlepsze to to że młodzież ma już cycki oraz "życiowy kłopot ma żona kiedy mąż nie umyje garów a ona prosiła":laugh2:

Ostatnia edycja:
Agacio już nie wiszę. Jak moja siorka zaczęła mi śpiewać do słuchawki to bateria mi padła:-D Ogólnie to dużo ze sobą rozmawiamy bo mamy darmowe minuty i często dzwonimy do siebie i jedna drugiej towarzystwa przy kawce dotrzymuje :-)Albo jak potrzebujemy towarzystwa to dzwonimy i bez sensu wisimy na telefonie:-p
Kurde pogoda do kitu. Niby słońce,ale wieje strasznie i nawet trochę śniegu widziałam jak padał z deszczem:/
Lece poczytać co tam jeszcze naklepałyście dzisiaj.

Heja ho My już w domku , złapała Nas śnieżyca a w sumie raczej grad taki drobniutki ale spoko daliśmy radę , Szymek miał radochę a Filip spał akurat:-)

o widzę parapetówka! super także idę ogarnąć dzieci i wbijam :tak::-):-):-)

Ania u mnie Igor jak bardzo się daje w dzień to też mu coś przeciwbólowego daje:tak:

Basiekkk Madzik no to już laba do poniedziałku:)

Żelka buziaki dla Tymka:*

Agacio pierogi z pizzą????

Aina Bra udanych zakupów jutro:)

Agacio na pewno nie wywiniesz orła.A kiedy wracasz do pracy?? Ta laska z filmiku to chyba pierwszy raz miała na nogach buty na obcasie:-D

Futrzaczku udanego weekendu z facetami:):p
Nie przejmuj się ja też kurdupel- 165cm mierzę:(

Agniieszka bardzo mi przykro (*)

Paula rozumiem niania zrobiła pozytywne wrażenie??

No to nadrobiłam, można ściągać :-p

reklama
Do góry