reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Mam dość, chwila odpoczynku się należy ;-)
Bra jaipur ma rację kurczak pycha. Moczyłam butelkę przez noc by się etykiety odkleiły, odlalam połowę i siup kurczaka na butelkę - wychodzi pyszny i soczysty. Fajnie, że idziesz do fryzjera. Ja w końcu też dotarłam, miało być na chłopaka :-D ale wyszło do ramion. Po raz 1-y fryzjerka mnie namawiała by całkiem nie ścinać, wcześniej jak chciałam tylko końcówki, to połowę mi ciachały.

reklama
styna kupiłam.. i wypiłam jedno dzisiaj... ochyda :-p ale jak ma pomóc to będe pić :tak:
bo wczoraj to nie spałam z bólu do 4 rano...:no: a jak już zasnęłam to o 6.30 obudziła się księżniczka po butlę.. zrobiłam jej , ona zasnęła a mnie znów zaczęło boleć :-( i dziediałam trochę a jak już zasnęłam to musiałam znów wstać bo się zaczął dzień ... i dooopa... o 9 byłam na nogach
madzik to gratuluję :-)
persefona buziak dla Remika :*
bra super że idziesz do kosmetyczki :-) też bym sie wybrała

Siemka :-)

dzieciaczki już śpią :-) a ja wcianm słonecznik i czekam na mężulka i będziemy oglądać Dr. Housa ;-):-)

Bra- fajnie Ci z kosmetyczką i fryzjerem :tak: zobaczysz na pewno się lepiej poczujesz ale wiem jak się czujesz bo jak się juz człowiek zasiedzi to nigdzie ruszyć się nie chce....
Ypra- mmm pychotka musi być :tak: a jak tego kuraka z tym piwem do piekarnika czy jak ? :confused:
Aina- jaka kochana mama i cudowny gest :-)
Persefona- buziaczek dla synka a za Ciebie kciuki za pozytywnie napisaną pracę :tak:

Wow pierwszy raz słyszę o takim kurczaku przepis napiszcie, :tak:

Bra świetnie że Lenka w dobrym humorze,:-) a pochwal się co będziesz robić u kosmetyczki, boże jak ja uwielbiam przeróżne zabiegi na twarz i ciało i na dłonie mmmmmmmmmmmmmm muszę się wybrać na coś fajnego ;-)
Ypra jak jesteś zadowolona z fryza to git
Basiek słodziuchny avatar:-)

Fryzjer też by mi się przydał bo koczkodan na głowie:dry:

ktoś się pytał o przepis na kurę na butelce- normalnie:-D butelka musi być czysta,bez nalepek i wsadzamy do kury,wcześnie ucinamy szyję,tak aby główka(butelki) z niej wystawała, montujemy w piekarniku i otwieramy kapsel.W czasie pieczenia piwko sobie wypływa i nawilża kurkę.
agacio poproś swojego faceta, to Cię przeprasuje:-D;-)

Madzik moja sasiadka tez ma hashimoto, ogolnie u kazdego moga byc inne objawy... (niestety jej zaczely wychodzic wlosy jak przy lysieniu plackowatym, ale juz powoli odrastaja, oczywiscie nie oznacza to ze Ciebie tez to spotka.). zycze jak najwiecej zdrowka...

Aina ale super przesylka...

Persefona buziaczki dla osmiomiesieczniaka...

Paula ja juz lece na ta golonke (chociaz juz pewnie nic nie zostalo...)

Lepi buziaczki dla Zosi...

Bra ja tez musze sie wybrac do kosmetyczki tylko moja mama jedzie teraz do pl i musze poczekac az wroci, bo z M to nigdy nie wiedomo o ktorej bedzie w domu i nie mam jak sobie terminu zrobic...

Ide z psem bo mi marudzi...

reklama
Do góry