Aina ja też lubię tylko przes ostatnie miesiące praktycznie nie miałam okazji żeby założyć a teraz jak ubiorę czuję się conajmniej dziwnie;-) A mnie się podobają dziewczyny wysokie w takih hight heelsah mur beton wszystkie spojrzenia na Ciebie no i z góry wszystko lepiej widać;-)
reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Hejka :-)
też witam się kawusią u Nasa taki okropny dzień że nie dawno wyskoczyłam z łóżka z godzinnej drzemki z moim najmłodszym mężczyzną :-) ale teraz jakby ciut lepiej bo słońce próbuje się przebić.
Paula- uśmiałam się niesamowicie ! :* super po prostu hi hi :-) ten Józef mnie rozwalił a jak jeszcze doczytałam o karmieniu to już w ogóle haha
Aniu- oby Darusiowi szybko ząbki się przebiły albo po prostu aby przestały go męczyć! powiem szczerze że Nasze dwa wyszły bezboleśnie chyba bo nic innego w jego zachowaniu nie zauważyłam
Aina- udanych zakupów :-)
Żelka- buziaki dla Tymka :*
Marzenka- czekamy na fotki fryzurki a ja osobiście czekam jeszcze na zdjęcie urządzonego domku może być na :-)
Basiekk-wiem co czujesz bo mnie czeka weekend z moimi facetami :-) super
też witam się kawusią u Nasa taki okropny dzień że nie dawno wyskoczyłam z łóżka z godzinnej drzemki z moim najmłodszym mężczyzną :-) ale teraz jakby ciut lepiej bo słońce próbuje się przebić.
Paula- uśmiałam się niesamowicie ! :* super po prostu hi hi :-) ten Józef mnie rozwalił a jak jeszcze doczytałam o karmieniu to już w ogóle haha
Aniu- oby Darusiowi szybko ząbki się przebiły albo po prostu aby przestały go męczyć! powiem szczerze że Nasze dwa wyszły bezboleśnie chyba bo nic innego w jego zachowaniu nie zauważyłam
Aina- udanych zakupów :-)
Żelka- buziaki dla Tymka :*
Marzenka- czekamy na fotki fryzurki a ja osobiście czekam jeszcze na zdjęcie urządzonego domku może być na :-)
Basiekk-wiem co czujesz bo mnie czeka weekend z moimi facetami :-) super
aina110
Fanka BB :)
Agacio mam nadzieje,że orła nie wywiniesz, najwyżej zaprezentujesz piękną jaskółeczkę ja tez przez ostatnie miesiące nie miałam okazji (mam nadzieje,że teraz jakaś się znajdzie, bo muszę też mieć pretekst,żeby kupić takie buciki).
i dziękuje, ja uważałam,że mój wzrost przydaje się tylko do wieszania firanek, no i ukochanej gry w siatkę
i dziękuje, ja uważałam,że mój wzrost przydaje się tylko do wieszania firanek, no i ukochanej gry w siatkę
Oj tam oj tam Ainka firanki niech P wiesza o tak będę szła hahaha WRZUTA - Y5g8 topv5yrvqb5 naxz9ye1
Futrzaczku zabrałaś nam słońce bo u nas zrobiło się ciemno i sypie śnieg
Młody się obudził więc koniec z bb na teraz do później:-)
Futrzaczku zabrałaś nam słońce bo u nas zrobiło się ciemno i sypie śnieg
Młody się obudził więc koniec z bb na teraz do później:-)
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Agacio- ups przepraszam ale ja zaraz po mojego bąbla wychodzę więc wybacz kochana ale dzieci mi zmarznąć i zmoknąć nie mogą a Ty zdaje się nigdzie nie wybierasz ? a ja jak wrócę to oddam pogodę proszę bardzo :-)
Aina- wow jesteś wyższa ode mnie o 20 cm kurcze ja to kurdupel i co mam zrobić
buziaki lecę bo młodzik nawołuje :-)
Aina- wow jesteś wyższa ode mnie o 20 cm kurcze ja to kurdupel i co mam zrobić
buziaki lecę bo młodzik nawołuje :-)
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Aina- dobrze dawaj ! :-)
Agacio- co jak co ale wejście byś miała niezapomniane ;-)
uciekam buźki :*
Agacio- co jak co ale wejście byś miała niezapomniane ;-)
uciekam buźki :*
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Oj tam oj tam Ainka firanki niech P wiesza o tak będę szła hahaha WRZUTA - Y5g8 topv5yrvqb5 naxz9ye1
ahahahaha się uśmiałam :-)
to sie nazywa chód ;-)
ja nie mam na szczęscie problemu w szpilkach :-)
nawet za kółko zakładam szpile
reklama