reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Aina ja też lubię tylko przes ostatnie miesiące praktycznie nie miałam okazji żeby założyć a teraz jak ubiorę czuję się conajmniej dziwnie;-) A mnie się podobają dziewczyny wysokie w takih hight heelsah:tak: mur beton wszystkie spojrzenia na Ciebie no i z góry wszystko lepiej widać;-)

reklama
Hejka :-)

też witam się kawusią :tak: u Nasa taki okropny dzień że nie dawno wyskoczyłam z łóżka z godzinnej drzemki z moim najmłodszym mężczyzną :-) ale teraz jakby ciut lepiej bo słońce próbuje się przebić.

Paula- uśmiałam się niesamowicie ! :* super po prostu hi hi :-) ten Józef mnie rozwalił a jak jeszcze doczytałam o karmieniu to już w ogóle haha :-D:-D
Aniu- oby Darusiowi szybko ząbki się przebiły albo po prostu aby przestały go męczyć! powiem szczerze że Nasze dwa wyszły bezboleśnie chyba bo nic innego w jego zachowaniu nie zauważyłam
Aina- udanych zakupów :-)
Żelka- buziaki dla Tymka :*
Marzenka- czekamy na fotki fryzurki :tak: a ja osobiście czekam jeszcze na zdjęcie urządzonego domku może być na :ninja2::-)
Basiekk-wiem co czujesz bo mnie czeka weekend z moimi facetami :-) super

Agacio mam nadzieje,że orła nie wywiniesz, najwyżej zaprezentujesz piękną jaskółeczkę:tak: ja tez przez ostatnie miesiące nie miałam okazji (mam nadzieje,że teraz jakaś się znajdzie, bo muszę też mieć pretekst,żeby kupić takie buciki).
i dziękuje, ja uważałam,że mój wzrost przydaje się tylko do wieszania firanek, no i ukochanej gry w siatkę:)

Agacio- ups przepraszam :zawstydzona/y: ale ja zaraz po mojego bąbla wychodzę więc wybacz kochana ale dzieci mi zmarznąć i zmoknąć nie mogą :tak::-D a Ty zdaje się nigdzie nie wybierasz ? a ja jak wrócę to oddam pogodę proszę bardzo :tak::-)
Aina- wow jesteś wyższa ode mnie o 20 cm :-D kurcze ja to kurdupel i co mam zrobić :-p

buziaki lecę bo młodzik nawołuje :-)

Też się uśmiałam:-D
Futrzaczku spoko słonko właśnie wyszło:tak: Młodzieniec mój pięknie się bawi w łóżeczku więc nie wchodzę w pole jego widzenia narazie:-)

reklama
Cze Lasencje. Przeczytałam tak z grubsza bo wiszę na telefonie (gadam z siostrą) I już nic więcej nie napiszę bo dzieć wstał:(

Do góry