reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Wpadam na chwilkę. Mały pospał, zjadł zupkę, dostał Deflegmin teraz bawi się z babcią a ja mykam wycisnąć mu soczek z jabłuszka i marchewki:tak:
marzena współczuję poparzenia, ale kolega miał darmowy stiptiz :-D
Zmykam babolki, będę później.

reklama
no tak, dzień całkiem wolny, a tu gorączka mi się przyplątała.Męża ściągnełam z biura i grasują na dole z juniorkiem.
aina coś pisała,że Jasiek ma wysoką, może przez bb przeszło na mnie.Bo na razie mam 39,4 ,wzięłam paracetamol ale spadło tylko o 0,4. Chyba jeszcze nigdy tak nie miałam, ciekawy stan:eek:
mąż na mnie krzyczy,że kompa odpaliłam..

może zęby mi ida? :rofl2:

witam babeczki w nowym roku.
melduje ze zyje i zmykam bo mam urwanie glowy. Pomagam P. przy remanencie i juz sie meczymy tydzien czasu i nie mozemy skonczyc:crazy:
Nie dam rady nadrobic wybaczcie...
Jak juz sie uporamy z tym poczatkiem roku w firmie to sie zjawie.
A i Nadunia juz zdrowa na szczescie:)
Milego dnia wszystkim:*

Jaipur majaczysz w gorączce:-D:-D:-D

Franek zasmarkany po kolana odciągam na bierząco. A jak coś mu skapnie to zjada gile ze zmakiem:eek: Humor mu na szczęście dopisuje i apetyt też wciskam mu picie i cyca co chwilę

Kurcze u mnie hydraulik nawala w rury a mała przed chwilą dopiero usnęła:wściekła/y: No ale po kolei zapomniałam napomknąć że w sobotę wieczorem zepsuła mi się spłuczka, na nasze nieszczęście tutaj w poniedziałek też wolne więc dopiero dzisiaj mogłam zadzwonić do agencji:crazy: No i powiedzieli że poszukają hydraulika i dadzą mi znać o której może wpaść i czy mi też to będzie pasować. No ale chyba uznali że skoro jestem na macierzyńskim to mam obowiązek cały dzień w domu siedzieć bo nie zadzwonili a koleś przyszedł jak akurat uśpiłam małą :confused2::confused2::confused2: Gdyby nie to że brak spłuczki jest męczący to bym go pogoniła ale kolejny dzień wiaderkiem zalewać kibelka nie chcę:no::no:

Zdrówka chorowitkom.
Jaipur ​ale widzę że mimo temperatury humorek dopisuje. Zdrowiej nam.

jaipur bidulko...taka gorączka...:-(
wisienko dobrze że Nadince przeszło
Wy tu wysokie gorączki a moje dziecko przez całą chorobę nie miało nawet 36,6 tylko 35,8 albo 36. Zapalenie oskrzeli przeszedł kompletnie bez gorączki...

Jaipur :-D:-D:-D

Wisienko współczuję roboty.

Styna to hydraulicy mieli wyczucie. Zawsze tak jest, że jak już w bólach się ulula dziecko to jakaś menda się przypałęta...

Czekam na księdza dalej :confused2: Ma trzy ulice do obskoczenia więc dobrze będzie jak do wiosny zdąży...

reklama
Witam,my już po wizycie księdza;-)
marzenka widzę,że i u ciebie dziś kolęda?:-)
jaipur na bank zęby albo trzydniówka:-D:tak::-D:tak::-D
A co do księdza,młody bacznie go obserwował, a Gabi jak zwykle dzikus-nie chciała podejść po lizaka.No ale w końcu podeszła i...dostała dwa:-pU nas zawsze coś na ciepło,więc ksiądz pojadł mięska,na deser porwał pączka własnej roboty i heja dalej,bo od nas zaczynał:-)A ksiądz fajny-nowy młody prefekt:-pMyślałam,że padnę jak zapytał się mnie i teściowej: "Drogie panie,powiedźcie,wytrzymujecie z tymi swoimi chłopami?":-D:-D:sorry:

Wszystkim chorowitkom życzę dużo zdrówka :**

Do góry