reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Witam i ja...
Widze ze temat chlopow dalej na tapecie...
Ja nie powiem, bo moj tez lubi wypic (czego bardzo nie lubie), ale na szczescie jak wypije troche za duzo to idzie spac, awantur nie robi, jak bylam w szpitalu po porodzie to byl u mnie dzien w dzien, jak tylko wychodzil z pracy, do domu jezdzil tylko na 4-5godzin zeby sie przespac... Jednak jest cos co mnie tak w...ia ze szok- sam nie zajmie sie maylym, tak sam z siebie nie powie - daj ja sie z nim pobawie, zmienie pampka czy cos w tym stylu... :angry: niedziele na przyklad cala przelezal bo mial kaca, a ja latalam z malym jak glupia, ale ja mu jeszcze pokaze poczekam tylko do nastepnego kaca....:laugh2:

bry :-)

Ewcia zawsze czuj się tu jak u siebie, nie ma się co szczypać ;-) Ze skazą białkową da się żyć ;-)

ja tam nie mam litości dla facetów :confused2:

Siemka :-) zaczęłam czytać ale młody krzyczy na amciu więc nie dam rady nic więcej...

ogólnie może być m,nie mało teraz bo chrzciny za pasem , buziaki kochane :*

Cześć kochane i ja sięwitam Noworocznie:-):-), trochę spóźniona ale bardzo serdeczna:-)
Buziaki dla wszystkich dzieciaków okrąglaków:-)
Bidulki moje bardzo wspołczuję problemów z facetami, ja również jestem zdania że nie warto trwać w chorym związku w którym jest się ofiarą, związek musi być partnerski a ludzie muszą się szanować inaczej nie da rady.
Takze moje kochane podejmijcie słuszne życiowe decyzje,zastanówcie się co chcecie pamiętać z życia waszych dzieci,ciągły stres i nerwy bo tatuś tamto czy owamto czy same przyjemne i miłe emocje i uczucia związane z waszym życiem.
ŻYcie jest zbyt krótkie żeby je sobie zmarnować, a nasze dzieci już nigdy nie będą malutkie żeby cieszyć się ich dzieciństwem jeszcze raz , nie pozwólcie sobie tego wszytskiego zabrać bo jakiś pacan zatruwa wam zycie, czerpcie makymum radości z tych małych kruszynek,a jeśli tatusiowi nie zależy na dziecku to dajcie swoim maluszkom tysiąc razy miłości więcej żeby nie odczuwały że tatuś woli koleszków wódeczkę i jakieś inne przyjemności.
Ale się wymądrzyłam:-)
Bądzcie silne i mądre,trzymam za was kciukasy
Alex super wieści, buziaczki dla Oliego

Ostatnia edycja:
styna, a w piekarniku pieczesz, czy masz maszynę? Bo ja w piekarniku. A jak masz fajny przepis to rzuć na wątku o żarciu:-).
Matusia ja to leń jestem i w maszynie piekę, przepisem też się nie podzielę bo kupuję gotowe mieszanki dodaję tylko wodę oliwę albo masło i piekę:-D mój ulubiony to pomidorowy z bazylią i oregano.

Witam was u nas jest sztorm:szok::szok::szok: Wczoraj wieczorem się zaczęło i nie chce przestać leje wieje w nocy myślałam że mi okna do środka wpadną:szok::szok::szok: No i przez to pomysł Młodej z ciepłą wodą spalił na panewce bo najpierw mąż małą obudził jak się kąpał to żel mu spadł to suszarka za chwilę deska z kibla a mamy cholernie ciężką drewnianą no i ten wiatr straszny i deszcz trzaskający o okna no i w rezultacie mala przysnęła o 2 a o 2:30 już się na butelkę przebudziła i tak co godzinkę te hałasy ją budziły.:crazy::crazy::crazy: Mam nadzieję że się uspokoi bo ja mam dość muszę się wyspać trochę.
Madzik posmaruj ręke maścią na ukąszenia i poparzenia słoneczne a pomoże na 100% mi ostatnio ta maść uratowała życie jak łapę poparzyłam.
Ewciu wiem co masz na myśli ja też całymi dniami sama z małą i wszystko w domu trzeba zrobić.
Alex świetne wieści
No i to by było na tyle jakiś durny telemarketer musiał zadzwonić i obudził małą.:crazy::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
persefona - mój M chciał teraz pod choinkę młodemu kupić taki helikopter - oczywiście sam by sie nim bawił...
styna - szkoda że nie udało się dzisiaj, ale przed Tobą kolejne noce :) mam nadzieję przespane

My dziś mamy nocke z jednym wybudzeniem, ale myślę że przyczyną było zaklinowanie się dziecia w szczebelkach. Jak go ułożyłam o 23 kolejny raz tak obudził się dopiero na cycusia o 6,27. Więc ja też wypoczęłam i antybiotyk mógł robić swoje. Czujemy się dziś znacznie lepiej. Obecnie Tymek drzemkuje a ja gotuję obiadek. Dziś barszczyk i krokiety z mięskiem.

Poczytałam o trudnych związkach i mi się smutno zrobiło.

Aniu tulam mocno. Nie ma dobrej rady na Twoją sytuację. Sama musisz dojrzeć do pewnych decyzji. Tak czy inaczej lekko nie masz słońce... Wpadaj do mnie. Mam dwa wolne pokoje i w tym tygodniu nikt nie będzie u nas pomieszkiwał.

Mamy dzisiaj kolędę :confused2: Pierwszy raz w domu a nie w bloku. Nie wiem czy to się czymś różni od takiej w bloku???

Moje biedne udka są w szramach :( Wyglądam jak ofiara gwałtu. Przyjaciółka mnie pocieszyła, że przynajmniej kasę dostanę z ubezpieczenia. A ten przyjaciel doktor co mnie ratować chciał to mnie potem obserwował biedak bo podobno oparzenia w TAKICH miejscach mogą się skończyć szokiem czy wstrząsem... Pewnie bał się że mu kolapsnę na środku pokoju i dostanę drgawek i będzie miał wesoły dzionek :-D Ale oglądać ran szczęśliwie nie chciał :rofl2:

Muszę pędzić sprzątać żeby ksiądz miał gdzie usiąść bleeeeeeeee

reklama
Do góry