reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Bry :-)

Ale pustki, wszyscy lepią, gotują, pucują :-) My dzisiaj montujemy uszka, barszcz i kluski z makiem :tak:

Karolqa a to ci się chłop wycwanił, znalazł pretekst żeby się problemu pozbyć czy oszczędny? :-D;-) Dzieci masz udane a jedno wygląda jakby czarne stringi wciągało :-D

Alex oby to jednak nie choróbsko jakieś poważniejsze.

Chciałam zaprezentować oficjalnie zębiska (odciśnięte już na moim telefonie, nodze i każdej zabawce)

zabenki.jpg

reklama
hope sliczne zebole u Nas sa strasznie nierowne bo kazdy wyszedl innego dnia ale niedlugo sie wyrownaja.

Wpadlam tylko na chwile bo u Nas nie najlepiej Nadia ma zapalenie ucha i gardla.Malo co spalysmy w nocy.... aj tak na same swieta jej sie przyplatalo i biedaczyna sie meczy:(

karolka super fryzurka, bardzo ładnie wyglądasz ! :) takie włochate te drugie dziecko :))))
hope alllleeeee zębuszki! wow! ma czym gryźć, nie ma co... biedne cycusie ;))))

a tak w ogóle to dzień dobry :)

chciałam sie "pochwalić", że zakupiłam sobie nowy stanik. dzięki temu juz wiem, dlaczego moje obecne biustonosze biustu nie nosily , mianowicie z "e", względnie "f" spadłam do "c" względnie "d" :szok: :sorry2:

Cześć Kochane nie nadrobie Was niestety bo mamy mega zamieszanie z wigilia, mielismy jechac do moi dziadkow ale ze oni mieszkaja z synem i jego rodzina i w szkole ich synka jakieś dziecko zachorowalo na sepse wiec ich maly tez pędem do lekarza antybiotyk ma tak trazie "w" chyba. telefony non stop bo nie wiadomo teraz co z calymi świetami bo miala sie do niech cala rodzina zjechac ale nie ma co ryzykowac nie daj boze zeby Igor albo jakis inne dziecko zlapalo taka chorobę.

Cześć Kochane,wpadne później na dłużej bo jestem zarobiona.
Byliśmy wczoraj po prezenty jestem w...a:wściekła/y: bo gów..o kupiliśmy bo nic ciekawego nie było i kupiliśmu takie minimum. Doszliśmy do wniosku że kupimy jeszcze coś po świętach.

Witam was ja tylko na chwilę niestety wciąż się nie wyrabiam jak tak dalej pójdzie to wigilie w Boże Narodzenie będziemy jeść:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wpadłam tylko przekazać wam wieści od Bubbles, i życzyć powodzenia z przygotowaniami.

Witam sie szybciutko i uciekam, musze jeszcze popakowac prezenty itpppp itdddd....

Zycze tylko zdrowka chorowitkom, oby Oliwierek i Nadia szybciutko wyzdrowieli ! :*
Gratuluje tez zebiskow - Purchawka jackaaaaaa jaka zebatka! :D :D

Chcialam tylko powiedziec, ze Polcia tez uwielbia pania z teleexpresu ! Cos w tym musi byc! Ha.
I... Bra - boski naszyjnik :-D Mysle, ze spokojnie moze poczekac na Lenonka :)):happy2:

Aha, Karolka - super zmiana - ladnie Ci! :tak:

Wiecej nie dalam rady nadrobic.. :(

Uciekam, papapa!

Hejka:)
Ja wpadam do Was w przerwie pomiędzy, sprzątaniem, gotowaniem, pieczeniem, a robieniem sałatek:tak:. Dzisiaj pracowity dzień, ale na szczęście mam męża i Martysię do pomocy:-D. Choinka już ubrana, wyszła nam cudna w tym roku, a mąż zaraza zjadł już większość cukierków z choinki:-D. Nawet spacer z małą zdążyłam zaliczyć. Jutro już wigilia, ale dzisiaj noc długa:-). Marti się non stop na choinkę patrzy, podoba jej się, albo myśli "ciekawie co robi w domu ten przystrojony krzok:-D"

Hope zębolki śliczne, ale Jagódź uzębiona:-), fajnie masz , że z mamcią się wymieniacie:-) . Marti też bardzo lubi tą reklamę.
Alex, Wisienka zdrówka dla Olinka i Nadii
Bra się uśmiałam :-D naszyjnik extra:-) będzie w sam raz dla Lenusi:tak:.
Karolqa fryzurka super, to włochate dziecko ze smoczkiem świetne:-D.
Jaipur szerokości, ucałuj Juniorka
Ainka mam nadzieję, że P dojechał szczęśliwie??

Zmykam do roboty, w ogóle lubię to krzątaninę przed świętami, włączam sobie kolędy i się krzątam:tak:

reklama
uffff sernik w piecu, teraz sprzątanie... brrr :blink:
zaszalałam dzis tak w ogóle... wciągnęlam na obiadek kfc popity pepsi... chyba mój żołądek sie odzwyczaił, bo niedobrze mi teraz. swoja drogą, karmic zamierzam dopiero jutro rano, czy mam wcześniej odciągnąć "niezdrowy" pokarm po fast foodzie? czy to jakos się samo zutylizuje?

Do góry