reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Mój jak że łaskawy mąż albo siedzi w necie albo śpi a ja od rana zapierdzielam:wściekła/y:
Padam na pysk a ajeszcze tyle roboty..

Kupiłam wczoraj Pampki S&P po 28zł za 50szt:-)

reklama
kurczak na niedziele dogorywa i się dusi
zaraz karmienie i zabieram się za te nieszczęsne łazanki....

Bra - ja jak winko piłam to odciągałam i pachniało inaczej - nawet kot nie chciał ruszyć. Nie wiem jak z fast foodem...

czesc laski,
w końcu jade jutro rano:-D
ale i tak nie mam za bardzo czasu na bb:(

bra nie szalej;-) ile ja już zjadłam smieciowego jedzenia od porodu:sorry2: ale i tak mniej jadam niż kiedyś.
Poza tym pisałaś ,że karmisz już minimalnie, więc chyba nie będzie tak źle;-)

Witam, czytalam tylko ostatnią strone bo tak tylko orzelotem jestem ...

Bra nie wiem może ja jestem nienormalna, ale pare razy zdazylo mi sie zjesc mac szita ... cole pije dosc czesto bo lubie ... i mlody jakoś nie ma objawow zatrucia toksynami nie jest mega tłusty ... generalnie jest ok ... zaznaczam ze po zjedzeniu poprostu dostawal piers kiedy chcial.
Wiem że cola utrudnia przyswajanie wapnia, ale to raczej dotyczy nas niz maluszka.

nie dajmy się zwariować, podobnie działają "kurczaczki" jedzone przeciez przez nas często na szczególnie na początku przy tej paskudnej diecie "lekko"strawnej..aż kipią od hormonów.
Poza tym tak na chłopski rozumek- natura w pewnym stopniu chroni bobasy przed niefrasobliwością mamusiek.Więc to co z pokarmu nie "przelatuje" tak wprost do mleka. No i największe stężenie tego się zdjało jest ok 30min po posiłku, po 4 godzinach powinno być śladu

Hej Laseczki. Mam chwilę więc postaram się nadrobić te dwa dni. Mam nadzieję,że dużo nie klepałyście :p

Alex u mnie tych ciasteczek Igor nie chciał, pies nie chciał zawiozłam dla siostrzenicy i też nie chciała więc zjadłyśmy z siorką do kawy .
Zdrówka dla Oliwierka :*

Aina kilka dni temu na fejsie słuchałam tej pioseneczki, ŚLICZNA:)
Sukieneczkę od mamy mężczyzny! Czy on czegoś chce???:p

Aguś u nas śniegu niet:(
Współczuję akcji ze świętami :(

Ypra i co poszłaś na Wigilię do pracy??

Majowa no to kiepski dzionek wczoraj miałaś , mam nadzieję że dziś już lepiej :)

Poziomka na pewno to były pogaduchy z M??:-p

Bra
no prezent średnio trafiony ale za to jak sobie to wszystko wykalkulował. Mój M kiedyś potrafił robić prezenty niespodzianki, ale jakoś mu to przeszło niestety:(
Ja tam już kilka razy kebaba wciągnęłam i młodego normalnie karmiłam nic mu nie było.
Będziesz się tak cackać jak moja siostra to Lenka w wieku półtora roku po byle czym będzie miała problemy z brzuszkiem!

Milla to jednego szczeniaczka uczniaczka sprzedacie.

Młoda to super że młodemu udało się w nocnik zsiusiać. Gadałam ostatnio z ciocią i też mi zasugerowała że powinnam młodego do nocnika przyzwyczajać.

Karolq fryzurka fajna ale chyba wolałam Cię w blondzie:) Twoja psina jest superancka. Żebym miała większą chatkę to bym ją podkradła :):)

Hope co za zębiska :)

Wisienka zdrówka dla Naduni:)

Poziomka
z tymi prezentami tak już jest jak się na ostatnią chwilę kupuje :(

Jaipur
a my już tęskniłyśmy :p
Bibery, Prokopy...dziewczyny czy Wy jakieś braki macie?? :-D:-p

Zazdraszczam tym co śnieg mają. Ja za nim nie przepadam ale na święta chociaż troszkę powinno być!
My nie oglądamy Teleexpressu więc na temat pani się nie wypowiem,ale mój Igi uwielbia wszystkie reklamy z sercem i rozumem, Heyah, Orange, i mogłabym tak jeszcze wymieniać, bo to mały maniak reklamowy. Poza reklamami tv mógłby nie istnieć!
Współczuję nierobotnych chłopów. Mój M uwielbia gotować więc pichci a ja sałatki robię :)

U nas też oficjalnie górna jedynka się przebiła czekamy na druga bo też już widoczna. Młody dziś sam usiadł na kanapie. Wczoraj mi zapełznął do łazienki...ach zaczyna się coś dziać :):)
Idę poczytam resztę wątków i zmykam dalej do roboty:)

Ostatnia edycja:
reklama
Bra spokojnie,nic się nie stanie:tak: ile moje dzieci kawy wypiły....:-p

Zrobiłam łazanki(sama:)) z makiem-jakie to dobre:-D gar bigosu,kapusty z grzybami,barszcz czerwony,śledziki w oleju,makowiec,karkówki,boczek,schab ze sliwkami pieczone,miche (taką co pranie w niej robie:-p) sałatki jarzynowej,i dusi się mięcho na niedziele łopatka w jabłkach-to sie pochwaliłam:-p:-D
W kolejce czekają sernik i jeżyk....

Moja rodzina jadła dzisiaj frytki:-D-jakies poswięcenie musi być:-p

Jaipur szerokiej drogi:**

Hope super paszcza:)

Jolek no nie tylko;)... prezenty mieliśmy wczesniej kupic ale jakoś tak nie wyszło:(

Ostatnia edycja:
Do góry