Hej Laseczki. Mam chwilę więc postaram się nadrobić te dwa dni. Mam nadzieję,że dużo nie klepałyście
Alex u mnie tych ciasteczek Igor nie chciał, pies nie chciał zawiozłam dla siostrzenicy i też nie chciała więc zjadłyśmy z siorką do kawy .
Zdrówka dla Oliwierka :*
Aina kilka dni temu na fejsie słuchałam tej pioseneczki, ŚLICZNA
Sukieneczkę od mamy mężczyzny! Czy on czegoś chce???
Aguś u nas śniegu niet
Współczuję akcji ze świętami
Ypra i co poszłaś na Wigilię do pracy??
Majowa no to kiepski dzionek wczoraj miałaś , mam nadzieję że dziś już lepiej
Poziomka na pewno to były pogaduchy z M??
Bra no prezent średnio trafiony ale za to jak sobie to wszystko wykalkulował. Mój M kiedyś potrafił robić prezenty niespodzianki, ale jakoś mu to przeszło niestety
Ja tam już kilka razy kebaba wciągnęłam i młodego normalnie karmiłam nic mu nie było.
Będziesz się tak cackać jak moja siostra to Lenka w wieku półtora roku po byle czym będzie miała problemy z brzuszkiem!
Milla to jednego szczeniaczka uczniaczka sprzedacie.
Młoda to super że młodemu udało się w nocnik zsiusiać. Gadałam ostatnio z ciocią i też mi zasugerowała że powinnam młodego do nocnika przyzwyczajać.
Karolq fryzurka fajna ale chyba wolałam Cię w blondzie
Twoja psina jest superancka. Żebym miała większą chatkę to bym ją podkradła
Hope co za zębiska
Wisienka zdrówka dla Naduni
Poziomka z tymi prezentami tak już jest jak się na ostatnią chwilę kupuje
Jaipur a my już tęskniłyśmy
Bibery, Prokopy...dziewczyny czy Wy jakieś braki macie??
Zazdraszczam tym co śnieg mają. Ja za nim nie przepadam ale na święta chociaż troszkę powinno być!
My nie oglądamy Teleexpressu więc na temat pani się nie wypowiem,ale mój Igi uwielbia wszystkie reklamy z sercem i rozumem, Heyah, Orange, i mogłabym tak jeszcze wymieniać, bo to mały maniak reklamowy. Poza reklamami tv mógłby nie istnieć!
Współczuję nierobotnych chłopów. Mój M uwielbia gotować więc pichci a ja sałatki robię
U nas też oficjalnie górna jedynka się przebiła czekamy na druga bo też już widoczna. Młody dziś sam usiadł na kanapie. Wczoraj mi zapełznął do łazienki...ach zaczyna się coś dziać
Idę poczytam resztę wątków i zmykam dalej do roboty