reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Poziomka ja wiem wcale Cię nie obwiniam. JA też w tamtym tygodniu i w tym tygodniu prezenty kupowałam :)
Poczytałam,nadrobiłam... uciekam dalej do roboty :)

reklama
Witam się wieczorową porą:-)

Persefona biber też nieletni;-)
Karolq drugie dziecko cudo:-D, a fryz cacunio:tak:
Alex zdrówcia dla Oliwierka:*** oby nic się nie rozwinęło:no:
Hope piękny biały uśmiech, ja nie mogę sobie wyobrazić Franka z zębami:eek:
Agniieszka racja lepiej nie ryzykować a i tamtemu maluchowi napewno nic nie będzie:tak:

Wisienko zdrówka dla Nadinki:*****
Basiek Marti pomocnica na wagę złota;-)
Bra myślę, że nie musisz odciągać, małej napewno po jednorazowym wyskoku mamy nic nie będzie a kfc to samo zdrowie;-), no i laski mają rację to już nie noworodki tylko dorodne dzieciaki:-)

Jolcia gratki ząbuszka buziak dla Igorka:***
Poziomki babo:szok: powiedz że M pomagał bo nie uwierzę, że sama tyle narobiłaś

Ja dzisiaj zrobiłam gołąbki, uszka, placki popiekłam cztery:tak: Zaliczyliśmy spacer, no i dalej sprzątam a końca nie widać:eek: Farsz na pierogi też zrobilam jutro ulepię, zrobię rybę salatki i ŻREMY:-D

Witajcie.U mnie już prawie posprzątane i popichcone,ale niestety ...Remik się rozchorował:-(Właściwie to nie wiedziałam co się dzieje,bo dostał mi nagle 39 stopni goraczki bez innych objawów:dry:Wezwałam lekarza i ...gardło i to dość poważne (straszył,zę jak lek nie pomoże,to może przerodzić się w anginę).Także całe święta siedzimy w domku.I mam nadzieję,że młody dojdzie do siebie.Dziś mam mu całą noc zbijać temperaturę czopkami....
poziomki dużo sama narobiłaś.Szacunek :)
agacio ja to nawet nie wiem kto to ten Bieber. Może i lepiej,bo jeszcze on by mi się śnił :p
basiekk może Marti patrzy na tę choinkę i myśli:Matka daj mi cukierasa zanim ojciec wszystkie zeżre :p
jaipur spokojnej drogi
Hope zębulki Jagodzi cudne :)
wisienka witaj w klubie chorowitków
karolka bardzo ładna fryzura :)

Robiłam sama,mój M leżał:dry: jeszcze trzeba chate ogarnąć i psa:dry:

Jutro M jedzie do Wawy po moją mame i siostre,zabiera głównego rozrabiajacego Gabi:-D

Persefona, wisenka zdrówka zycze dla maluszków.
U nas po dzisiejszej wizycie u lekarza nadal osłuchowo czysto, po prostu katarek z noska splywa mu do gardełka i je podrażnia i zalega ta wydzielina i przez to tak kaszle i charczy.
Hope ale Jagódka ma zębolki sliczne:)

Zdrówka dla choruszków!

Nie odpiszę nic, bo się namęczyłam, poodpisywalam i komp się zresetował. :wściekła/y:Gdyby nie wypadek z TV miałabym laptopka na gwiazdkę :-( i nie musiałabym się z tym starym żynchem użerać !

reklama
Ufff ja podobnie jak Wy padam na pyszczydło:tak:. A ja właśnie skończyłam robić "śledzie pod pierzynką", wcześniej nafaszerowałam i upiekłam kuraka i zmykam spać. Chatkę ogarnę jutro, dzisiaj już mi się nie chce:dry:.

Poziomka zbieram szczękę z podłogi, szacun :szok:

Do góry