reklama
Witam się wieczorową porą:-)
Persefona biber też nieletni;-)
Karolq drugie dziecko cudo, a fryz cacunio
Alex zdrówcia dla Oliwierka:*** oby nic się nie rozwinęło
Hope piękny biały uśmiech, ja nie mogę sobie wyobrazić Franka z zębami
Agniieszka racja lepiej nie ryzykować a i tamtemu maluchowi napewno nic nie będzie
Wisienko zdrówka dla Nadinki:*****
Basiek Marti pomocnica na wagę złota;-)
Bra myślę, że nie musisz odciągać, małej napewno po jednorazowym wyskoku mamy nic nie będzie a kfc to samo zdrowie;-), no i laski mają rację to już nie noworodki tylko dorodne dzieciaki:-)
Jolcia gratki ząbuszka buziak dla Igorka:***
Poziomki babo powiedz że M pomagał bo nie uwierzę, że sama tyle narobiłaś
Ja dzisiaj zrobiłam gołąbki, uszka, placki popiekłam cztery Zaliczyliśmy spacer, no i dalej sprzątam a końca nie widać Farsz na pierogi też zrobilam jutro ulepię, zrobię rybę salatki i ŻREMY
Persefona biber też nieletni;-)
Karolq drugie dziecko cudo, a fryz cacunio
Alex zdrówcia dla Oliwierka:*** oby nic się nie rozwinęło
Hope piękny biały uśmiech, ja nie mogę sobie wyobrazić Franka z zębami
Agniieszka racja lepiej nie ryzykować a i tamtemu maluchowi napewno nic nie będzie
Wisienko zdrówka dla Nadinki:*****
Basiek Marti pomocnica na wagę złota;-)
Bra myślę, że nie musisz odciągać, małej napewno po jednorazowym wyskoku mamy nic nie będzie a kfc to samo zdrowie;-), no i laski mają rację to już nie noworodki tylko dorodne dzieciaki:-)
Jolcia gratki ząbuszka buziak dla Igorka:***
Poziomki babo powiedz że M pomagał bo nie uwierzę, że sama tyle narobiłaś
Ja dzisiaj zrobiłam gołąbki, uszka, placki popiekłam cztery Zaliczyliśmy spacer, no i dalej sprzątam a końca nie widać Farsz na pierogi też zrobilam jutro ulepię, zrobię rybę salatki i ŻREMY
karolq8
Fanka BB :)
Jolek blond bedzie ale na wiosne jakby teraz byl to do wiosny by mi sie znudzilo
Poziomka szacun
Poziomka szacun
persefona
Witajcie.U mnie już prawie posprzątane i popichcone,ale niestety ...Remik się rozchorował:-(Właściwie to nie wiedziałam co się dzieje,bo dostał mi nagle 39 stopni goraczki bez innych objawówWezwałam lekarza i ...gardło i to dość poważne (straszył,zę jak lek nie pomoże,to może przerodzić się w anginę).Także całe święta siedzimy w domku.I mam nadzieję,że młody dojdzie do siebie.Dziś mam mu całą noc zbijać temperaturę czopkami....
poziomki dużo sama narobiłaś.Szacunek
agacio ja to nawet nie wiem kto to ten Bieber. Może i lepiej,bo jeszcze on by mi się śnił
basiekk może Marti patrzy na tę choinkę i myśli:Matka daj mi cukierasa zanim ojciec wszystkie zeżre
jaipur spokojnej drogi
Hope zębulki Jagodzi cudne
wisienka witaj w klubie chorowitków
karolka bardzo ładna fryzura
poziomki dużo sama narobiłaś.Szacunek
agacio ja to nawet nie wiem kto to ten Bieber. Może i lepiej,bo jeszcze on by mi się śnił
basiekk może Marti patrzy na tę choinkę i myśli:Matka daj mi cukierasa zanim ojciec wszystkie zeżre
jaipur spokojnej drogi
Hope zębulki Jagodzi cudne
wisienka witaj w klubie chorowitków
karolka bardzo ładna fryzura
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Robiłam sama,mój M leżał jeszcze trzeba chate ogarnąć i psa
Jutro M jedzie do Wawy po moją mame i siostre,zabiera głównego rozrabiajacego Gabi
Jutro M jedzie do Wawy po moją mame i siostre,zabiera głównego rozrabiajacego Gabi
Alex2712
Persefona, wisenka zdrówka zycze dla maluszków.
U nas po dzisiejszej wizycie u lekarza nadal osłuchowo czysto, po prostu katarek z noska splywa mu do gardełka i je podrażnia i zalega ta wydzielina i przez to tak kaszle i charczy.
Hope ale Jagódka ma zębolki sliczne
U nas po dzisiejszej wizycie u lekarza nadal osłuchowo czysto, po prostu katarek z noska splywa mu do gardełka i je podrażnia i zalega ta wydzielina i przez to tak kaszle i charczy.
Hope ale Jagódka ma zębolki sliczne
Matusia
Zdrówka dla choruszków!
Nie odpiszę nic, bo się namęczyłam, poodpisywalam i komp się zresetował. Gdyby nie wypadek z TV miałabym laptopka na gwiazdkę :-( i nie musiałabym się z tym starym żynchem użerać !
Nie odpiszę nic, bo się namęczyłam, poodpisywalam i komp się zresetował. Gdyby nie wypadek z TV miałabym laptopka na gwiazdkę :-( i nie musiałabym się z tym starym żynchem użerać !
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Zdrówka wszystkim chorowitkom:**
reklama
basiekkk
Ufff ja podobnie jak Wy padam na pyszczydło. A ja właśnie skończyłam robić "śledzie pod pierzynką", wcześniej nafaszerowałam i upiekłam kuraka i zmykam spać. Chatkę ogarnę jutro, dzisiaj już mi się nie chce.
Poziomka zbieram szczękę z podłogi, szacun
Poziomka zbieram szczękę z podłogi, szacun