reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Bra Justin Biber:-):-) aż poszukam tej piosenki:-D Tobie Biber się śni a mi ciągle Prokop:p
Agacio jak Ty to kobieto nadrobiłaś!?:-)
Japiur już tęsknimy, wycałuj Juniora! Wesołych Świąt:tak:

ja własnie dostałam sukienczkę od mojej Mamy męzczyzny:) podobuje się:-)

reklama
Was nadrobić nawet przed Świętami ciężko.

Majowa współczuję przeżyć, za dwa dni odpoczniesz - mam nadzieję ;-) Każda zła passa kiedyś się kończy.

Bra :-D:-D:-D:-D nie no nie pogadasz, koń zaje...sty, zostaw córce, sprzedaj, przetop, powieś na choince:-D

Milla dać w prezencie, ja chcę, ja :-D;-) Allegro będzie pełne podwójnych i niechcianych prezentów:dry:

Matusia syn dorasta, zaczyna kwiatki do domu przynosić? :-D:-p

Zamontowaliśmy choinkę, pachnie, świeci, prawie tańczy i co? Purchawa olała. Nie zrobiła na niej wrażenia. Za to zachwycona wygrzebanym z czeluści Zuzowego pokoju pieskiem Sambi, szczeka i piszczy razem z nim. A to podobno zabawka dla starszych dzieci.
Samby-piesek-interaktywny_EPEE,images_product,31,EP00515.jpg

Idę zaraz wymienić się z mamą darami, spotkanie w środku nocy, w środku miasta, ja jej gołąbki do zamrożenia na poświąteczny obiad i pierniki, mama mi pierogi z kapustą i grzybami, ależ to będzie wymiana:-D

Ach, Jagódź ma HITA. Jak tylko słyszy reklamę fanpak z sercem i mózgiem, natychmiast przerywa czynności wszelakie, tańczy, śmieje się i słucha :-D Dla przykładu wczoraj obudziła się o północy, posłuchała reklamy i dalej poszła spać :confused:

Hope:-D:-D widzę dziecięcy hit, bo Jasiek tez ją uwielbia, prawie tak samo jak panią z teleekspresu;-)
Pędź na nocne schadzki z Mamą;-)

ja grzeje miejsce pod koldrą dla P. i uciekam już spać:-)
karaluchy i Bibery pod poduchy:rofl2:

No trochę nadrobiłam maj:-p
U nas od wczoraj też spadł śnieg,ale tak delikatnie tylko.Za to klimat już czuć;-)Pierników nie piekę,bo...nie lubię:no::no:Za to makowiec...mmm...:-)

Matusia tekst Matiego powalił mnie totalnie :D
bra a mnie się ten konik podoba :)
mloda brawa dla młodego ciekawskiego sikającego :)
aina na pewno P dojedzie cały i zdrów :)
Żelka pięknie wyglądałaś
gag zdrówka dla mamy i życzę ci,abyś miała już niedługo swojego żołnierza przy sobie.
Majowa uszy do góry i powiedz sobie głośno:"Zawsze mogło być gorzej" :)
jolek widzę,że ty zaganiana dziś tak jak ja
Alex zdróweńka dla małego
agacio szacun za nadrobienie maja :)
Hope wymiana nocna jak handlarze dragów :p:p:p A mój uwielbia Jaka to melodia-cały program się gapi :p

Wam się śnią prezenterzy,piosenkarze,dziennikarze,a mi? - 16-letni syn mojej znajomej:confused::confused:
A co do piosenek ja cały czas nucę "Pada śnieg" Edyty Górniak i jakiegoś tam gościa :p
Szerokości dla podróżujących ii..

dobranoc babolki
:happy:

Jestem..Nie nadrabiam. zrobię to w dzień.
Położyłam spać Igora i sama też padłam,właśnie wstałam. M sprząta kuchnię po lepieniu pierogów ja powieszę pranko i uciekam dalej do wyrka.
Dziś w końcu umyłam okno, przeprałam dywan. Wieczorem jeszcze na zakupach byliśmy. Zostało mi takie ogarnięcie z grubsza chatki. Jutro amciu będę robić.

Bra moze uda sie wymienic:) tak to jest z facetami:p moj stwierdzil ze nie bedzie mi kupowal bo jeszcze mi sie nie spodoba :p bardzo wygodny i nigdy nie mam niespodzianek;-)

Mloda
gratulacje dla Tymka:)

Aina
niedenerwujemy sie :tak:

Matusia
:-D niezly Mati

Jaipur
milej podrozy i wesolych swiat:tak::tak:

Hope
haha bo to fajna reklama:p u nas krollowala Hejah:p a teraz kazda reklamujaca jakies pakiety:p

Agacio
Ainka czeka na P ale prokop tez na P:-)

Jolek
ja tez zasnelam z mala obudzilam sie przed 1 przebralam sie i poszlam spac dalej:p

a my dzis pobudka 5:20 :confused: i ostatnie kilka dni to samo ja nie wytrzymam z tym dzieciem co jej sie poprzestawialo hmnm

a zdjecie dodam dzis:) i jeszcze chce sie pochwalic moim drugim dzieckiem;)

Załączniki

• DSC01292.jpg
    DSC01292.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC00752.jpg
    DSC00752.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
Bra ale ten Two mąż jest pomysłowy:biggrin2::biggrin2:. A konika może zostaw Lence.

A my dzisiaj chyba znowu mykniemy do lekarza bo wczoraj młody zaczął tam sapać i charczeć jak by mu cos tam zalegało. Oby nic nie było osłuchowo. Mój kochany biedaczek.
A tak w ogóle to nic mi sie nie chce robić ja będę sprzątać jutro z samego rana, bo z grubsza ogarnęłam chatkę z w niedziele.
A gotować to nic nie robie bo wszystko robi moja mamusia ja tylko jej pomogę zrobic sałatki.

reklama
Kapusta i grzyby gotuja sie na pierogi, Maly chwilowo spi ale pewnie nie za dlugo...

Hope Oskar tez szaleje za ta reklama... i za pania z teleekspresu tyz... nie wiem co ona w sobie ma, ale gapi sie w nia caly czas... :-D

Karolq nowa fryzurka? a dzieciaczki superasne :-D

M zaraz wraca z pracy i ma robic galarete (zimne nozki), mnie jeszcze czeka rybka po grecku i krokiety, a pierogi mama jutro bedzie kleic...
Ide teraz moze troszke chatke ogarnac...
Milego dnia...

Do góry