reklama
mloda_i_piekna
Fanka BB :)
i po co ja o tym koniku preczytałam... lol muszę sobie jakąś inna nutę puścić...
hej laseczki,
nie mam za bardzo czasu ,chociaż właśnie mogłabym go znaleźć ale wolę iść pospać.Wybaczcie
jutro fryzjer, pazurki i jazda do rodziców więc się "zobaczymy" po świętach.Proszę tęsknić za nami;-)
jeszcze raz spokojnych świąt, buziole od juniorka dla solenizantów
nie mam za bardzo czasu ,chociaż właśnie mogłabym go znaleźć ale wolę iść pospać.Wybaczcie
jutro fryzjer, pazurki i jazda do rodziców więc się "zobaczymy" po świętach.Proszę tęsknić za nami;-)
jeszcze raz spokojnych świąt, buziole od juniorka dla solenizantów
Kamcia, Bra,Paula, Ainka pindzie Wy zmalowane;-) ale za to jak sobie strzelę makeup od święta to klękajcie narody
Żelka ale masz cudną zimę za oknem, manhatan jak nic W dniu ślubu wyglądałaś CUDOOOOWNIE na włosy się nie mogę normalnie napatrzeć, a cyc pięknie się prezentował ;-)Gdzie się wybierasz do pracy jeśli wolno spytać?
Joluś sio sio sio odganiam choróbsko,!
Gag od Ciebie też odganiam choróbsko, zdrówko dla mamy, a o lekarce się nie wypowiem
Hope ja używam takiego nawet spoko a cerę mam jasną, lekko zaróżowioną z piegami
Ainka zdrówka dla dziadzia
Agniieszka napewno się biedak przestraszył bardziej, a do raczkowania widzę jest na dobrej drodze:-)
Majowa jutro już będzie dobrze
Bra mi się podobają te przywieszki, ale ja jestem świr hehe chodzę w czerwonych, różowych albo oczojemnych niebieskich spodniach i wogóle uwielbiam kolory
Mila pogadaj z A i zostańcie w domu, a jednego uczniaczka możesz zawsze opchnąć na allegro, albo dać komuś w prezencie;-)
Młoda agratki dla Tymka z siusianie do nocniczka, pal sześć, że wszysko naokoło olane
Matusia sorki ale tekst Matiego mnie rozwalił
Ja dzisiaj sprzątam piekę i sprzątam Siostra mi pomaga przy młodym więc mam luz:-)
Bra coś musi być na rzeczy z Biberem
Żelka ale masz cudną zimę za oknem, manhatan jak nic W dniu ślubu wyglądałaś CUDOOOOWNIE na włosy się nie mogę normalnie napatrzeć, a cyc pięknie się prezentował ;-)Gdzie się wybierasz do pracy jeśli wolno spytać?
Joluś sio sio sio odganiam choróbsko,!
Gag od Ciebie też odganiam choróbsko, zdrówko dla mamy, a o lekarce się nie wypowiem
Hope ja używam takiego nawet spoko a cerę mam jasną, lekko zaróżowioną z piegami
Ainka zdrówka dla dziadzia
Agniieszka napewno się biedak przestraszył bardziej, a do raczkowania widzę jest na dobrej drodze:-)
Majowa jutro już będzie dobrze
Bra mi się podobają te przywieszki, ale ja jestem świr hehe chodzę w czerwonych, różowych albo oczojemnych niebieskich spodniach i wogóle uwielbiam kolory
Mila pogadaj z A i zostańcie w domu, a jednego uczniaczka możesz zawsze opchnąć na allegro, albo dać komuś w prezencie;-)
Młoda agratki dla Tymka z siusianie do nocniczka, pal sześć, że wszysko naokoło olane
Matusia sorki ale tekst Matiego mnie rozwalił
Basiek Alex Ypra buziaki dla Waszych maluchów:****
Ja dzisiaj sprzątam piekę i sprzątam Siostra mi pomaga przy młodym więc mam luz:-)
Bra coś musi być na rzeczy z Biberem
reklama
Ależ był ciężki dzień :-( Mały dawno tak nie płakał. Coś mu zaszkodziło, całe szczęście, że w końcu usnął.
Młoda gratuluję 1-ego siusiania do nocniczka,
Majowa trzymam kciuki by się już nic złego nie działo,
Bra zawieszka wesoła, tok rozumowania po prostu świetny
Wszystkim Mamuśkom i kochanym Majówczątkom życzę spokojnych, radosnych, mile spędzonych Świąt. Niech będą cudowne i niezapomniane :-)
Składam życzenia, bo nie wiem czy znowu nie przepadnę
Młoda gratuluję 1-ego siusiania do nocniczka,
Majowa trzymam kciuki by się już nic złego nie działo,
Bra zawieszka wesoła, tok rozumowania po prostu świetny
Wszystkim Mamuśkom i kochanym Majówczątkom życzę spokojnych, radosnych, mile spędzonych Świąt. Niech będą cudowne i niezapomniane :-)
Składam życzenia, bo nie wiem czy znowu nie przepadnę