reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
No kurcze skrobia i skrobia...:-D dziewczyny Swieta za pasem, do roboty... :-D

No naprawde udalo mi sie dopiero maj przeczytac i nie wiem juz co komu mialam napisac...
Ide na inne watki moze tam cos popisze..

hej laseczki,
nie mam za bardzo czasu ,chociaż właśnie mogłabym go znaleźć ale wolę iść pospać.Wybaczcie:-D
jutro fryzjer, pazurki i jazda do rodziców więc się "zobaczymy" po świętach.Proszę tęsknić za nami;-)

jeszcze raz spokojnych świąt, buziole od juniorka dla solenizantów

ainaaaaa "uuuuuuuu bejbe" skojarzyło mi się z kolei z justinem bieberem, z którym mam dziwne snyyyyy :rofl2: :-D
jaipur oczywiście tęsknic będziemy! szerokiej drogi i dla was równiez jeszcze raz zdrowych , pogodnych! :)

Kamcia, Bra,Paula, Ainka pindzie Wy zmalowane;-) ale za to jak sobie strzelę makeup od święta to klękajcie narody:tak::-D
Żelka ale masz cudną zimę za oknem, manhatan jak nic :tak:W dniu ślubu wyglądałaś CUDOOOOWNIE na włosy się nie mogę normalnie napatrzeć,:szok: a cyc pięknie się prezentował ;-)Gdzie się wybierasz do pracy jeśli wolno spytać?

Joluś sio sio sio odganiam choróbsko,!
Gag od Ciebie też odganiam choróbsko, zdrówko dla mamy, a o lekarce się nie wypowiem:dry:
Hope ja używam takiego images.jpegnawet spoko a cerę mam jasną, lekko zaróżowioną z piegami

Ainka zdrówka dla dziadzia:tak:
Agniieszka napewno się biedak przestraszył bardziej, a do raczkowania widzę jest na dobrej drodze:-)
Majowa jutro już będzie dobrze:happy2:
Bra mi się podobają te przywieszki, ale ja jestem świr hehe chodzę w czerwonych, różowych albo oczojemnych niebieskich spodniach i wogóle uwielbiam kolory:tak:
Mila pogadaj z A i zostańcie w domu, a jednego uczniaczka możesz zawsze opchnąć na allegro, albo dać komuś w prezencie;-)
Młoda agratki dla Tymka z siusianie do nocniczka, pal sześć, że wszysko naokoło olane:-D
Matusia sorki ale tekst Matiego mnie rozwalił:-D

Basiek Alex Ypra buziaki dla Waszych maluchów:****​

Ja dzisiaj sprzątam piekę i sprzątam:confused: Siostra mi pomaga przy młodym więc mam luz:-)

Bra coś musi być na rzeczy z Biberem:rofl2:

reklama
Ależ był ciężki dzień :-( Mały dawno tak nie płakał. Coś mu zaszkodziło, całe szczęście, że w końcu usnął.
Młoda gratuluję 1-ego siusiania do nocniczka,
Majowa trzymam kciuki by się już nic złego nie działo,
Bra zawieszka wesoła, tok rozumowania po prostu świetny :-D

Wszystkim Mamuśkom i kochanym Majówczątkom życzę spokojnych, radosnych, mile spędzonych Świąt. Niech będą cudowne i niezapomniane :-)

Składam życzenia, bo nie wiem czy znowu nie przepadnę :zawstydzona/y:

Do góry