reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Basiek, buziaki dla Kluski!:)
Alex, Ypra, graba dla chłopaków!
Żelka, wyglądałaś pięknie, ale ten cyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) A Tymek nawet jak chory to słodziak:)

A myślałam, że tylko ja chodzę nieumalowana i w dresie:) Przybijam piątala:) Ale niedługo do roboty pójdę to się zacznie codzienne pindrzenie. Co jak co, ale dałam trochę cerze odpocząć:) Tak se tłumaczę, a co tam:)
Mam dziś w planach upiec sernik i piernika, zobaczymy co z tego wyjdzie. Wczoraj do północy warzywa na sałatkę kroiłam, dziś ją tylko dokończę i chociaż z tym spokój.

Miłego dnia baby!

Ainka Ty mnie tu już teraz krówkami oczu nie mydl :pJa chciałam dziś też jeszcze chatke ogarnąć, ale niestety Tymek ma inne plany ... czołga sie za mną wszędzie i jest okropeczny dziś :/ co chwila pokrzykuje na mnie żałośnie ... zaraz go do sprzątania zagonie i tyle będzie:tak:

Jeszcze choinki nie mamy :zawstydzona/y: Coś dzisiaj M ma upolować, tylko kurcze jak to moje dziecko takie rozlazle sie zrobiło ... to trzeba będzie bąbki od połowy drzewka wieszac :p

Madzik cerze trzeba dać odpoczywać ... moja na wakacjach już 7 miesiąc jest z małymi wyjątkami :-D

Hejka :-)

Wczorajsze zakupy się udały ale wróciliśmy bardzo późno , Szymuś został się u dziadków na noc a Nasze drugie dziecię od 3 postanowiło nie spać ( pierwszy raz się to zdarzyło i nigdy nie pomyślałam że będzie to możliwe ) i tak do przed 5 masakra jakaś zresztą nie które wiedzą jak to jest :tak: zasnął w końcu w foteliku samochodowym a o 6 pobudka D zrobić śniadanie i ogólnie miałam go odwieżć do pracy aby mieć auto ale nie dałam rady :no: autko wezmę jutro. no ale jak już poszedł do mamcia obudziła mnie o 9.30 że Szymuś też jeszcze śpi wymęczony po brykaniu u babci :-D:tak:,z łózka zwlokłam się przed 10 , już po śniadaniu jestem i zaraz uciekam do mamy.
Malować to też się maluję ale tylko jak wychodzę bo tak jak mam siedzieć w domku to nie , szkoda mi kosmetyków a mąż kochany nawet woli jak jestem nie pomalowana więc luz :-)

Aina- super że już zobaczysz się z mężusiem :tak: zdrówka dla dziadka :*
Alex- zdrówka dla Oliwierka :*
Ania- witaj kotek , cieszę się że u Ciebie wszystko dobrze i oby tak dalej :tak: :*
Żelka - ślicznie wyglądałaś :tak:

buziaki dla okrągłomiesięczniaków :* :*
i przepraszam uciekam do młodego
resztę potem po nadrabiam jak wrócę :*

Czy ja mogę się poczęstować króweczką??

Futrzaczku super,że zakupy udane.

Basiekk buziak dla Marti:*

Aguś macie śnieg ?? Cmok dla Igorka:*

Mam dziś trochę do zrobienia a mały marudny. Górna jedynka się przebija bo już rysuje po paluchu. Dobrze,że pies się uspokoił i lepiej się czuje. Bynajmniej nie biega jak poparzony po chacie:/ Uciekam laseczki. Postaram się być wieczorkiem.

reklama
basiek buzioak dla 7 miesięcznej kruszynki :*:*:*:*
madzik ja wczoraj robiłam makowiec a dzisiaj tak jak Ty zamierzam robić sernik i piernik :-)
masz jakiś dobry przepis na piernik?? ja kiedyś miałam ale mi zginął a w necie wymyslają coraz to cudaczniejsze :/
co mnie wnerwia.. bonie ma prawdziwego piernika...
jesli masz to poprosiłabym o przepis na odpowiedni wątek :-)
alex zdórwka dla Oliviera:*
Futrzaczku jak zakupy udane to i kobieta szczęsliwsza;-)

idę robić lukier do makowca...
a przy okazxji.. wcoraj zrobiłm 2 strucle dzisiaj połpwy jednego już nie ma.. muszę ganiać męża żeby całego nei zjadł przed świętami :-p

Do góry