reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Basiek, Ypra, buziaki dla naszych solenizantów!!
ja z okazji ukończenia 7 miesięcy Oliwierka kupiłam mu z Hippa pierwsze ciasteczka i kapciuszki:) Ciasteczka jak na razie tylko polizał a gryźć nie chciał za bardzo. U nas kaszel nadal okropny, nos zawalony na maxa. Ja juz nie wiem czy te leki mu w ogóle pomagają. Jest mi Go tak bardzo żal moja kruszynka kochana.

Żelka wyglądałaś przepięknie!!

Ainka ślicznie:) Ty mnie tak tymi krówkami kusisz, żelka musowo do Ainy wbić :-D
Ja dzisiaj z małą na szczepienie po pracy, a potem na zakupy spożywcze:)A jutro działam serniki i sałatki i inne pyszności :-)

cześć kochane, wpadłam od rana w szał porządków, więc tylko na chwilkę :)

ktos dziecko mi podmienił, bo spała dziś rano... 1h 20 min w łóżeczku! bez przerwy!!! oczywiście nie narzekam ;) mamusia taka dumna z córeczki! :)

aina ale masz kochana mamę! wspaniała piosenka, wzruszająca, widać, że twoja mamusia jest bardzo kochającą i sentymentalna osóbką.

żelka wyglądałas pięknie! pięknie! :)

aha... uwielbiam krówki! :D

basiek, ypra buziaki dla naszych okrągłomiesięcznych !!! :)

zdrówka dla chorutków~! :)

dobra, spadam, bo mała mi z maty ucieka :)

Zostawić Was na chwile i Wy tu juz o krówkach:-D

Buziole dla wszystkich chorych,ZDRÓWKA
Ściski dla okrąglaczków:-)

Ja się maluję jak ruszam się gdzieś dale bo do osiedlowego sklepiku nie ma sensu:-D
Pomykam w dresach,bo wygodnie:-p i czasami zapomne sie uczesać:dry:

Pierniki się studzą i czekają na zdobienie:-)

joluś troszeczkę śniegu jest i mrozik trzyma a u ciebie jak? Buziolki ;**

aina piękna piosenka bardzo wzruszająca

Ja czekam az P wroci bo przy tym łobuzie nie moge nic dzisiaj zrobic, wiec pichcenie zostaje na wieczor.

Basiekk, Alex buziaki dla Maluszków:-)
U nas dziś mija 8 m-cy w brzuszku i 8 m-cy na świecie. Maruda straszna, wszędobylski, a jak tu nie kochać takiego słodziaka.
Żelka cudnie wyglądałaś.
Jutro mam wigilię w pracy i nie wiem czy iść. Muszę popiec, posprzątać. Boję się, że przez te ząbki ciężko zniesie moją nieobecność.
Jak pójdę, to będę miała okazję się umalować ;-) chociaż mój tusz to pewnie do kosza się tylko nadaje :zawstydzona/y:
Widzę, że ominęła mnie pyszna Wigilia :tak:
Zdrówka Wszystkim życzę :-)

reklama
Przechachmęciłaś mnie Ainko Tymi krówkami :p ale wiecie co uważajcie Dziewczyny bo nasza rodzinka bardzo lubi wycieczki więc jakbyście miely ochotę na spacerek po Zamościu między świętami to dajcie znać chętnie zabiore M i Tymka na wyprawę! :tak:

A krówki są dietetyczne i mozna je jeść tonami! lece dalej ogarniać poki marud śpi.

Do góry