reklama
Alex2712
Fanka BB :)
Basiek, Ypra, buziaki dla naszych solenizantów!!
ja z okazji ukończenia 7 miesięcy Oliwierka kupiłam mu z Hippa pierwsze ciasteczka i kapciuszki Ciasteczka jak na razie tylko polizał a gryźć nie chciał za bardzo. U nas kaszel nadal okropny, nos zawalony na maxa. Ja juz nie wiem czy te leki mu w ogóle pomagają. Jest mi Go tak bardzo żal moja kruszynka kochana.
Żelka wyglądałaś przepięknie!!
ja z okazji ukończenia 7 miesięcy Oliwierka kupiłam mu z Hippa pierwsze ciasteczka i kapciuszki Ciasteczka jak na razie tylko polizał a gryźć nie chciał za bardzo. U nas kaszel nadal okropny, nos zawalony na maxa. Ja juz nie wiem czy te leki mu w ogóle pomagają. Jest mi Go tak bardzo żal moja kruszynka kochana.
Żelka wyglądałaś przepięknie!!
aina110
Mama mi dziś wysłała, mówi,że z myślą o mnie:
Monika Urlik "Córeczko" - YouTube
posłuchajcie:-) może nie świątecznie, ale pięknie
Monika Urlik "Córeczko" - YouTube
posłuchajcie:-) może nie świątecznie, ale pięknie
bra00721
cześć kochane, wpadłam od rana w szał porządków, więc tylko na chwilkę
ktos dziecko mi podmienił, bo spała dziś rano... 1h 20 min w łóżeczku! bez przerwy!!! oczywiście nie narzekam mamusia taka dumna z córeczki!
aina ale masz kochana mamę! wspaniała piosenka, wzruszająca, widać, że twoja mamusia jest bardzo kochającą i sentymentalna osóbką.
żelka wyglądałas pięknie! pięknie!
aha... uwielbiam krówki!
basiek, ypra buziaki dla naszych okrągłomiesięcznych !!!
zdrówka dla chorutków~!
dobra, spadam, bo mała mi z maty ucieka
ktos dziecko mi podmienił, bo spała dziś rano... 1h 20 min w łóżeczku! bez przerwy!!! oczywiście nie narzekam mamusia taka dumna z córeczki!
aina ale masz kochana mamę! wspaniała piosenka, wzruszająca, widać, że twoja mamusia jest bardzo kochającą i sentymentalna osóbką.
żelka wyglądałas pięknie! pięknie!
aha... uwielbiam krówki!
basiek, ypra buziaki dla naszych okrągłomiesięcznych !!!
zdrówka dla chorutków~!
dobra, spadam, bo mała mi z maty ucieka
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Zostawić Was na chwile i Wy tu juz o krówkach
Buziole dla wszystkich chorych,ZDRÓWKA
Ściski dla okrąglaczków:-)
Ja się maluję jak ruszam się gdzieś dale bo do osiedlowego sklepiku nie ma sensu
Pomykam w dresach,bo wygodnie i czasami zapomne sie uczesać
Pierniki się studzą i czekają na zdobienie:-)
Buziole dla wszystkich chorych,ZDRÓWKA
Ściski dla okrąglaczków:-)
Ja się maluję jak ruszam się gdzieś dale bo do osiedlowego sklepiku nie ma sensu
Pomykam w dresach,bo wygodnie i czasami zapomne sie uczesać
Pierniki się studzą i czekają na zdobienie:-)
Agniieszka
joluś troszeczkę śniegu jest i mrozik trzyma a u ciebie jak? Buziolki ;**
aina piękna piosenka bardzo wzruszająca
Ja czekam az P wroci bo przy tym łobuzie nie moge nic dzisiaj zrobic, wiec pichcenie zostaje na wieczor.
aina piękna piosenka bardzo wzruszająca
Ja czekam az P wroci bo przy tym łobuzie nie moge nic dzisiaj zrobic, wiec pichcenie zostaje na wieczor.
Basiekk, Alex buziaki dla Maluszków:-)
U nas dziś mija 8 m-cy w brzuszku i 8 m-cy na świecie. Maruda straszna, wszędobylski, a jak tu nie kochać takiego słodziaka.
Żelka cudnie wyglądałaś.
Jutro mam wigilię w pracy i nie wiem czy iść. Muszę popiec, posprzątać. Boję się, że przez te ząbki ciężko zniesie moją nieobecność.
Jak pójdę, to będę miała okazję się umalować ;-) chociaż mój tusz to pewnie do kosza się tylko nadaje
Widzę, że ominęła mnie pyszna Wigilia
Zdrówka Wszystkim życzę :-)
U nas dziś mija 8 m-cy w brzuszku i 8 m-cy na świecie. Maruda straszna, wszędobylski, a jak tu nie kochać takiego słodziaka.
Żelka cudnie wyglądałaś.
Jutro mam wigilię w pracy i nie wiem czy iść. Muszę popiec, posprzątać. Boję się, że przez te ząbki ciężko zniesie moją nieobecność.
Jak pójdę, to będę miała okazję się umalować ;-) chociaż mój tusz to pewnie do kosza się tylko nadaje
Widzę, że ominęła mnie pyszna Wigilia
Zdrówka Wszystkim życzę :-)
reklama
Żelka
Przechachmęciłaś mnie Ainko Tymi krówkami ale wiecie co uważajcie Dziewczyny bo nasza rodzinka bardzo lubi wycieczki więc jakbyście miely ochotę na spacerek po Zamościu między świętami to dajcie znać chętnie zabiore M i Tymka na wyprawę!
A krówki są dietetyczne i mozna je jeść tonami! lece dalej ogarniać poki marud śpi.
A krówki są dietetyczne i mozna je jeść tonami! lece dalej ogarniać poki marud śpi.