reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Już szukam zatem :)

Edit: mam:

suknia1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg
Wszyscy byliśmy chorzy, znaczy ja się czułam najlepiej, Tymek miał gorączke i był nieszczęsliwy ... Mąż na efydrynie jakoś ledwo co funkcjonował , ale i tak było magicznie i niezapomniane chwile ... no po za kościołem bo mszy wogóle nie pamiętam z tych emocji :p
No to przyspamowałam fotami :)

Ostatnia edycja:
jolek co prawda miałam się brac dzisiaj za piernika.. ale uznałam ze makowiec lepiej zrobić wcześńiej to ładnie zmięknie do świąt :-)
wstawię zdjęcie jutro .. bo teraz się pieką :-p hehe

gag dopiero doczytałam.. strasznie mi przykro z powodu mamy,... mam nadzieję że bedzie dobrze:*

żelka ślicznie wyglądałaś i te kwiaty we włosach i bukiet .. tak pięknie skomponowane..
a suknia... super :-)

no i ja również spadam spać :-)

Witam kochane!
Jaka jestem najedzona po wczorajszej Wigilii:tak:
Super było:)

Wczorajszy wieczór minął pod znakiem sprzatania. Cieżka Johnemu druga jedynka pnie się w górę.
Od kąd zaczął raczkować jest wszędzie, na psie, pod psem, pod stołem. A ja mam oczy dookoła głowy! Dziadzek mój w szpitalu, nagle przestał chodzić i spędzi tam święta:(
Dziś po pracy P do nas wyrusza.
Żelka wyglądałaś zjawiskowo, piękni Jesteście!
Gag dużo, dużo zdrówka dla Mamuni!
Agacio ja tak jak Bra z malowaniem:-)
Bassiek ja w Zamościu juz prawie dwa tyg. także u nas tak jak u Was zima na full, dużo sniegu, mróz:) Zapraszam do Zamościa:)
Bra cieszę się,że Lenonek zdrowiutki:*
Majeczka cieszę się,że już Jesteście na miejscu:)
Alex dużo, dużo zdrówka dla Oliwierka:)

Witam sie i ja,

napisze tu, wybaczcie ze wczoraj juz do was nie wpadlam ale mielismy w domu mala panike bo mlody uderzyl twarza w pudelko od chusteczek i chyba bardziej sie przestarszyl niz go bolalo ale juz calusieńki wieczor bylo mama mama mama i wielki placz. Co u nas jeszcze hmm a mowilam ze Igor chyba nie bedzie raczkowal a tu prosze narazie powolutku zaczyna bujać sie do przodu i do tylu wiec moze jednak bedzie raczkowal.
U nas tez bialo cycne zdj jaki ja mam widoczek z okna jak Igor bedzie spał.
Nie wiem jak wy ale ja odliczam juz godziny do wigilii ;)

Żelka śliczna sukienka, bardzo mi sie podoba i ty jaka śliczna ;)

Witajcie :-)

Też jestem objedzona na maksa po wczorajszym:). Siedzę w robocie:baffled:. Nie lubię tego zwłaszcza przed świętami:baffled:. Ale na jutro wzięłam urlopik i jestem happy z tego powodu:-D. 7 m-cy temu rozpoczynał się mój poród :-)

Żelka świetne zdjęcia, wyglądałaś ślicznie:-), zwłaszcza fryz mi się podoba i bukiet no i cycki masz fajowskie:-D. Lachonarium prawdziwe nie ma co. Chciałabym więcej zdjęć koniecznie. Super masz widok z okna. Dzisiaj jak jechałam do pracy u mnie podobnie było, mróz okrutny i śniegu full:)

Gag
dużo zdrówka dla mamci

Ainka już dzisiaj zobaczysz się z Twoim P. Jakby nie robota to już bym siedziała u Ciebie w Zamościu na kawce :-)

Alex, Ypra - buziaki dla chłopaków

Miłego dnia kochane:)

reklama
Do góry