reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam sie - ha a u nas pada.. jesiennie.. cisnienie wali w łeb na zewnatrz!

Ale co tam - potem jedziemy na swiateczny markt do Dortmund i do mojej siostry zabrac ja juz na Swieta!:-)
Szkoda tylko, ze moj madralinski malzonek zapomnial wziac folii na wozek... debilos:angry:.. a nie zapowiada sie zmiana pogody.. na suchą..
Jedziemy z małą i moja mamą. Babcia i moj ojczym zostaja w domku - nie chcemy robic wyprawy w dwa auta.. Zreszta babcia juz byla u mojej siostry a my nie - bo ma nowe mieszkanko, wynajmuja blisko uczelni z przyjaciolka - bardzo fajne lokum w bloku - z tarasem wielkim na dachu! Szkoda, ze nie ma pogody - bo bym sie wbila tam zaraz :))

Zelka - w koncu doczekalysmy fotek - wygladalas tak pieknie! Jak elf! A to wlasnie znaczy - pieknie:-D

Aina - cudownie, ze bedziecie miec biale Swieta! Ja jeszcze zimy w tym roku nie widzialam.. no chyba, ze w styczniu, lutym... Przykro mi, ze dziadus w szpitalu.. Mam nadzieje, ze wyzdrowieje szybko! My bez dziadka w tym roku :((

Alex
- duzo zdrowka dla malenkeigo! Bidulek :**

Duuuuze gratki dla solenizantow - Ypra, Alex, Basienko - czas leci! :***

ed:
Zelka - krowki dietetyczne?!:rolleyes2:

Gag
- zdrowka dla Mamy! Ale mialyscie... lekarze.. buuuuuuu...
Mam nadzieje, ze humor lepszy juz u Ciebie? :*

Ostatnia edycja:
reklama
Żelka ja zapraszam,zapraszam, na spacerek zawsze chętna jestem. Chyba 27 wyjezdzamy z Zamościa do moich teściów;( w takim razie krówki trzymam:p i tez słyszałam, ze krówki nie tuczą :-D
Joluś oczywiście się załapiesz!
Majeczka szkoda,że małż zapomniał o folii, kiepsko,że u Was pada:-( pozdrów Siostrę:)

Cześć Majówki
To chyba mój najbardziej pechowy dzień w całym roku...Myjąc butelkę potrzaskałam i się zacięłam w palec. Krew się vlała z godzinę. Masakra.A później wywaliłam całą zupkę Kuby na ziemię:-(Nie mam już siły na nic....bardzo mi słabo. Wczoraj miałam przeboje z zębem...We wtorek byłam u dentystki i dalej leczyłam mi kanałowo zęba i włożyła na koniec antyseptyk żeby nie był otwarty. I ząb mi się zbuntował, na drugi dzień tak bołał, że nie mogłam wytrzymać, do swojej dentystki dodzwonić się nie mogłam, więc poszłam po sąsiedzku prywatnie. Przeczyściłam mi kanały i naglę czuję ból i pulsowanie a to krew mi się kanałami puściła, że nie szło zatamować :crazy:Dentystka się wystraszyła, ale w końcu mi ulżyło...Także ja mam pechowy ten przedświąteczny czas...dzisiaj już wymiękłam...

Majowa jak tylko b ędziesz mogła oddaj małego w dobre ręce i odpocznij

Ja jestem nieprzytomna,zamiast spać to gadaliśmy z M do 3 rano a o 7 trzeba było wstać:rofl2:
Pije kolejna kawe moze cos pomorze bo nie moge sie ruszyc:dry:

Karolq dawaj fotke:)

Ostatnia edycja:
Majowa, oby już lepiej było.
Kamcia, ja tez dobrego przepisu na piernik nie mam, więc piekę taki z paczki:zawstydzona/y: Swoją drogą, muszę do pieca zajrzec czy mi się nie spalił jeszcze:-)

majowa mamusiu współczuję! faktycznie przydałby ci sie odpoczynek, chwila wytchnienia. mam nadzieję, że ząb już ci nie będzie dokuczał!

poziomki jak forma? że ty dziewczyno wytrzymałas tyle czasu na pogaduchach? po całym dniu? szacun :)

ja dzis sie podłamałam, bo stwierdziłam, że mój M kompletnie nie ma pojęcia jaki mam gust i co mi sie podoba, co więcej nie słucha mnie :(
pytał co ma mi kupic na prezent, powiedziałam więc, że zawieszke na bransoletkę. srebrną, bez kolorów, może byc z kamykiem, ładna, prostą, drobną.
to ten pierdyknął mi taki jakby czarny rzemyk na szyję z czerwonym koniem na biegunach ;/ no ja pierdzielę no... nosic tego nie będe napewno, a z drugiej strony powiedziec mu, żeby wymienil to mu będzie przykro.
az mam wnerwa

Witajcie babeczki:-)

tęskno mi za Wami się zrobiło, wczoraj troszkę poczytałam Was, ale czasu zabrakło na napisanie czegoś.

zaraz na spacer jade z małą, bo w domu dzis siedziałyśmy.

Całuski dla wszystkich okrągłomiesięczniaków:-)

oj, Zośka u mnie na kolanach robi coś, oj fuj fuj, zaraz zmykamy...

żelka - ślicznie!
z malowaniem u mnie tak jak pisała bra.

kamcia - za wcz\eśnie upiekłaś:-p, u mnie też by zniknęło, ja jutro piekę strucle.

majowa - współczuję
na razie tyle, paaaaa

reklama
Majowa- bidulko tule :*
Bra- przepraszam kotek ale uśmiałam się :-D;-) wiem że Tobie nie do śmiechu nie wiem dlaczego faceci są tak mało rozgarnięci :no: możesz Nam wkleić fotkę tego cuda ?
Karolqa- fociunia fryzurki :tak: czekamy :-)
Aina- śliczne :-)
Lepidoptera- miłego spacerku :-)

Do góry