reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

basiek w Lublinie masakra, wracałam od znajomych kolo 21 to było - 11 stopni i mgła taka, że widoczność może ze 100, w niektórych miejscach to jak w mleko sie wjezdzało nic nie widać ... zimno cimno ... ale w sumie fajowo.

O tak za moim oknem :p 2011-12-21 14.53.39.jpg

A co do malowania się, yhs :zawstydzona/y: przed dzidziusiem to się codziennie paciałam, a teraz mi się nie chcę ... :zawstydzona/y:tydzień się zbieram żeby sobie brwi zrobić no i nie mam czasu!!! :confused2::szok:
Podkłądu w sumie używam zawsze jak wychodze, dla ochrony przed zimnem, wyrównania kolorków itd a z malowaniem reszty to jak już mi się chce bardziej :p

Ostatnia edycja:
reklama
Łeeee to moja zima to nie zima. Rano - 1 i zero śniegu. Żelka na którym piętrze mieszkasz???

Ancia
cieszę się że u Ciebie lepiej.

Buziaki dla chorych dzieciaczków. Sorki,że tak po łepkach ale kiepsko się czuję.Mam telepkę i jakoś tak mi bleeeeeeeeeeeeeee. Do tego M dziś wrócił z pracy z temperaturą (całe szczęście nie marudził) . Teraz wrócił z psem od weterynarza. Ech dostałam od cioci w kopercie dwa zielone banknociki na "waciki" i jednego pies już wydał:/

Boniu....chyba rozkłada mnie jakieś choróbsko, gardło coraz bardziej zawalone :-(

mama wyszła ze szpitala, jest u mnie - mamy cyrk z zakraplaniem operowanego oka - cały zestaw kropel do zaaplikowania kilka razy dziennie w odstępach 10 minutowych :szok: Wczoraj sie nie odzywałam, ale były pewne komplikacje - ona ma nadcisnienie tetnicze i w nocy po zabiegu skoczyło jej ciśnienie - obniżyli jej, ale jakaś "mądra" lekarka wymyśliła sobie, że obniży jeszcze bardziej - no i wtedy się zaczęlo....ciśnienie momentalnie drastycznie spadło, zaczęly się poty, drętwienie rąk i o mały włos nie skończyłoby się to tragedią.....Wczoraj byłam kłębkiem nerwów bo nie miałam jak do niej jechac bo jestem sama z Młodym i nie miałam go komu zostawić, zresztą on i tak by z nikim nie został.....ale najwazniejsze, że już jest dobrze i mama jest w domu.

Joluś przedostatnim 7mym ... a te piękne drzewa to park ... sztywnych :p ale za to mieskzam w samiutkim centrum Lublina wszędzie blisko i co ważne u mnie cichutko - tylko miejsca dla dzieci mało. Jak będzie lepsza przejrzystość powietrza to zrobię i wstawie fotę z innego widoczku ... czuje się jak na Manhatanie :laugh2:

Kuruj się bidulko, męża zagoń do wyrka i może darujcie sobie dziś zmywanie ... dużo zdrówka dla psinki :sorry:

Gag współczuje przeżyć ... ja się zastanawiam kurde jak niektórzy lekarze pozdawali te egzaminy ... ale tak z 2 strony jak sobie przypomne jakim fartem ja zdawałam niektóre egzaminy, znaczy sorry na wrodzoną zaje...stą inteligencję ... to się boje do lekarza iść :confused2:

Ostatnia edycja:
Ja mieszkam na 6tym:) ale nie mam takich widoków :( Kawałek stoczni widzę a z atrakcji to wycieczkowiec co kilka dni :)

Cmentarz w centrum miasta??

Gag brak mi słów..Dobrze,że mamcia jest w domu...Teraz to szybkiego powrotu do zdrówka jej życzę.

Ostatnia edycja:
Poczytałam, ogarnęłam, jak macie dobry, rewelacyjny podkład który integruje się z jasną karnacją to zapodajcie bo jak żyję jeszcze takowego nie widziałam.
Gag zdrowia dla mamy, faktycznie nieciekawie to wygląda.
U nas też zima, dachy białe, chodniki rozciapane, tak jak być powinno ;-)

Hope ja korzystam bełtając dwa np teraz Revlona Photo ready taki bardzo bardzo jasny 003 Shell i Cashmere Dax Coxmetics 02 Natural Bedge - tym troche przyciemniam i wygląda bardzo łądnie nie tworzy maski i nadaje łądny koloryt ... ale to kurcze każda buzia inna i cera inna ... i najlepiej chodzić i testować :p

reklama
Do góry