reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Cieszę się że sytuacja opanowana:tak:
Wow codzienne:szok: ja oczko maluję jak gdzieś wychodzę włosy w rozczochrany kucyk na czubku kasztana i tak chodzę jak sierota dziś np w dziurawych skarpetach, ale byliśmy na zakupach więc z tej okazji się ogarnełam, ułożyłam włosy i wystroiłam;-) Kiedyś nawet poszłam spać w makijażu i rano do sklepu zaszłam taka rozmazana, a jak mi wstyd było jak się później w domu zobaczyłam jak wyglądam:sorry:

Agacio ja podobnie do Ciebie:-) Jak nigdzie nie wychodzę to po domu chodzę jak melepeta:zawstydzona/y:
Teraz jak wróciłam do pracy to też ograniam się jakoś, ale wcześniej w dresach po chatce się szwendałam:tak:

Co do wyglądu to ja dziś listonoszowi taka rozchechłana otworzyłam z młodym rozdarciuchem na rękach. W sumie się zdziwiłam co ten listonosz taką dziwną minę zrobił, ale jak sie w lustrze zobaczyłam to zrozumiałam...

U nas śnieg. Breja na chodnikach więc na spacerze nie byliśmy bo nie chciałam brodzić w tej ciapie. Teraz to albo niech stopnieje, albo niech napada tak żebym młodego mogła w sankach wozić.
M właśnie sieka kapuche i marudzi przy tym jakby mu kare jakąś zadali. Analizuje na ile centymetrów byłoby optymalnie - jak ja bym miała się tak zastanawiać nad tym w kuchni to chyba rzadko by coś jadł.
Młodemu chyba następne zęby idą bo się ślini i zły jest i wszystko pcha do paszczy - nie wiem tylko czy to jedynki się dalej tak boleśnie pchają czy to już dwójki bo dziąsła jakoś podejrzanie wyglądają...

I to jest właśnie plus chodzenia do pracy:tak:
Choć kobieta zawsze powinna wyglądać pięknie;-)

Młoda ale faceci tak mają, mój zawsze "pomaga" mi w pieczeniu ciast, załóżmy, że miksuje oblicza ile obrotów, trzepie mikserem, dyskutuje, zamiast wziąść i zrobić. :sorry:

Ostatnia edycja:
Właśnie zapomniałam Wam powiedzieć u nas w lubelskim ZIMA pełną parą. Śniegu full i dzisiaj mróz minus 12 stopni.
Ainka w Zamościu tyż:-D??

ja maluję się niemalże codziennie :-p
znaczy puder albo fluid nakładam tylko na większe imprezy bo cerę mam ok ... i nie musze się maskowac ;-)
oko pomalowane codziennie tuszem do rzęs i podkreślone kredką... bo mam zbyt jasną oprawę oczu ... wiec lepiej się czuję pomalowana :-)
no a cienie , czy błyszczyk to na wyjścia wśród ludzi - zakupy odwiedziny itp ;-) eheheh

Agacio - mój się jeszcze potem dziwi, że się denerwuje bo zamiast się skupić na robocie on miele ozorem i mnie z rytmu wytrąca. Czasem wole żeby nie pomagał, ale już nie miałam dzisiaj siły do stania przy garach.

Tymek dalej nie napatrzył się na naszą choinkę i wzdycha do niej jak mu się przypomni. Stoi na szafeczce i musiałam zagrodzić do niej dostęp krzesłem bo moja pełzająca młodzież chciała się dobrać do tych świecidełek, a że wspina się po meblach to lepiej niech za krzesła łapie niż za chwiejną szafeczkę z atrakcjami.
Nic idę spać, jakaś taka wypompowana jestem. Może z braku spaceru.

A ja ciepłam gdzieś swój tusz i od 3 tygodni nawet rzęs nie tuszuje bo nie mogę go znaleźć...

ja tez maluje się codziennie, a podkład nakładam, mimo że cerę mam ok... dla wyrównania kolorytu, ochrony przed słońcem, wiatrem i mrozem :-p
do tego bronzer na policzki, tusz do rzęs i ... idziemy po warzywka na ryneczek :-D :-D :-D

reklama
Do góry