reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

hej kochane :)
aina gratuluje ząbka :) zastanawiam sie, czy mojej kiedys wyjdą ;)
marzena, super, że chrzciny udane :) podziwiam , że takie u was zamieszanie i jeszcze wigilię u siebie robicie, ja bym sie nie zdecydowala.
hope, to nieciekawie . trzymaj się kochana mam nadzieję, że jednak nastrój w święta będzie dobry.
maju super, że jesteście juz na miejscu :)

zdrówka dla naszych chorusiów :**

my dzis rano na wizycie u pediatry, ale mała na szczęście zdrowa, tylko ten nieszczęsny katarek.
troche była marudna, teraz spi więc robie sobie wykwintny obiad... makaron z jajkiem ;)
narazie lecę, papa :)

ojej ale marudna dzis ta moja fruzia. obudziła sie z płaczem :( czyli dalsza część dnia , jak poprzednia, na rękach. kręgosłup mi siada powolutku. cieżarek słodki, ale wciąż ciężarek ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie :-)
Wybaczcie, nie wyrabiam się. Odkąd Mały łazi wszędzie i nie usiedzi chwili, po prostu masakra. Już zwalił na siebie stojak od wanienki, fiknął za łóżko, że tylko nogami w górze machał, więc nie spuszczam go już z oka.
Materiały zakupiliśmy, a po świętach rusza remont, niestety przez majstra się przesunęło, ale z 2ej strony to dobrze, bo już nie wyrabiamy.
Gratuluję nowych ząbków!
U nas też idą nowe, dziś nocka nieprzespana a w dzień maruda straszna.

Buziaki dla okrągłomiesiaczków :-)

Moje chłopaki śpią ja też spałam ale się obudziłam :eek: nie wiem po co :-D no ale jak już to weszłam:-)

Marzenka- no to super że chrzciny udane i że tak ładnie wszystko ogarniasz :tak:i co kupiliście te sprzęty?

Witajcie kochane!!

Jestesmy na miesjcu, bylo w miare szybko,
Pola w polowie drogi probowala nas wykonczyc, ale potem byla prawie calkiem ZEN :))

Nie nadrabiam bo zamieszania jak to zwykle po przyjezdzie, i net przerywa..
Ale widze, za nowe zabki sie posypaly! I moj Jasiek ma zebola - jackaaa!! Gratulujemy wszystkim :))
Wszystkie mamy widze tez, ze w ferworze przygotowan swiatecznych - powodzenia i do 'zobaczenia' na Wigilii - musze luknac na czym i o ktorej stanelo..
:***

Bra dobrze że mała zdrowa:)
Maja super że dotarliście w 1 kawałku i Pola nie dała Wam czadu

Ja zarobiona dalej,drapak częściowo ubrany:-) ale prawdziwy:tak: M będzie gdzieś za godz ale jutro musi jeszcze rano na 4 godz wyskoczyć:wściekła/y:

Hej ja na chwilkę:)
W robocie nie dałam rady wejść.
Marti obok mnie w bujaczku, ja w międzyczasie sprzątam kuchnię:-D
Poziomki popieram Żelkę jesteś miszczem organizacji:tak::tak:, jak czasem narzekam , ze mam full roboty bo praca, dziecko, mąż ,dom to w mojej głowie zapala się lampka "Co ma powiedzieć Poziomka" i od razu przestaję narzekać :-D

Ainka to Martynka przybija Jasiowi piątkę, fajnie im się udało z tymi ząbkami, gratki dla Jasieńka:tak:
Hope tulę mocno, mam nadzieję, ze wszystko się rozwiąże:)
Majeczko super, że dojechaliście szczęśliwie
Bra jak to dobrze, ze Lenusia zdrowa:tak:

Dobra zmykam do Kluseczki! Widzimy się na wigilii :tak:

Aina gratulacje dla Jasia, w koncu bedzie mogl gryzc... :-p
Maja super ze dotarliscie w miare szbko i sprawnie na miej´sce...
Ypra poplakalam sie ze smiechu, jak maly spadl za lozko i tylko nogami w gorze machal...:-D (wiem pewnie smiesznie nie bylo...)

A my dzis zrobilismy w koncu zakupy na swieta teraz czas zaczac gotowac, tylko nie wiem kiedy co...

O matko już drugi dzień próbuje coś napisać ale niestety jak juz przeczytam co tam u Was słychać to Oliwierek od razu sie budzi i nici z napisania czegokolwiek. Więc suma sumarum juz nie wiem co komu miałam napisać.

gratuluję nowych ząbków i życzę zdrówka okrągłomiesięczniaczkom!!

A co u nas niestety ale Katarek Oliwierka nie minął i na dodatek zaczął strasznie kaszleć. W poniedziałek i dzisiaj byliśmy u lekarza, całe szczęście osłuchowo jest ok, przepisał nam bactrim i cos na ten katarek jakieś krople do wyrobienia i syrop do picia na noc, żeby mu się lepiej spało. Nie wiem gdzie sie biedaczek tak przeziębił nigdzie z nim nie łaziłam tylko na spacery.
W niedziele ogarnęłam chatkę ale na nowo jest to samo więc stwierdziłam, że posprzątam tak na tip top w piątek. Choineczka juz stoi tylko brakuje przedłużacza więc lampki się nie palą:-(.
Buziaczki!!

Poziomki to prawie jak lodziarz tylko z mięsem
Wisienko Nadinka już może pięknie chrupać
Marzenka cieszę się, że chrzciny udane, powoli a napewno wszyscy się zaaklimatyzujecie i ogarniesz kartony
Maja cieszę się, że szczęśliwie dotarliście, a jak Polcia w nowym miejscu?
Alex zdrówka dla Olinka:****

Ale mnie bark napierdziela cały dzień:confused2:

Mały się obudził buuuuuuuu

reklama
Do góry