reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hejka :-)

Pada śnieg , pada śnieg .... łaaaaa zima!!! :tak::-):-) póki co to tak z deszczem trochę ale jak się popatrzy to już biało :tak: Szymek się cieszy bardzo :-)

Aina- Gratulacje zębuszka :-) i wybór gdzie się ulokować coraz bliższy życzę udanego trafu a nawet jak nie tfu tfu to zawsze mozna kolejny raz spróbować :*
Madzik- wiem co znaczy mieć urodziny tuż przed czymś ważnym bo ja mam przed Sylwestrem :-D;-) ale fajnie że coś zrobisz i poświętujesz , a jak się nie chce to znaczy że będzie super zabawa zawsze tak jest :tak:
Maja- super że cało i zdrowo na miejscu :*
Poziomki- fajnie że mężuś wrócił już :-)
Agacio- u nas dziś też zakupy , a dzieciaki z dziadkami :tak:
Kamcia- avatarek śliczny :*
mamy już chrzestnego dla Filipka więc jak dobrze pójdzie to 7bądź 8 styczeń będziemy mieli uroczystość :tak:

ok lecę do młodego , będę zaglądać na bieżąco

reklama
Hejka. Młody zasypiał ale jednak się rozmyślił więc jedną ręką jestem z Wami jedną z nim..

Madzik moja kuzynka też z 23ciego ,a 24 imieniny obchodzi. Zawsze krzyczy że poszkodowana bo jeden prezent dostaje zamiast trzech.

Aina gratuluję ząbka. Dzięki za wieści od Majki. A ile czasu na wyprowadzenie się macie??

Paula zdrówka życzę.Współczuję tak przed samymi świętami.

Futrzaczku Agacio udanych zakupów.

U nas od rana też zimowo. Bez śniegu ale z mrozem i wszystko białe było:):)Teraz się ociepla więc chyba się zbiorę i dziecia i na jakiś mały spacerek wybędziemy.

Witam słońca moje.

Nie nadrobię na razie, nie ma szans!

Żyjemy na stercie kartonów. Sprzątam ale to powoli idzie bo dopiero dwa dni temu nam blaty zrobili w kuchni, i dopiero mogę coś układać. I myję te gary po przeprowadzce. Ciuchy nasze leżą dalej w workach na śmieci bo półki w garderobie też przedwczoraj zrobione a wczoraj lataliśmy po śląsku w poszukiwaniu stołu, telewizora, krzeseł i lodówki.

Wigilia ma być u nas a ja nie mam do niej głowy. Prezenty kupione połowicznie.

Jak nam się mieszka? Cicho! Święty spokój tutaj.

Paula początkowo nie była zachwycona ale nie tyle faktem mieszkania w domu co wyprowadzką z mieszkania bo się przyzwyczaiła i jej przykro było.

MAti olał sprawę. Jemu wszystko jedno. Pierwszego dnia spadł mi z wersalki... Ale pan doktor był na miejscu i obejrzał go.

Najgorzej sprawę zniósł kot. Płakała mi pół nocy a na początku nie chciała wyjść z torby w ogóle. Bałam się ją brać do sypialni żeby była z nami bo by do kuwety nie trafiła. A jak była na dole to nie kumała że do nas po schodach można iść. Teraz już lata wszędzie, ale w dzień się chowa.

Chrzciny były udane i wesołe. W restauracji były razem 4 imprezy i tylko nasza trwała do 19 i była z zimną płytą. Nic nowego :-) My towarzyscy jesteśmy i jak się spotkamy to końca nie widać. Jakby nie niedziela to byśmy siedzieli do nocy pewnie. MAti był dzielny. W kościele zachciało mu się spać to trochę pomarudziła ale jak go trzymałam na rękach i śpiewałam jakąś pieśń to usnął...

A poza tym to Mati kaszle mi na mokro i mam nadzieję że mu przejdzie.

Sypie nam śnieg. Rano jak wiozłam Paulę do przedszkola to był tylko mróz a koło 10 się zaczęło. I fajnie, oby się utrzymało przez święta bo lubię śnieżne!

Buziaki dla Was. Może wieczorem uda mi się wpaść na dłużej.

ania gratuluję zabka,dobrze że małż na swięta zjedzie
Paula zdrówka duuuuuuzo
Futrzaczku dopiero Poznań mija i do Radomia jeszcze musi pojechac ale na szczescie dzisiaj wieczorem będzie w homie:-D
Marzenka biedaku roboty masz mnóstwo! ale juz u siebie:tak:

U nas w srode zawsze jeżdzą z mięsem pod domem:) więc wyskoczyłam i zaopatrzyłam się we wszystko(miałam kupić w markecie ale takie tam rzeczy z mięsem robią...) i już bigos się gotuje,zaraz mięcho zapekluje i jeszcze pranie...:eek: może pierniki zdąże jeszcze

ale fajnie tak poczytać troche pochlebstw od Was:-p

Marzenko super że chrzciny udane. A to Wy sprzęty na starym mieszkaniu zostawiliście???
Na sam koniec roku tyle roboty, ale od już w nowym odsapniesz...

Poziomka a Ty nie na zakupach z M???

My się szykowaliśmy na spacer i co ...Igor w trakcie ubierania się zasnął....:cool:

Poczytalam jeden dzien mnie nie bylo atyle nadrabiania:confused2:
wszystkim nowym zebuszkom gratuluje!!!
U nas wreszcie wyklula sie prawa jedyneczka takzemamy juz 6 zebolow.
Po przeczytaniu ofifim nie mam za wiele do napisania:(
Do tego mala julka ma infekcje dostaje antybiotyk, ma wenflonik w glowce i wogole masakra.... Moja wiola jes strzepkiem nerw. jakie to zycie ciezkie...

reklama
Jolek, jak Ty to robisz kobieto, że Ci dziecko podczas ubierania zasnęło?:szok: U nas to niewyobrażalne, ostatnio przy każdym ubieraniu ryk jest nie z tej ziemi:-D

Do góry