reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Hope:szok: to Ci się narobiło:(

Poziomka
a ja właśnie kuchnię ogarnęłam. Pomyłam szafki i nawet zajrzałam tam gdzie dawno nie zaglądałam i pomyłam. Zostało mi umyć okno i przeprać dywan (ale to oczywiście nie dziś, a może i dziś ale nie o tej porze :-D

Kamcia śliczny avatar.

Styna to pewnie kolejny kryzys rozwojowy, albo atmosfera przedświąteczna jej się udzieliła :-)

Poziomki jak ja Cię podziwiam! Wszystko posprzatane, zrobione!:-)
Futrzaczku duzo, duzo zdrówka dla chłopaków:)
Joluś napisałam do Majeczki jak odpisze dam znać.
Bassiek gratuluje zębolka:)
Hope widzę masz niezbyt kolorowo;/

u nas od wczoraj też oponki nie są łyse. Wyszła dolna jedyneczka:) Wróciła właścicielka mieszkania, które wynajmujemy i trzeba szukac innego:-( załamałam sie... P już mówi o Toronto. Na dworze pieknie, biało, świątecznie. Ja nie mam humoru, dzis jade kupić choinkę z Johnym i moja Mama, P w piątek rano będzie.
miłego dnia;-)

Witam sie szybciuko i uciekam do garów póki młody śpi:tak: dziś jeszcze jakieś zakupy pojedziemy zrobić a babcia z Frankiem zostanie:-)

Ainka fajnie że oponki już nie są łyse, gratulujemy ząbka:-)

Dziewczyny przepraszamza nieobecnośc ale nie daje rady, grypa jelitowa dopadła mnie, a w domu przed świętami sajgon:-( nawet nie wiemkiedy coś zrobię,ozakupach nie wspomnę. Chyba że pampers na zadek a torebka foliowa przy gębię,jest masakrycznie .
Pozdrawiam i uciekam

witam...
jakoś nijako się dzisiaj czuję...
dzieci od rana się rozchodza w swoje strony ... a ja latam raz do jednej raz do drugiej..
idę wypić kawę :-)
to chyba najlepsze rozwiązanie :-p

Paula, zdrówka życzę.
Aina, gratuluję zębolka.

Ja chyba pierwszy raz w życiu urodziny robię, bo w moim nieszczęściu narodzin dzień przed wigilią zawsze taki huk roboty, że połowa rodziny nie pamięta, a ja sama też niespecjalnie mam ochotę na świętowanie. Ale w tym roku nie wszyscy przyjdą do nas w święta, więc się chociaż dzień przed wigilią spotkamy. Zobaczymy jak to wyjdzie. A nie chce mi się jak nie wiem co:-)

reklama
Witam się i ja

Gratulejszon zębolka dla Dżonego :D Ainko :tak:
Madzik no pore urodzinową sobie wybrałaś specyficzną :) chociaż i tak się wszystko przygotowuje na święta to przynajmniej z żarełkiem mniej roboty jest :p
poziomki jesteś bohaterem w swoim domu :-D:-D:-D:-D podziwiam i respecta za siły witalne i w ogóle za ten ciepły optymizm który wprowadzasz swoją osobą ... dziękuje :tak:
hope to nieciekawie się porobiło przedświątecznie, oby Wszystko się rozwiązało po Twojej myśli.
Paula bidulo, jak najszybszego powrotu do zdrowia życze :tak:

Do góry