reklama
Trudna z kasa, tak czy inaczej placic trzeba, ale szkoda mi bo przez takie cos tracimy w sumie zajecia i szkoda mi malego na takie wypady, bo zanim go ubiore i wyjde z domu to ma nerwa, tam znow zanim go ubiore i wpakuje do auta znow zly, jazda do domu to cale 5min (nie chodze na piechote bo bym musiala wczesniej wstawac i malego wczesniej budzic, a mi sie nie chce.).zaraz go znow z auta wypakowac do domu rozebrac dac jesc i znow ubieranie bo na spacer...
p.s. uciekam spac bo mi sie oczy zamykaja.
milej nocki kobitki...
p.s. uciekam spac bo mi sie oczy zamykaja.
milej nocki kobitki...
Ostatnia edycja:
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Karoka gratki z okzji zebucha:-)
Małe śpia:-) ufff
Małe śpia:-) ufff
Hope
podwójna mama :-)
Gratuluję zębuszków :-)
Wszyscy śpią, plany na wieczór diabli wzięli, ktoś mnie bardzo zdenerwował i przywołał niemiłe wspomnienia, do tego obok wprowadził się ktoś inny, kogo wolałabym nie mieć za ścianą, na dokładkę mam pilną robotę dla wydawnictwa.... Ech...
Wszyscy śpią, plany na wieczór diabli wzięli, ktoś mnie bardzo zdenerwował i przywołał niemiłe wspomnienia, do tego obok wprowadził się ktoś inny, kogo wolałabym nie mieć za ścianą, na dokładkę mam pilną robotę dla wydawnictwa.... Ech...
Witam was ja tylko tak szybko muszę powiedzieć że jestem żyję, ale przed tymi świętami tyle do zrobienia ja cały dzień sama z małą, no i niestety ona ma znowu jakiś kryzys bo drze się cały czas, tylko na ręce. No więc dopiero jak P wraca to próbuje coś na święta przygotować, posprzątać ale nie jest łatwo.
Postaram się jutro was nadrobić bo mi się oczka kleją.
Postaram się jutro was nadrobić bo mi się oczka kleją.
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Jda nie śpi...
Hope to masz nieciekawie??
Styna zmykaj odpoczac
Hope to masz nieciekawie??
Styna zmykaj odpoczac
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
a ja wam powiem szczerze odnośnie słoiczków ,.. że byliśmy 2 tyg i mimo że miałam przy sobie kasy na ten czas więcej niż niektórzy mają miesięczną wypłatę to aż mi ciężko byo ta kase wydać..
aler że na gotowanie czasu było mało.. a dzieci muszą jeść t się kupowało.. mieszkając w pl gotowałabym sama zdecydowanie
idę na film z małżem i spac..
aler że na gotowanie czasu było mało.. a dzieci muszą jeść t się kupowało.. mieszkając w pl gotowałabym sama zdecydowanie
idę na film z małżem i spac..