reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Zaczęłam od Filipkowego wątku i tak mi się wszystko pokotłowało w głowie, ze nie wiem już nic. To na razie nic nie napiszę. Idę do Matiego, bo jeszcze nutki na muzykę męczy.

reklama
Kamcia dlatego ja nie kupuje słoiczków,bo to wszystko jeszcze razy 2:baffled:

Jolek ciesze się że macie już problem z głowy:-)

Futrzaczku u mojej Gośki połowa dzieci w klasie:no:

jolek, cieszę się, że macie po problemie, udało sie w miarę szybko zalatwić.
kamcia to faktycznie różnica w cenach ogromna. ja też czasami sie zastanawiam czy nie powinnam sama gotować, ale jakoś nie mogę się spiąć i zacząć. tez boję sie, że nie będę dostarczać malej wszystkich potrzebnych składników, że moje menu będzie niewystarczające.
poziomki podziwiam cię ty mistrzu organizacji :) ja cały dzień albo sie bawie z Lenką, albo jej śpiewam, albo ja tarmosze, albo noszę, albo przebieram, albo karmię, albo... albo... albo... generalnie wszystko co robię , robię z nią, nigdy nie jestesmy osobno. szczególnie ostatnio.

Kamcia szacun 150 str:szok:
Futrzaczku zdrówka dla Szymcia:tak:
Jolcia cieszę się że instalacja hula jak należy, łeeee teściówce zrobiłaś czapkową konkurencję ;-):-D
Poziomki rispekt z taką bandą pierogi lepić i to bez chłopa do pomocy jeszcze :szok:

Poczytam co na innych wątkach i idę spać, porządki świąteczne mnie dziś wymęczyły:no:

No a słoiki i generalnie wszystko co dla dzieci u nas drogie na potęgę, tak jakby rodzice sra...li kasą:crazy:
Ja też kucharzę głównie sama dla młodego, całą paletę warzyw i owoców mam z działeczki rodziców w zamrażalniku lodówki:tak:

Witam i ja
Kamcia mnie ceny w pl tez zwalily z nog jak bylismy we wrzesniu, fajnie ze pobyt sie udal.
Basiekkk gratki na pierwszego zabka...
Persefonka prosze podeslij mi swoja Gabi do robienia pierozkow, bo moja wena gdzies zwiala kilka dni temu i nie moge jej odnalezc...
Futrzaczku mam nadzieje ze Szymkowi w koncu przejdzie po antybiotyku...
Maja szerokiej drogi... jakos mi tak fajniej ze bedziesz tak niedaleko mnie bo ja tu taka samotna..

Moj M dzis ubral choinke... :tak:, ja nie mialam czasu bo obiad gotowalam i malego karmilam.
Poszlam dzis na kurs a tam tylko ja, jedna babka i nauczycielka, po prostu super, ja nie rozumiem ludzi po ch... zapisuja sie na kurs, placa kase i nie przychodza... ciekawe co bedzie jutro bo czuje ze ta cos dzis byla to jutro nie przyjdzie (ona tez tak sobie olewa- jest tu jakies 15lat i nie idzie sie z nia dogadac bo nic nie rozumie i nic nie umie powiedziec :baffled:).

U nas w koncu przebila sie gorna jedyneczka, zaraz za nia idzie nastepna, wiec jeszcze kilka dni i bedzie maly kasownik... :-D

Basiek, gratulacje dla Marti z okazji pierwszego ząbka!
Futrzaczku, zdrówka dla chłopców!
Karolka, oby zębiska bezboleśnie szły!
Ja dziś cały dzień bigos pichcę. I zamówiłam gości na piątek, bo mam nieszczęsne urodziny, a do tego jeden dzień świąt u nas robimy, więc roboty huk, a mi się nic nie chce. Nie wiem jak ja to ogarnę...

Madzik to gości się teraz zamawia?? Ja myślałam że zaprasza:-D Po świętach trza ich było skrzyknąć , resztki z lodówki by dojedli ;-)

Edit:

A gdzie mój poprzedni post????

Basiekk Karolka gratuluję ząbków.

Agacio czapkę kupiłam na prośbę "teściowej", ma mi kasę oddać.

Karolka to tylko dla Was dwóch zajęcia były prowadzone???

Ostatnia edycja:
reklama
Jolus no troche posiedzialysmy, cos tam porobilysmy, Oskar w tym czasie pobawil sie, zjadl, zdrzemna i do domu, w sumie chyba 1,5 godziny. bez sensu tylko ciaganie tego malego w taka sniezyce ktora nas nawiedzila w nocy i rano jak wychodzilismy...

Do góry