reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Przeczytałam co u Bubbles i Fifiegio i tak jakoś odechciało mi się wszystkiego ... Najgorsze że kompletnie nie wiem co napisać, wszystko wydaje mi sie banalne, jakoś nie umiem ubrać w słowa swoich chęci pocieszenia.:sorry2:

reklama
Witajcie :)
U nas dziś spokojna nocka-aż zdziwiona jestem,że żadnego alarmu nocnego nie było.Za to ciężko szło wczorajsze usypianie :/

Maju z jednego kolokwium 4, z egzaminu 5, a dwóch wyników nie znam jeszcze :)
agacio uśmiałam się z twoich postów o trfianiu
jolek ucałuj guziolka.
poziomki pierogi z kluskiem na kolanach? Niewyobrażalne
mila spóźnione 100 lat!
wisienka gratulacje dla świeżo upieczonej cioci
styna pamiętaj ZEN :)
paula,madzik zdrówka dla dzieciaczków
aina ja też stękam na ból pleców :(((
Aha i buziaki dla okrągłomiesięczniaków :***
Kurcze czytam o Fifim i nie mogę :(

Witajcie kochane:)

Nie byłam jeszcze na wątku o Fifim naszym , ale po przeczytaniu Waszych postów boje się tam wchodzić:-(.

Przepraszam ale nie mam dziś ochoty na pisanie ..wybaczcie...

Marzena buziak dla Mateuszka na 8miesięcy :*

Dopiszę tylko że około 12tej ma być koleś robić nam tą nieszczęsną instalację.

Ostatnia edycja:
Cześć:-)
Matusia
chyba też kupię tą płytę, chyba że t na Waszego xboksa to nie kupię:sorry2:
Boże Hope kuter XIII wieku:-D:-D:-D
Poziomki no co napisz mu sms-em listę i kupi:-p
Jaipur:laugh2::laugh2::laugh2:
Joluś mam nadzieję, że się raz dwa upora z instalacją:tak:

Matko idę poczytać co u Fifiego i strach mi serce ściska:-(

Ehhh dziewczynki... jakie to niesprawiedliwe :'''(((
Nie moge, po prostu nie moge tego zaakceptowac!!!! Dlaczego Fifciu musi tak cierpiec..... a juz swiadomie calkiem jak Bubbles musi?! Boze............
Lepiej pisac, bo mowic sie nie da... gardlo na supeł mam....

Witam sie tylko i zmykam konczyc pakowanie - jesli panienka moja pozwoli..
Planujemy wyjechac kolo 14, 15tej.. buuuu kawal drogi przed nami, dobrze, ze pogoda okej..
Trzymajcie sie kochane! :***

reklama
Bubbles buziolki dla Filipka
marzena całuski dla Matiego
Przeczytałam z samego rana o Filipku i...później jeszcze obejrzałam reportaż o pięcioraczkach urodzonych w 27. tygodniu ciąży i ehhh mam doła okropnego :zawstydzona/y:

Do góry