reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Jeju babki nie piszcie tyle. Co z tego, że przeczytałam wszystko skoro już nie wiem co komu :eek:

Najpierw wszystkiego naj naj okrągłomiesięczniakom i imieninnowcom oraz nowonarodzonym i ich rodzicom a także dużo zdrowia chorowitkom :-)

Potem coś było o seksie i trafianiu, tu trzeba uważać i nie celować w oko i ucho bo płacz będzie :-p

Jolej guza ucałuj, pomasuj, pierwsze koty za płoty ;-) Zęby w końcu wyjdą i odzyskasz spokój.

Matusia
ja za moment będę miała energy bez zen, muszę wyprowadzić dwa głupie psy :confused2:

Gag, dlaczego życzysz Matusi zaparcia? :-D

Żelka koń ekstra, mina Tymka wielce zadowolona, Jagódź ma bujanego kunia u siostry w pokoju i od kilku dni nie odrywa od niego wzroku i dupska, ciągle ją bujać muszę i trzymać, jakaś mało stabilna jest jeszcze :sorry:

Generalnie atmosfera pełna napięcia, bojowa, nerwowa a tu przecież Święta idą, trzeba być ZEN bo inaczej Mikołaj rózgi przyniesie:-D

Dzisiaj, tak przy okazji kurierów, puka ktoś. Myślę sobie TZ a że dziecko usypiam to nie podeszłam. Otworzy sobie. Po chwili słyszę w przedpokoju damskie halo, halo :eek: No wpakował mi się ktoś do mieszkania a ja w majtkach i z bąblem przy cycu :sorry: Wychodzę a to listonoszka, se weszła skoro nie otwieram :-D Dobrze że ona a nie jeden z dwóch moich listonoszy, podpisała za mnie odbiór i zniknęła. Godzinę później kurier pukał pytał nas o adresy sąsiadów, szaleństwo jakieś z tymi paczkami:-D

A w ogóle to dziecko moje młodsze jadło dzisiaj rybę z makaronem i brokułami z hippa i ulało TAK OKRUTNIE ŚMIERDZĄCO, że do teraz czuję na ramieniu kuter XIII wiek :confused2:

reklama
agacio wybacz:-D:-D:-D mój M zakupy??..........:-D:-D:-D:-D:-D:-Dsam? świąteczne?

Futrzaczek to nieźle Wam wychodzi,chociaz jak by u nas opał policzyć

Jolek no cośty machnął sam ,ale taka mizernota że myślałam że się złamie:-D

Melduje że 74 pierogi ulepione,Lenka 2 razy uśpiona bo Gabi je obudziła,Dudu dalej na kolanach jojczy

Ostatnia edycja:
Matusia powiadasz ZEN ENERGY? brzmi to nieco perwersyjnie, a co się robi w trakcie?leży i pachnie?

poziomki nie gadaj ,ze pierogi ulepiłaś z jojkiem na kolanach:szok: boska jesteś

Hope w weekend jedliśmy to tagiatelle z brokułami i szprotem:-D junior zasmakował w tym,ale jak to wali!! mąż przyjechał wieczorem i do mnie mówi- chyba coś nam umarło w lodówce.Musiałam go uświadomić,że to junior jadł w kuchni na obiadek rybola. A kreacja a'la szkuner jest w sam raz na dzisiejszy wieczór- możesz zaplanowac coś romantycznego:-D;-)

Jaipur Hope :-D:-D:-D:rofl2:

Poziomka mój młody też nie śpi. Obudził się 40 minut temu i ćwiczy czuba w łóżeczku.
Powiem Wam że on z tym guzem to teraz taki prawdziwy bandito :sorry:

Matusia
dziecku x boxa pod choinkę kupiła... widać jaki Mati ma z tego pożytek ...teraz to się "dziecku "nazywa:laugh2:

Dudu śpi:-)

Hope gorąco było:-D
Jaipur,Hope :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Jolek to tylko podbitego oka i zdartych kolan brakuje do kompletu:-D

Pierogi wsadziłam do zamrażalnika,mam nadzieje że się ładnie zamrożą bez niespodzianek:-p

reklama
Do góry