reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Joluś- ten tu jest przerobiony na prąd , a taki na węgielek cały czas stoi u rodziców , ojjj fajnie było pogrzać plecki fajnie :-)
młody co chwilę płacze i się budzi...
Edit:
Agacio- tak tak spiochac śpiochać ;-)
Joluś- u la la to rzeczywiście się M upiekło :-)
młody co chwilę płacze i się budzi...
Edit:
Agacio- tak tak spiochac śpiochać ;-)
Joluś- u la la to rzeczywiście się M upiekło :-)
Ostatnia edycja:
Matusia
Fanka BB :)
Dziewczyny, ale fajna jest ta płyta z ćwiczeniami, którą mi mąż kupił. Skanuje moją sylwetkę i normalnie ćwiczę z trenerem w TV. Wybieram co chcę. Wczoraj tańczyłam afrykańskie tańce i latino, oraz ćwiczenia na brzuch, a dziś podstawy boksu i skoki na skakance, a za chwilę jeszcze uda i brzuch poćwiczę. Mam nadzieję, ze am radę wytrwać w tym systematycznie - trzymajcie kciuki. Your Shape Fitness Evolved 2012 Xbox Kinect NOWA (2001676805) - Aukcje internetowe Allegro
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Joluś- a nie wiem właśnie ... w sumie przesadzam nie płacze tylko budzi się i kwili tak , to go biorę tulę próba cyc i odkładam i tak już parę razy , mam nadzieję że się w końcu "weśpi" i da pospać mamusi :-)
Matusia- wow to super! trzymam kciuki za wytrwałość! kurzce jak się uporami z wydatkami to może się szarpniemy na coś takiego w sensie Xboxa czy ps3 , dzieciaki podrosną i jak raz będzie
edit:
ok uciekam bo już się oczka mi kleją :* buziaki do jutra
Matusia- wow to super! trzymam kciuki za wytrwałość! kurzce jak się uporami z wydatkami to może się szarpniemy na coś takiego w sensie Xboxa czy ps3 , dzieciaki podrosną i jak raz będzie
edit:
ok uciekam bo już się oczka mi kleją :* buziaki do jutra
Ostatnia edycja:
gag
poziomki Ty mi nic nie mów o rozgarnięciu facetów.....książke można by o tym napisać;-)
joluś - ten ból w piersi to się nazywa "miłość" normalnie
aina buziaki dla Jasinka na te 7 miechów!
marzenka...a Ty już w nowej chacie?
styna...widzę, ze u Ciebie mega wkurw - podpadli Ci i słusznie!
paula,madzik...zdrówka dla dzieci!
żelka -fajny ten kuuuuń - tez chce takiego ;-)a Tymek to goooościu normalnie ;-)
agacio - co to za zbereźne rzeczy tu wypisujesz.....weź pod uwage to, że niektórym żal dupę sciska, bo tez by tak chcieli ;-)
matusia...życzę Ci samozaparcia (?? dziwnie to brzmi;-)) w tych ćwiczeniach :-)
i jeszcze sto lat dla Gabrysiek!
mamie dzis pogrzebali w oku - według wstępnych założeń miałaby jutro wyjść, ale chyba nie pojdzie tak łatwo, bo to była skomplikowana operacja. jutro się dowiem co i jak
ooo młody wyje...
a mnie czeka jeszcze mycie podłogi....
joluś - ten ból w piersi to się nazywa "miłość" normalnie
aina buziaki dla Jasinka na te 7 miechów!
marzenka...a Ty już w nowej chacie?
styna...widzę, ze u Ciebie mega wkurw - podpadli Ci i słusznie!
paula,madzik...zdrówka dla dzieci!
żelka -fajny ten kuuuuń - tez chce takiego ;-)a Tymek to goooościu normalnie ;-)
agacio - co to za zbereźne rzeczy tu wypisujesz.....weź pod uwage to, że niektórym żal dupę sciska, bo tez by tak chcieli ;-)
matusia...życzę Ci samozaparcia (?? dziwnie to brzmi;-)) w tych ćwiczeniach :-)
i jeszcze sto lat dla Gabrysiek!
mamie dzis pogrzebali w oku - według wstępnych założeń miałaby jutro wyjść, ale chyba nie pojdzie tak łatwo, bo to była skomplikowana operacja. jutro się dowiem co i jak
ooo młody wyje...
a mnie czeka jeszcze mycie podłogi....
reklama
Matusia
Futrzaczku, jeśli chodzi o zajęcia ruchowe to zdecydowanie x box.
Jestem po 40 minutowym treningu i pot ze mnie kapie. Na koniec ćwiczyłam ZEN ENERGY ! :-)
Jestem po 40 minutowym treningu i pot ze mnie kapie. Na koniec ćwiczyłam ZEN ENERGY ! :-)