reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Ale tak biednie on teraz wygląda :(

Uciekam myć gary skoro M śpi. Niech mu będzie,że nabrudziłam robiąc obiad to teraz pozmywam. Niech zna chłopina mój gest :-D:-D

reklama
Joluś- ten tu jest przerobiony na prąd , a taki na węgielek cały czas stoi u rodziców :tak:, ojjj fajnie było pogrzać plecki fajnie :-)
młody co chwilę płacze i się budzi...

Edit:
Agacio- tak tak spiochac śpiochać ;-):-D:-p
Joluś- u la la to rzeczywiście się M upiekło :-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, ale fajna jest ta płyta z ćwiczeniami, którą mi mąż kupił. Skanuje moją sylwetkę i normalnie ćwiczę z trenerem w TV. Wybieram co chcę. Wczoraj tańczyłam afrykańskie tańce i latino, oraz ćwiczenia na brzuch, a dziś podstawy boksu i skoki na skakance, a za chwilę jeszcze uda i brzuch poćwiczę. Mam nadzieję, ze am radę wytrwać w tym systematycznie - trzymajcie kciuki. Your Shape Fitness Evolved 2012 Xbox Kinect NOWA (2001676805) - Aukcje internetowe Allegro

Joluś- a nie wiem właśnie ... :eek: w sumie przesadzam nie płacze tylko budzi się i kwili tak , to go biorę tulę próba cyc i odkładam i tak już parę razy , mam nadzieję że się w końcu "weśpi" i da pospać mamusi :-)
Matusia- wow to super! trzymam kciuki za wytrwałość! kurzce jak się uporami z wydatkami to może się szarpniemy na coś takiego w sensie Xboxa czy ps3 , dzieciaki podrosną i jak raz będzie :tak:

edit:
ok uciekam bo już się oczka mi kleją :* buziaki do jutra

Ostatnia edycja:
poziomki Ty mi nic nie mów o rozgarnięciu facetów.....książke można by o tym napisać;-)

joluś - ten ból w piersi to się nazywa "miłość" normalnie :-D

aina buziaki dla Jasinka na te 7 miechów!

marzenka...a Ty już w nowej chacie?

styna...widzę, ze u Ciebie mega wkurw - podpadli Ci i słusznie!

paula,madzik...zdrówka dla dzieci!

żelka -fajny ten kuuuuń - tez chce takiego ;-)a Tymek to goooościu normalnie ;-)

agacio - co to za zbereźne rzeczy tu wypisujesz.....weź pod uwage to, że niektórym żal dupę sciska, bo tez by tak chcieli ;-)
matusia...życzę Ci samozaparcia (?? dziwnie to brzmi;-)) w tych ćwiczeniach :-)

i jeszcze sto lat dla Gabrysiek!

mamie dzis pogrzebali w oku - według wstępnych założeń miałaby jutro wyjść, ale chyba nie pojdzie tak łatwo, bo to była skomplikowana operacja. jutro się dowiem co i jak

ooo młody wyje...
a mnie czeka jeszcze mycie podłogi....:wściekła/y:

reklama
Do góry