reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

agacio :-D:-D:-D:-D

Sorki dziewczynki nie nadrobie ...
Wysyłam buziaczki dla jaśka Ainkowego.
Probujemy uskutecznic samodzielne zasypianie ... no nie moge jak ten moj babel placze, ale ja do niego isc nie moge bo juz wtedy zal na 102 i trza go brac na rece... wiec M lata co 10 min glaskać i zapewniać go o miłości :-D

Zmęczona jestem, skręcałam dziś konika pod choinke dla mojego siostrzeńca, ale etra są wynalazki :eek::-D

2011-12-19 17.19.25.jpg babcia podtrzymuje, a prababcia bajeruje :)

Ostatnia edycja:
reklama
:D
nadrobilam troche, usmialam sie niezle zwlaszcza przy tych postach tuz nade mna o trafianiu :-p

znow mnie nie bylo kilka dni, zabiegana jak zawsze...melduje ze moja bardzo dobra kolezanka urodzila 3dni temu coreczke Jagode - 48cm 3100 jejku jak ja dzisiaj zobaczylam i wzielam na rece to nic nie poczulam, doslownie leciutka jak piorko a nie to co ten moj 9kg bysior :-)

coś tam spróbuje ponadrabiać, ale nawet nie wiem odkąd bo swojego ostatniego postu nie mogę odszukać:-D

wisienka gratulacje ciociowania:) a nie mów ,że najgorzej to jak sn się kończy cesarką- bo ja podchodzę do tego po pewnym czasie inaczej- przetestowała 2 porody:-D tylko szycia podwozia mi zaoszczędzili.Takze mogę coś powiedzieć na oba tematy.

Żelka a to Tymek popyla? ale gość:-)

życzonka dla Garbysiek

i zdrówka dla chorowitków,w szczególności dla pięknych księżniczek z katarkiem (od juniorka):-)

Ostatnia edycja:
a to jednak w dziewczynkę:-D
Młody się obudził musiałam ululać. Kurde guza ma na czole sporego a przykładałam mu zimnym zaraz po uderzeniu:/

Żelka
konik świetny.

Sylwia no to okruszek mały się urodził.

Jaipur bo to trzeba zaglądać a nie sobie urlopy brać. :)

Ostatnia edycja:
Joluś:laugh2::laugh2::laugh2: Pociumaj ode mnie Igorka i podmuchaj czółko:***

Żelka ale super dzidziol na tym koniku bryka:tak:
Sylwia gratki bycia ciocią:-) Faktycznie 3 kg to jakby się piórko trzymało:tak:

Coś durzo z Was ciociami zostaje ostatnio

Ostatnia edycja:
Agacio podmuchane.. Kurde mam nadzieję że siniaka nie będzie. A stary ma za swoje! Wczoraj mi wypominał że Igor ostatnio o ławę zahaczył to dzisiaj on syna na cacy załatwił, bo po mojej akcji ani śladu nie było!

Jaipur tak Tymek popyla, musi stestować bujaka ... (dziadki wnukom zafundowały dwa takie same rumaki) - tylko Tymek przymały troche jeszcze - ale jak widać z drobną pomocą daje rade.

Jolek guza skąd :O
Edit:
Jolek, całusy w czołasa dla Igiego ... pewnie nie raz gdzieś z główki wyhaczy jeszcze :p także pierwsze koty za płoty ... :)
Coś się postaram ponadrabiać, ale cały zcas latam do tego Ancymona podglądam bo niezadowolony strasznie że zasypia bez cycusia :rofl2:

Ostatnia edycja:
Joluś siniaka może nie będzie, a nawet jeśli zniknie raz dwa:tak: Mój młody zarył dzisiaj nosem w podłogę, ale jemu się to często zdarza, trzeba go wtedy przekrzyczeć i jest git.
Żelka fajny ten konik ale pewnie dorogi był, dziadzie extra prezent zrobili:tak:

reklama
Ucałuje jutro jak tylko wstanie!

O jaki Julek z zębolami ekspresowy!! Całusy dla niego od cioci Żelki i zaśliniona piona od Tymona :-D

a właśnie apropo zębów, to u nas jakiś maraton, jedynka ostatnia jeszcze sie nie wybiła, taki jakiś mały skrawek tylko widać i już dwójki idą ... ola boga troche spokoju chce :confused2:

agacio no troche kosztował - ale dziadzie się szarpneły bo w tym roku tylko wnku prezenty dostają, reszta juz nie ;(((( :/ koń jest fajny, oczywiście można by się było przyczepić paru rzeczy :p

Ostatnia edycja:
Do góry