reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

maju cieszę się, że w końcu będziecie mieli auto, po takim czasie powinno byc jak nówka sztuka :)
Lenusia juz lepiej, smaruję ją pulmax baby , oilbas w czajniczku, kropelki na katarek i dajemy radę, nawet nocka przespana jak nigdy :-D

marzena żyjesz, a to najważniejsze :)

matusiu oczywiście osobno :) uwielbiam bigos zdziamdziany z ziemniaczkami, ale to tak racej obiadowo :) a tak swoją droga ja pisalam o tym? :D

majowa zdrówka dla taty &&

milla sto latek!

Ostatnia edycja:
reklama
Wróciliśmy juz ale nie nadrobie was niestety, Na szczepieniu ok, Igor plakal tylko przy wkłuciu a potem od razu cisza wiec nie bylo zle ;)
Joluś jasne ze jak bedziesz w Tczewie to mozemy sie spotkać ;)
Tyle co pamiętałam papa laski ;)

z dwójką na głowie więc nie wiem co mi z pisania wyjdzie :-D

najlepsze życzonka dla Gabrysiek :* My za prąd w miesiącach zimowych płacimy po 300-400 zł :no: przez ten cholerny piec na prąd!

Marzenka- dobrze że jesteś , i czekamy na małą relację :tak:
MajaPolka- trzmam kciuki za szczęśliwą podróż :tak: lepiej na noc jechać szybciej zleci , spakuj się dobrze i szerokości ! :*
Poziomki- mój troszkę inaczej bo czeka najpierw jak My się ubierzemy a potem On bo jemu to zajmuje chwilę , ale teraz o nie nie jak już mamy dwójeczkę to ja jednego on jednego a potem to się może sam ubierać :-D
Majowa- mnie przerażają teraz wszędzie te kolejki :szok:
Madzik- ciesze się że to nic poważnego i że lekarka opiekę dała :-)
Wisienka- Gratulacje zostania ciocią :tak::-)

ok czas kończyć limit cierpliwości dzieci się skończył :-D;-)

Wstręciuchy tylko o żarciu, Kamcia gdzieś jest? Cho no tu porządek zrobić bo aż piernikami czuć na maju;-)
Poziomki pierwszy raz widzę szyszki na oczy:tak: ale jak wspomniałaś że to z krówek to wylizałam monitor,:-D podziwiam że co dzień znajdujesz czas na wypieki przy takiej watasze, ja z jednym dzieckiem ledwie na nogach czasem stoję:sorry:
Majowa mam nadzieję, że z tatą wszystko dobrze się skończy :tak:
Wisienko o to ciekawy prezent Nadinka dostała, fakt możesz komuś opchnąć, albo zostawić na zaś:-)
Futrzaczku, może faktycznie przez suche powietrze Szymek kaszle? A jak nawilżacz nie pomoże poproś o skierowanie do innego specjalisty. A z domkiem już prawie na finiszu jesteście:-)
Styna Poziomki widzę też przygody macie z kurierami, ale trzeba dochodzić swoich praw:crazy:
Poziomki a może niech M zrobi zakupy w lidlu np jak będzie wracał, no chyba, że już wszystko pokupiłaś? Doczytałam nie kupiłaś:-p
Gag no to teraz już musisz zaglądać codziennie, :tak:zdrówka dla mamy!
Aina gdzie fotki fryzury?:-) Oj oponki nie będą już łyse No i BUŹKA DLA JASIA
Joluś do lekarza babo takie bóle to nie przelewki!:no:
Marzenka fajnie że wpadłaś, mam nadzieję, że chrzciny udane, a pierwsze sny w nowej chacie o wygranej w totka były;-)
Styna współczuję kosztownych lokatorów:confused2:

Paula zdrówka dla dzieciaków:**

Joluś się baba uparła na tączapkę i jeszcze gwiazdkę chce tą samą czapką obskoczyć. Powiedz jej, że ona ma główkę chyba tylko od noszenia czapki:-D
Maja skoro autko gotowe no to w drogę:tak:

Wisienko poród Twojej znajomej wyglądał podobnie jak mój, tylko mi zielone wody odeszły w domu, skurczy brak po całej pompie oxy no ale wszystko dobrze się skończyło:-)

Imieninowe życzenia dla GABRYSIEK!

Poczytam co na innych wątkach i spadam spać:eek:

Agacio a co Ty ostatnio taka mało aktywna he :confused2:

Wisienko
gratulacje dla świeżo upieczonej mamy i cioci :) dużo zdrówka dla maleństwa.

Poziomka
u nas wyjście wygląda tak,że ja się szykuję a tata szykuje Igora no i na koniec mu pomagam bo ten ma zawsze problem z kurtką młodego!
To ty tą paczkę kurierowi pomagałaś tachać do auta??

Futrzaczku a ja myślałam,że Wy sami sobie palicie w piecach węglem i drzewem. 15lat żyłam w mieszkaniu z piecami..och jak ja zimą uwielbiałam grzać plecki o piecyk:happy:

Maja
super że autko gotowe.Teraz najgorsze przed Wami- droga!

Tyle zapamiętałam. Igi już śpi, M też. wrócił jakiś zziębnięty z roboty. Mam nadzieję,że nic go nie rozkłada.
Igor zakończył dzień mega płaczem, bo tatuś ie potrafił go wziąć na ręce i dzieć czołem o stół przyrąbał :(

Edit.

Madzik super że udało Ci się załatwić tą opiekę :)

Aguś chwali się,że Igorek taki dzielny na szczepieniu:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry