reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Straszne:( mąż ma teraz mega zadanie poradzić sobie i zająć się dziećmi,szczególnie tym maleństwem
W takich chwilach dociera do człowieka że zycie jest strasznie kruche i nie ma gwarancji dożycia starości...

Ostatnia edycja:
Ale co to sie stało, wypadek jakiś??
Boże nie wyobrażam sobie, po prostu nie umiem co przeżywają teraz bliscy ... jaka to tragedia! Mąż da rade, ma dla kogo żyć i komu świat pokazywać ... dzieci dają bardzo dużo siły.

Nadrabiam od godziny chyba! Masakiero... Nie wiem czy zpamietam wszystko... :rofl2:

Aina, dziewczynki - zadnych foto!:no: hehe nie ma sie czym chwalic bo ja zadnych reowolucji na glowie nie robilam.. dzis mialam poprawke tylko nieduza - pare pasemek dodalam na czubie co by nie razilo i tyle... ;-)

Marzenka - coraz to bardziej zastanawiam sie z jakiego miasta jestes moja droga :-p:confused:
Ale macie urwanie glowy z ta przeprowadzka! Powodzenia zycze! - taka jazda i to jeszcze przed Swietami ... moze skorzystaj jednak z tej pani sprzatajacej, ktora chciala tesciowka podrzucic??:tak:

Lepi - gratuluje wygranej! A historyjka piekna :happy: . Tez by mi taka pasowala <wygrana> - bo to witaminki, ktore zazywam. Ostatnio udalo mi sie kupic 2 opakowania w promocyjnej cenie. :-)

Agnieszka - moze faktycznie cos nie tak zrozumialas z tym raczkowaniem?? Rehabilitacja rzadko kiedy maluchom sie podoba... Ale wypytaj sie dokladnie co i jak - o metode i jej skutecznosc itp.

Jolek - cho.....ka ale mialas dzisiaj! Dobrze, ze pani wlascicielka nie poleciala w ......... i odda Wam kaske! Oby szybciutko zrobili - bo to udreka bez wody.

Hm chcialam cos jeszcze napisac, ale juz naprawde wymiekam...

Ahhh Karolka - cudownie, ze Oski powiedzial MAMA! :))))

Mi dzisiaj nogi do d......... chyba wejda. Bez auta jak bez reki..
Tak mnie kolana strasznie bola - znowu bol kosci sie odezwal zreszta..
Nalazalismy sie dzisiaj duuuuuzo - ja rano biegiem spozniona do tego fryzjera, Pola zostala z tata,
a tata prasowal 2 godziny - wiec martwilam sie czy sie nia zajmie nalezycie jak zacznie marudzic... :/ , potem przyszli po mnie na miastko i poszlismy do centruma handlowego piechotka, a ja z powrotem wracalam busem bo nie doszlabym do domu w calosci...
A najlepsze, ze w sumie nic nie zalatwilismy ... :/

Wchodzę na forum a tu takie smutne wieści. Przyznam się że podczytywałam wątek lipcowy jak powstawał. Od razu wiedziałam czytając nick że to mama lipcowa. To straszne, niesprawiedliwe. Łzy same cisną mi się do oczu. A te dzieciaczki...kurde idę sobie bo już klawiatury nie widzę!!

reklama
Jeeej teraz zauwazylam! Co za straszne tragedia... :(((( Taki malutek bez mamy :''''(
Strasznie mi smutno, to okropneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Nie wiecie co sie stalo, dlaczego tak odeszla nagle? wypadek? choroba??

Do góry