Nadrabiam od godziny chyba! Masakiero... Nie wiem czy zpamietam wszystko...
Aina, dziewczynki - zadnych foto!
hehe nie ma sie czym chwalic bo ja zadnych reowolucji na glowie nie robilam.. dzis mialam poprawke tylko nieduza - pare pasemek dodalam na czubie co by nie razilo i tyle... ;-)
Marzenka - coraz to bardziej zastanawiam sie z jakiego miasta jestes moja droga
Ale macie urwanie glowy z ta przeprowadzka! Powodzenia zycze! - taka jazda i to jeszcze przed Swietami ... moze skorzystaj jednak z tej pani sprzatajacej, ktora chciala tesciowka podrzucic??
Lepi - gratuluje wygranej! A historyjka piekna
. Tez by mi taka pasowala <wygrana> - bo to witaminki, ktore zazywam. Ostatnio udalo mi sie kupic 2 opakowania w promocyjnej cenie. :-)
Agnieszka - moze faktycznie cos nie tak zrozumialas z tym raczkowaniem?? Rehabilitacja rzadko kiedy maluchom sie podoba... Ale wypytaj sie dokladnie co i jak - o metode i jej skutecznosc itp.
Jolek - cho.....ka ale mialas dzisiaj! Dobrze, ze pani wlascicielka nie poleciala w ......... i odda Wam kaske! Oby szybciutko zrobili - bo to udreka bez wody.
Hm chcialam cos jeszcze napisac, ale juz naprawde wymiekam...
Ahhh
Karolka - cudownie, ze Oski powiedzial MAMA!
)))
Mi dzisiaj nogi do d......... chyba wejda. Bez auta jak bez reki..
Tak mnie kolana strasznie bola - znowu bol kosci sie odezwal zreszta..
Nalazalismy sie dzisiaj duuuuuzo - ja rano biegiem spozniona do tego fryzjera, Pola zostala z tata,
a tata prasowal 2 godziny - wiec martwilam sie czy sie nia zajmie nalezycie jak zacznie marudzic... :/ , potem przyszli po mnie na miastko i poszlismy do centruma handlowego piechotka, a ja z powrotem wracalam busem bo nie doszlabym do domu w calosci...
A najlepsze, ze w sumie nic nie zalatwilismy ... :/