reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hejka

Noc koszmarna za sprawą cholernych migdałów ! nawalały mnie :angry: a jak wstawałam do Filipa to bardziej to odczuwałam bo musiałam przełykać :no: Maja Polka- kupiłam sobie ten Tymsal i mam nadzieję że pomoże :tak:

Daria- witamy z powrotem fajnie że u Was wszystko dobrze :-)
Agnieszka- będzie dobrze nie martw się , wypytaj dokładnie o wszystko następnym razem i pamiętaj że to ty decydujesz co się dzieje z Twoim dzieckiem jak nie jesteś czegoś pewna to tego nie rób :tak: i życzę siły na przygotowania do Świąt:-)
Basiekkk- ja też cieszę się że weekendd już :tak:

reklama
Ja też wlazłam na lipiec, poczytałam, łzy same się leją, Karmiła synka piersią. Jak wielka szkoda małego Krzysia:-:)-:)-(
Już nie przytuli się do ciepłej piersi mamusi :-:)-(

Sorry, ale nie nadrobię, nie dam rady.
Młody ma katar. Nie wiem skąd on to łapie. My zdrowi, ubrany jest zawsze tak, że karczek ma ciepły... Szkoda gadać. Mam nadzieję tylko, że na katarze się skończy i nic innego się z tego nie rozwinie.
A tak z innej beczki, to ja już drugą noc z rzędu nie śpię. I wcale nie jest to wina Julka. Po prostu nie śpię i już.
Miłego dnia wszystkim.

tak udało nam się wygrać chustę..

co za straszna wiadomość! cały czas o tym mysle i tak mi smutno.. zyjesz masz rodzine dzieci i nagle .. nie ma cie. nikt nie zna dnia ani godziny.. to jest straszne biedny maluszek i maz.. ;(

Witam dziewczyny.

Tak smutno się dzień na forum zaczyna, przeczytałam o lipcówce, straszna tragedia. Z takimi tragediami nie sposób się pogodzić :-( Szkoda dzieci, męża, rodziny, jak musi im być koszmarnie ciężko i to na same Święta, chociaż na umieranie nie ma dobrej pory :-(

A z lepszej strony dnia, gratulacje dla kolejnych okrągłomiesięczniaków :tak:

TZ ma od dziś wolne aż do 2 stycznia, odpocznę, pośpię, nareszcie...

Hope- to pozazdrościć :tak: fajnie wykorzystajcie to maksymalnie :-)

ok moja pora się zbliża ;-) idę się przyszykować i o 12.30 wychodzimy :tak:

Edit:
tak mi się jeszcze nasunęło...
Daria- nie obraź się ale mam pytanko wpadłaś do Nas na dłużej czy znowu tylko w interesach ??? ;-)
nie powiem fajnie wygląda to co robisz ale jako że miałam do czynienia trochę z fotografią to widzę na nie których obróbkach nie dociągnięcia małe :-p

Ostatnia edycja:
Hey Laski. Sorki że na razie nie nadrabiam. Młody zasypia, a ja czekam na gościa który prawdopodobnie będzie nam uszczelniał tą instalację gazową. Jestem ciekawa ile mi zaśpiewa. Przez telefon wrażenia na mnie nie zrobił wręcz przeciwnie.

Daria mi gdzieś śmignęła.Mam witać czy myśleć,że znowu po coś wpadła???

reklama
Joluś- oby nie zaśpiewał nic :tak:niech go Jgorito zahipnotyzuje swoim boski spojrzeniem :tak::-)
hehe ale mnie na żarciki coś wzięło - na serio tzrymam kciuki aby miał serce i nie skasował jak za zboże :-)

ok ja uciekam po Szymka i standard będę wieczorkiem ;-)

Do góry