reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Ja tez juz wymiekam, wpadlam tylko na chwile, malemu ida dwie gorne jedynki , troche meksyk mam w domu :baffled:

Ogolnie reszta ok, w ,,przedszkolu'' Oskar sie slicznie bawi, ma nowego kolege straszego o trzy tygodnie, za to mniejszego od siebie o jakies 3kg :szok: jak na moje oko... tylko ze ten kolega strasznie placze i na poczatku Oskar mu w tym pomagal ale teraz nie zwraca juz uwagi. a wczoraj jak po niego weszlam to spojrzal na mnie i powiedzial- mama... :tak: jejku jak ja sie ucieszylam...

postaram sie wpasc w weekend na dluzej...
milej nocy i piatku...

reklama
Witam!!
jak dla mnie do zapamiętania co komu mam odpisać to masakra, nie dam rady.
W każdym razie dla wszystkich okrągłomiesięczniaczków wszystkiego najlepszego!
Wszystkich chorutkim szybkiego powrotu do zdrowia.

Oliwierek nadal ma katarek, siedzi mu to cholerstwo tak głęboko ze wcale nie można mu tego aspiratorem odciągnąć. 'Mnie na dodatek chyba tez coś łapie. A co do nocy my już pewnie ponad miesiąc jak nie więcej mamy pobudki co godzinę. Ja już sama nie wiem czy ja w ogóle śpię czy nie. Dobrze, że chociaż dzisiaj mama moja przyszła rano to 1,5 godz sobie pospałam.

A mi Lele ładnie usneła za to Duduś się cieszy i nie ma zamiaru spać:dry:

Moje psie doprowadzi mnie do szału! jest z niego tyle kłaków ze załamka! z kad to??????:wściekła/y:
Raczkować dalej im sie nie chce,wogóle nie nawidza pozycji horyzontalnej :-)

Hope no to przybij 5 tylko u mnie więcej dzieci niz psów:-D

Jolek dobrze ze 2 tyg a nie 2 dni! Dobrze ze jutro nie sobota:tak:

Witam się!

Ja praktycznie cały tydzień przyszły spędze u mojej mamy ... opomagam jej w ogarnięciu chałupy ...a włąściwie bede pilnować żeby leżała.
Przeczytałam Was, ale chyba nie pamietam wszystkiego co chciałam napisać...

Jolek beznadzieja z tą wodą oby szybko naprawili !!
Agnieszka może tak się asertywnie spytaj tegop Pana rehabilitanata czy to kioniecznie musi tak wyglądać, a jak coś to tak jak dziewczyny mówiły zmien na innego.
Młoda gratki nowych umiejętności - teraz chyba nastał zębowy czas
Hope gratki zębali
Poziomki współczuje kłaczoró psowych, przez 17 lat miałam szpica wilczastego ... i w tym okresie, każdorazowego dnia zbierałam sierściuchy po domu w takich ilościach że dałoby się sweter zrobić :szok::-D

U nas dziś spokojniej ... raczkowanie przybrało formę bardziej zaawansowana ale to na innym wątasie :)

Jolek no to dzień dziecka macie no ale na dłuższą metę to kapa. Dobrze że właścicielkę macie normalną ja do mojego właściciela odkąd byłam w 7 miesięcy dzwoniłam że dach cieknie, no i dzwoniłam i dzwoniłam i w zeszłym tygodniu zrobili:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Szok normalnie większe koszty poniósł bo większą partię trzeba było ściągnąć no i zresztą ja tego nie rozumiem gdyby mi dom ciekł to był odrazu robiła aby nie niszczał.

Agnieszka kurcze na raczkowanie za wcześnie jesteś pewna że o to im chodzi??

Gratuluję wszystkich nowych zęboli:-)
Dziecię śpi posprzątane a ja ściągam mleko bo czeka na mnie lampka wina, ale muszę się ściągnąć bo szkoda mleczko potem wylać. Lecę na inne wątki.

Zelka ale moje bydle to buldog angielski dlatego dzwie sie z kad tyle kłaków:confused:

Dziewczyny widziałyście? Lipcowa mama odeszła,jeju jakie to smutne i niesprawiedliwe:no:

Witam się wieczornie. Padam już. Czekam na wolną łazienkę żeby się umyć bo teściowej prać się zachciało...Siedzę, wcinam na sucho corn flakesy i zasypiam na siedzaco :/ A jutro wcześnie muszę wstać ehhh. Nie mam siły Was nadrabiać już :(

reklama
Poziomki może ze stresu tak gubi :-D Pewnie Ida z lenką nieżle tam psine ćwiczą jak nie patrzysz :tak:

Właśnie doczytałam, straszne ... dla męża dla rodziny, dla nastoletniej córki i dla Maluszka że mamy nie będzie pamiętać ;(

Ostatnia edycja:
Do góry