reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witajcie kobietki,

agnieszko - myślę podobnie jak Dziewczyny, coś nie tak z tą rehabilitacją...

futrzaczku - masz rację, podstawą wychowania jest konsekwencja i jednomyślność (przynajmniej w oczach dziecka) rodziców

A ja dziś spędziłam ponad 1,5 godziny w przychodni "K" czekając w kolejce do rejestracji:baffled:, a potrzebowałam tylko zaświadczenie do pracy, że Zośka nadal jest cycowa. Na szczęście udało mi się je załatwić, co wcale nie było takie oczywiste, bo M spieszył już się do pracy i myślałam, że wyjdę z niczym:sorry2:

Do fryzjera tez się wybieram, ale nie mam kiedy iść. Dziś miała przyjść niania na dłużej, żebym mogła wyskoczyć do miasta, ale coś ważnego jej wypadło i nici z moich planów.

Aaaa, zapomniałabym się pochwalić, udało mi się wygrać konkurs:-):
Wygraj zapas preparatów Pharmaton Matruelle | :: Extraprodukt: portal nowości, testy produktów, recenzje, konkursy ::

(9 grudnia, bellis)

reklama
Oj u mnie też ja będę tą złą.

Lepi gratulacje:) Wy to macie szczęście do konkursów.

Ale wkur*a załapałam. Byli właśnie panowie od przeglądu instalacji gazowej i niestety nasza jest nieszczelna.Zamknęli nam gaz!!! Super, bo my ciepłą wodę na gaz mamy!!!!:wściekła/y: Jak nie urok to sra*ka!!!:growl:

Ostatnia edycja:
Nie wiem. Czekam na M aż wróci i coś mądrego powie. Ale na pewno na gwałt musimy szukać jakiegoś fachowca z uprawnieniami który nam uszczelni rury!!! I muszę zawiadomić właścicielkę mieszkania bo przecież nie będę ponosić kosztów, w końcu to jej rury! Koleś od kontroli powiedział,że może mi to zrobić ale w przyszłym tygodniu, a to trochę za późno i zaśpiewał 150 zł.

Nie mam pojecia co z robic z ta rehabilitacja Igora bo mnie az trzesie jak widze jak on tam placze a P to mnie tylko uspokaja ale jak jutro bedzie tak samo to sobie porozmawiam z tym jego rehabilitantem bo przeciez tak nie moze byc, juz myslalam ze to ja jestem taka przewrazliwiona i tak panikuje a do tego wszystkiego maly chyba zaczyna pokaszliwac, P znowu do pozna w pracy siedzi czyli jak zwykle wszystko na mojej glowie.

Aga a gdzie Ty na tą rehabilitację chodzisz?? Moja siostra z małą też chodziła i mała nie była szczęśliwa na tych zajęciach,ale pomogło. Podejrzewam,że tu nie chodzi o to raczkowanie, może coś źle zrozumiałaś.

reklama
Aina o to super teraz to największy hit,:tak:ciekawa jestem efektu, bo masz dość ciemne włosy, koniecznie zdjęcia wstaw:-)
Futrzaczku, dobrze by było gdyby tylko takie uzależnienia były;-), Moim zdaniem to dobra metoda za to, że nabroił kara jak się poprawi nagroda czyli oglądanie bajek, dla trzylatka proste i zrozumiałe:tak: myślę, że poskutkuje. A broił i tak będzie nie raz bo to w końcu chłopak. Niestety dziś dzieci są aroganckie niegrzeczne i nadpobudliwe. Szymek napewno nie zawałby tak damy;-):-)
Lepi szczęściaro gratuluję wygranej:-)
Joluś no właśnie lepiej założyć z własnej kieszeni, bo właścicielka będzie maiała gdzieś i śpieszyć się nie będzie:sorry2:

Dzisiaj myslałam, że wyjdę z siebie albo wyjdę z domu a dziecko zostawię za drzwiami.... cały dzień buczał wył i jojczał, na spacerze było tylko w miarę. Nie wiem o co mu chodzi zabawiałam nosiłam lulałam nic a nic nie pomagało. :no:W takich chwilach jestem zła na męża że jest w pracy, a ja jestm sama:dry: Na szczęście młody już śpi...

Do góry