reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Joluś ja oglądałam zdjęcia od początku i Agacio też:tak::tak:

Agacio nie ścinam, ale rozjaśniam sobie końcówki pierwszy raz w życiu będę miała inny odcień włosów bo zawsze taki sam, od urodzenia:)
Agnieszka na siłę!? uważam,że to chorę, mam nadzieję,że widzą co robią biedny maluch!
Bra, Futrzaczku jak mi się milutko zrobiło:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Bra jak spacerek?? Lenonek grzeczny? U nas cisza, nie było płaczu, dwa razy jęknął to zaczęłam jeździć wózkiem i udawać samochód i cisza:)
teraz śpi, ja popijam kawkę, słucham "all i want for christmas is You" Bra wszystko przez Ciebie!:p;-)
upajam się ciszą i chrapiącym piesem.

reklama
Aina a co masz za psa???
My z Igim też od kilku dni słuchamy świątecznych melodyjek. Muszę jakieś kolędy wykopać może poczuję w końcu świąteczny klimat.

U nas Igi grzeczny na spacerkach za to mamy kongo podczas ubierania. Upocę się zawszę przy tym masakrycznie!!

Joluś u mamy mój ukochany piesio został, jak wyjechałam na studia to mieszkałam w akademiku i Ferro został w domu. Teraz Mama nie chce go oddać:) Mamy rozpieszczonego beagla:)
Ja Jaśkowi na dobranoc teraz kolędy śpiewam:-)

aina zgadaly sie nasze dzidziole, u nas tez spacerek pod znakiem zen. no może najpierw było marudzenie, ale zaraz potem cisza i słodki, półgodzinny sen :-D
baaardzo podobaja mi się jaśniejsze koncówki, teraz mam za krotkie włosy aby tak pokombinowac, ale za jakis czas, kto wie ;-)

a ja ululałam moich szkrabów ,sama troszkę przysnęłam ale zachciało mi się siusiu i trzeba było wstać i postanowiłam się już nie kłaść tylko wejść tu, mąż mi mówi że to już uzależnienie.. :confused::-p;-) ojj tam ojj tam są gorsze co nie ? ;-)
czekam właśnie na niego bo jeszcze dzisiaj jak dzieciaki wstaną musimy zaliczyć jakiś sklep bo w lodówce tylko światło :-D a i obiecałam szwagrowi że kupię w jego imieniu aparat fotograficzny pod choinkę dla żony więc i za tym muszę już popatrzeć.:tak:

a z gorszych wieści to Szymcio w przedszkolu jest nie grzeczny :no::zawstydzona/y: Pani się dzisiaj skarżyła trochę na niego ,w szoku byłam i prawie całą drogę do domu się do niego nie odzywałam tylko mu powiedziałam że jak wrócimy do domku to musimy porozmawiać o jego zachowaniu w przedszkolu. w między czasie zarobił jeszcze 8 minut odosobnienia ( wspominałam chyba kiedyś że czytam książkę wychowawcze czary - mary i tam jest metoda 1-2-3 ) więc jak przyszliśmy to najpierw się rozebrał , poszedł na karę , potem rozmowa , obiad, pobawił się i teraz śpi. Karą dla niego za takie zachowanie jest zakaz oglądania bajek do odwołania czyli do póty Pani nie powie że się poprawił , i miał dziś powiedziane że będzie mógł ze sobą na zakupy wziąć hulajnogę ( on mówi kulajnoga :-D) ale ma już powiedziane że jednak hulajnoga zostaje w domu. nie wiem czy dobrze robię mam nadzieję że tak , a jak wróci tata to jeszcze pogadanka z tatą :tak:

Futrzaczku uzależnienie???no coś ty, nie można być uzależnionym od forum:-D
A co ten Szymek nawywijał,że tyle kar mu się posypało?????

CZeśc Laseczki:-D
Ja się dzisiaj troche lepiej poczułam i zaczełam ogarniać chate bo wkońcu wszystkiego na raz nie zrobie a na wigilii mam teściową (tzn jakieś 2 dni) więc same rozumiecie:-D
małe się poprzestawiały i wstają po 6 a ida spać ok 20, i wszystko było by pięknie gdyby mama też się przestawiła:-D
U nas na wsi kompletnie nie czuje się swiąt:dry: w Wawie już miesiąc przed jest kolorowo i świątecznie:tak:

Bra mi też się podobają ale nie w stylu Górniakowej

Futrzaczku na moją bachornie kary nie działają:dry: może gdyby tata był po mojej stronie:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Joluś- nie słucha się , np.jak mają przerwę na jedzenie to gada , łazi ... , popycha dzieci :zawstydzona/y: ale na szczęście mamy się nie skarżą bo chyba bym się pod ziemie zapadła ... a nie dalej jak wczoraj właśnie byłam świadkiem jak jedna mama dawała reprymendę akurat babci bo ona przyszła po wnuczkę że ta jest nie dobra że bije jej córkę szczypie i gryzie i że nazwała ją dzi**ą :szok::szok: i że przez nią jej córka boi się chodzić do przedszkola !zamarłam dosłownie ! a tu proszę dziś skarga na Szymka ale kurde w porównaniu do tej Amelki to i tak aniołek z niego i swoją drogą nie wyobrażam sobie aby mówił tak brzydkie słowa ! ba on ich wcale nie zna i nie usłyszy na pewno długo długo! jedynie co czasem mówi to dupa :-D a za chwilę ojj już nie będę ta brzydko mówił :tak::-)
Poziomki- ojj tak sukcesem to konsekwencja obojgu rodziców :tak:

reklama
Do góry